212

бг

преди 5 години

Тоя Турция не я тласка в пропастта, най -много себе си...

211

do 217

преди 5 години

малко напудряш - да, 100 млдр БВП като число е недостиган досега, както казаха неграмотните ***, че сме задминали вече комунизъма, но имай превид и инфлацията в нац. и световен мащаб за последните 30 г.! Тогава няма да е толкоз розово положението.

210

Анонимен

преди 5 години

Преди една седмица обиколих всички балкански страни и преди да се върна в Турция за два дни бях и във България, познайте коя страна живее в каменната ера ?

209

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 218Само не разбрах как 95% работят в частния сектор като имаме най-големия държавен апарат в % от населението сравнено с цяла Европа

208

Анонимен

преди 5 години

До взички османци в. ......чата - щом е толкова хубаво в турция какво правите в България? А до тия които смятат че България е турска - прочетете малко история..... когато тук е имало държава вашите деди са били номади грабители, сега са само грабители

207

Анонимен

преди 5 години

Ердоган е туркопитек

206

Анонимен

преди 5 години

В Турция безспорно е нагласено и чисто в големите градове и в зоните за туристи, но всичко това е за сметка на провинцията където е голяма мизерия, там хората живеят с няколко века назад и инфраструктурно, и морално и културно. Истината е, че ердоган съсипа направеното от времето но Ататюрк. Ислямизирането си е радикализъм, а живота е доказал че това не води до нищо хубаво, краят на ердоган ще е като на всички останали диктатори

205

Osmanska imperiya

преди 5 години

Турция е на път да стане 6 та икономика в света а за обезценяването на лирата вина ЕРДОАН няма всичко планирано в сащт и израел момента света се води икономимеска война колкото и планове да правят за Турция няма да постигнат целта си

204

Анонимен

преди 5 години

Икономиката ни е малка, но стабилна.Затова и кредитният ни рейтинг е висок сега.2017 - годината в която България е произвела най-много стоки и услуги през последните си 100 години!На 2-3 месеца се отваря ново предприятие. Ниска инфлация и безработица. 95% работещи в частния сектор.Това не е толкова зле за бивши комунисти.Но има още много работа.Стига сте ревали като лузъри

203

Анонимен

преди 5 години

Разсъждавате за турците като европейци, а не бива. За тези които избраха Ердоган на първи тур, кефа да ходиш с фередже на училище и държавна работа, компенсира всякакви лични икономически несгоди. Само заради това могат да си го преизбират дори да ги върне в каменната ера.

202

да или не

преди 5 години

С оглед на това какво се случва в света,е много прибързано да се правят каквито и да е прогнози.Една опустошителна икон.криза може да промени всичко,а предпоставки за нея има.Моето мнение е ,че ние трябва да обърнем внимание на нашата икономика,защото такава общо взето нямаме и сме изключително слаби и уязвими.Освен това нямаме никакви съюзници!Така че не е изключено при определени условия да попаднем пак в орбитата на Турция... и това ще бъде краят!?

201

Анонимен

преди 5 години

Просстите народи си избират и смоттани президенти-ПутинРадевЕрдоганТръмп

200

Анонимен

преди 5 години

Тези не са турски или гръцки ***, а Руски ***. Един и същ.Преди искаха да станем 16-та република в СССР, сега са готови да ни тикнат в ръцете на турци.Тези предатели са Комунистите. Те нямат Родина.

199

Анонимен

преди 5 години

алоу, трий турския и гръцкия ***, че много бързо ще се окажете с тях зад решетките! Копвам и пращам на министър Каракачанов на мейла!

198

гяур

преди 5 години

До за ТурцияВъв сравнение с България имат развитие а ние боксуваме на едно место!За какво ни трябваше освобождение и съединение като и до днес сме част от Турция?

197

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБългария е турска

196

Анонимен

преди 5 години

Басси икономическия тигър - с кредитен рейтинг джънк. Те и гърците изглеждаха и живееха блестящо, докато се разбере, че държавата им и половината им фирми са фалирали. За техен късмет бяха вече в еврозоната и Европа беше длъжна да ги спасява. За рози Ръбб начело на Турция, никой по света няма да си мръдне и пръста, за поука на простоватия анадолски народ. Даже ще хвърлят съчки в огъня. Един конкурент по-малко в икономиката и регионалната геополитика. Да благодарим на турския народ!

195

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКолко сме били близки с турците!

194

гяур

преди 5 години

До за ТурцияЧе то тяхното е било по-лошо от нашето!

193

VANGELIS MEGA TITAN

преди 5 години

Охооо Турци = ТРАКИ..АХАХАХАААТО АКО ТАКА СТАВАХА РАБОТИТЕ....НИКОЛАОС КОПЕРНИК Е ОТ ПЕРНИК..БУТАН Е ОТ ПРОПАН-БУТАН.., И ОЩЕ ХИЛЯДИ ЗВУКОВИ НАТАМАНЯВАНИЯ .ТРАКИ ДНЕС НЯМА, И НИКОГА НЯМА ДА ИМА....А КОГАТО ГИ Е ИМАЛО -- ТЕ СА БИЛИ ГЪРЦИ И ЧАСТ ОТ ПАН-ХЕЛЛАДА .ТЕ САМИТЕ СА ПИСАЛИ ЧЕ СА ГЪРЦИ ПО ЕЗИК, КРЪВ И КОРЕН, И СА ПАН-ГРЪЦКИ ПАТРИОТИ ....ИТ ОВА СА ГО ПИСАЛИ НА СВОЯ РОДЕН ЕЗИК - ГРЪЦКИЯ ЕЗИК !СВЕЩЕН И ВЕЛИК И АНТИЧЕН !