41

А останалото?

преди 5 години

А за другите 25%, Бойко ще се бръкне ли от джоба си? Защото 75% не е като 100%

40

Анонимен

преди 5 години

Поне се разбра защо бабичката толкова се е тръшкала, покрай редистрираните животни, заминали са и още толкова нелегални. Само за сведение - щом са били нелегални, не са минавали ваксинации, контрол и прегледи. Иначе мляко е продавала в мандрата. А вие гражданята, пийте, пийте от прясното мляко "на баба".

39

СЕМ

преди 5 години

нали винаги искат да има дебат , да има хора в защита на двете гледни точки ! Къде бяха противниците на КЛАНЕТО , че в никое предаване не им дадоха думата ?

38

Анонимен

преди 5 години

За всичко което се унищожана тук у нас Европата дава отлични оценки, и големи грамоти - така като се започне от затворените реактори на Козлодуй ....и се стигне на животните на баба Дора.Дават се пари само за да няма производство , за сме им пазар.

37

привет от Германия

преди 5 години

Фермерите ще получат не по-малко от 190 лева на животно.....................Все си мисля , че бай *** пак е недоволен от това ,че взима наведнъж куп пари за всичките си животни ! Ако нямаше чуума бай *** щеше да е принуден да продава по отделно и да чака година или две докато си продаде животните или да чака българските мутри да му изплатят стотинките за млякото ! Аз по-неблагодарен народ от българите не съм видял , не виждам , няма и да видя !

36

1

преди 5 години

До Анонимен-25, а на банкянския селянин,сметна ли колко е откраднал.

35

1

преди 5 години

Аз,пък мислех,че ромката,която хвали,правителството е починала,същата болест ,я имало преди време и в Израел,но за отбелязване е това,че е нямало нито едно животно евтанизирано,а имало ваксинация на всички болни животни,а нашите "специалисти"казаха,че за чумата,нямало ваксина.

34

Ali

преди 5 години

Асвалт Пашата ще ве направи тревопасни

33

Предимството

преди 5 години

Е за шайката, за баба Дора една десетаот сумата и шест месеца на сухо да мине псевдокарантината. Плюе ви тя на предимството и на съюза и на троловете му

32

Ама

преди 5 години

как пък всичките животни упорито отказваха да легнат болни !

31

до Ето ето

преди 5 години

Верно ли за ТОЛКОВА много пари става дума?! Я вземи попресметни!Народа на тая държава е тотално изтрещал! Вкарал се е във филм от всякъде.

30

Ало

преди 5 години

някой от многознайковците видя ли едно , ПОНЕ ЕДНО , животно с признаци на заболяването ??? Репортерите и касапите не откриха болно или умиращо животно !

29

Gandi

преди 5 години

Ставаите вегани

28

привет от Германия

преди 5 години

Вижте какво предимство е да си член на ЕС !Затова си седнете здраво на четирибуквието и не правете рубладжийски номера , не плюйте в чинията от която ядете , не решете клона на който седите , не чупете ръката която ви помага! От Русия за вас полза няма , от Русия имат полза само някои платени български политици рубладжии ,, обикновените хора дори и рубладжии да са нямат полза от Русия ! Уважавайте и обичайте този който ви помага ! Може би ще разберете какво ви казвам едва когато излезете от ЕС

27

Ето ето

преди 5 години

Отговорите почват да излизат... Защо беше този зор с трепане на здрави животни? Ами за пари, разбира се, за много пари, проклетите герберастки ското ве освен за пари не си мърдат пръста за друго :)

26

Селяк

преди 5 години

Сега ще пасете трева балъци

25

Анонимен

преди 5 години

Протестиращите в Шарково миналата седмица до един са били хора без адресна регистрация в селото.

24

Анонимен

преди 5 години

Няма нужда да ги четете в "Дума". Опитаха се още в петък да ги сложат на сайта на БАБХ. Но в тях няма конкретни данни за наличие на заразени животни от конкретно стадо и област. Който е грамотен - да влезе да чете. Останалото е жалка и евтина пропаганда. Чум.а до момента не е доказано да е имало на конкретно място. Поради което е незаконно и поголовното клане на ***. Сега ще си разделят едни пари, за пореден път, не се наядоха тия хора!

23

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Язък,Държавата се справи и с този проблем.А г-жа ЛЪЖА се е видяла в чудо,какъв ли вод на недоверие да измисли сега.Чакат се наставления по оста Кремъл- Радев- БСП.

22

привет от Германия

преди 5 години

Изкарахте голям късмет и минахте между капките за да влезете в ЕС ! Сега само скубите ЕС и плюете по ЕС ! Аз лично бях и все още съм много против България да е член на такъв демократичен съюз като ЕС ! Вие не осъдихте дори и един виновник за така наречения възродителен процес , а ви приеха в ЕС ! УжасТ ! Просто Боговете се смилиха над вас и ви приеха в ЕС без да заслужавате !