184

мизерник е

преди 5 години

Той го съобщи преди да бъде извършено още, но това една друга тема. Рапорт даден пред шефа! Ако мисли ,че е победил, не е. Резултатът е 1:1. Той и уби животните, но тя го разби и сега оногова не знае на кой свят се намира, цялата държава му се присмива за лъжливото поведение.

183

геЙрб-видими резИлта

преди 5 години

Нямам думи, *** от ОПГ-ШАЙКАТА не са хора! Проклети да са башбакана, перушана, д-р Смърт-Касапина, кравов-цайса, писателя на ШАЙКАТА и цялата останала герберастка пасмина *** и национални предатели! Бих помогнал на див звяр, на *** като шайкаджиите - НИКОГА! Даже с охота бих им помогнал да се затрият по-бързо, без дори да ми се наруши съня от това! Тея не ги броя за нищо друго, освен *** и ***! ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ***!!!

182

Препоръките са

преди 5 години

Ограничаване на пътуванията в странатаМониторинг извън предпазната зона Мониторинг в предпазната зона СкринингПроследимостКарантинаОфициално унищожаване на всички продукти от животински произходОфициално унищожаване на кланични трупове, странични продукти и отпадъциСанитарно кланеРайониранеДезинфекцияПредварителна и следкланична инспекцияЗабранена ваксинацияБез лечение на засегнатите животни

181

Анонимен

преди 5 години

Пак да кажа, едно заболяване, чийто инкубационен период е 7 дни, трябва да се изяви за 7 дни.Значи, или ще купим ваксина за PPR, от когото трябва, или районът е предвиден за нещо друго-това са интелигентните варианти, или нЕкой властимащ о-лигофрен се е загубил в превода.То и да не са о-лигофрени властимащите, така са ги джурнали, предполагам нарочно, че никой да не си е по специалността.

180

Джандарм

преди 5 години

Да живеят джандарите - единствената опора на властта!

179

Доминик Де Гусман

преди 5 години

Тези, които убиват сега животни, са серийни убийци. Идва денят, когато ще бъдат изправени пред Светата Инквизиция. Това са джандарите и ветеринарите-убийци.

178

Анонимен

преди 5 години

Ми ще строят нещо във въпросния регион и не им се плащат обещетения за изселване.Вицът, че в България мафията си има държава не е от вчера.Освен това отдавна сме минали критичната точка, след която не можем да спасим нито държавата, нито етноса си.Аз не си представям нито му-тра овчар, нито силиконка овчарка.

177

Анонимен

преди 5 години

Аз не се сещам за свободно придвижващи се антилопи из България.То и инкубационния период на PPR е една седмица.Обаче, като се назначават роднини без необходимото образование на ръководни длъжности, въпросните откъде да знаят за PPR?

176

Анонимен

преди 5 години

Още един регион в България който т.н. държава остави без поминък.

175

Анонимен

преди 5 години

Чума по дребните преживни животни се причинява от парамиксовируси подобни на морбилите при човека и не причинява болест у хората.Не знам как са изследвани животните, но ако са търсени антитела, то антителата се изработват след преболедуване и след ваксинация.Баба ти Тодорка с парите, които ще и дадат, да иде да си купи пръстен с жълт диамант.

174

Анонимен

преди 5 години

До Justice defenderМного добре си описал начина на действие на БСП през последните 26 години!

173

Ричард Ран

преди 5 години

Избийте всичкият *** в България и няма да има опасност до Западна Европа да стигне някакво заболяване.

172

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Рахат вече,плювачите изпозаспаха :)

171

Valeto

преди 5 години

Дано и вас всички разсипници да ви евтанизират хуманно, съсипахте живпта на хората!!!

170

Justice defender

преди 5 години

Масовото убиство на 5000 стада от здрави овце и кози само заради предполагаема, но недоказана опасност чрез манпулирана с измама и фалшиви докумети проби и с насилие под заплаха от жандармерия са нацистко-фашестки ислямски терористи престъпни безчовешчни методи за унищожние с отровно обгазчване на здрави но наклеветени с измама невинни овце очевдно в плза на корупционни престъпни турски антибг интереси , които трябва да бъдат разледвани от пропарураа за измама клевета,корупция,убиства,геноцид!

169

Анонимен

преди 5 години

Това не се ли казваше диктатура на пролетарията бе тавариши. Щом в Софииски краен квартал карат хората да си унищожават св инете щото видите ли на 300 км от София имало чума по св инете. Диктатура по гробарски е по лошо от диктатура по бай Тошовски. Макар че по бай Тошово време диктатура нямаше.

168

Анонимен

преди 5 години

Така и измрели дрънгливи животни с чума заразени не видяхме .Но ги изтрепаха сите . Тея които го направиха не знаят какво е да им окосиш сено, събереш шума , да се радваш когато ти се роди агънце и яренце . Лоши хора !

167

Анонимен

преди 5 години

Тука ми се струва, че основно само 1 човек ги пише тея безмислици.

166

Veterinaren

преди 5 години

Jalko,ako bihte poiskali pomast otTr,namase da e taka.

165

При

преди 5 години

герб оправия няма. Без колебания посегнаха на поминъка на хората, за да покрият злоупотребите си с еврофондовете. Който гласува пак за тях, трябва да бъде съден за предателство като падне диктатурата им.