56

*

преди 5 години

До Анонимен 60Българина си умира да е разбойник,ама не му стиска!А на който му стиска всички му завиждат!И го плюят!

55

Анонимен

преди 5 години

В България една не малка част от населението се изхранва с престъпна дейност. Имаме си всякаква-индивидуална, колективна, организирана, институционална, правителствена и так далшье

54

грешиш

преди 5 години

До РеформаторСъдебната система е само следствие,а не причина!Причината е в управниците,и народа който ги избира!Когато те се реформират,всичко ще си дойде на мястото!

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 50Няма как да нареди защото няма европроектче за тая цел - ако имаше вече щяхме да сме забравили!

52

Петела до 54

преди 5 години

Тази публикацийка е за теб и се запознай с действителността! Хората по селата даже не сигнализират в полицията,просто няма файда!

51

Петела

преди 5 години

Ти или си ГЕРБер или си кукуриго! Аве ид иот по селата и малките градчета е направо на война и не ти го казвам така ,просто да се заяждам,това е живата истина! Някаква софийска девица и взели парите,голяма работа! Тя даже се оплаква по медиите! А какво да каже бабичката на 70 години системно малтретирана от едно малцинство,тя интернет не познава! Малко ви е на софиянци,живеете в стерилна среда! Докато не се вземат мерки за големите крадци и ккупуването на гласове,ромовете ще дерибействат!!!!

50

Анонимен

преди 5 години

Престъпността в последните години намалява.Заради демографският срив основно и заради емиграцията.Ама като се публикуват такива новини всеки ден и хората остават с впечатление,че се вихри страшна престъпност.Поне в България няма случай на тероризъм(атентата на летището в Бургас беше насочен срещу евреи), нито пък някой не почва да коли наред,или масови изнасилвания.

49

Анонимен

преди 5 години

Това е кражба, а не грабеж.И откъде знаем, че наистина е имало взлом, а не е инсценировка?

48

Анонимен

преди 5 години

Той и Борисов ни ограбва яко, ама да сме благодарни, че поне 200 лева ни оставя.

47

Анонимен

преди 5 години

Някой гербер я е закъсал за наркотици

46

Анонимен

преди 5 години

В Румъния кражбите са история,а как се справиха техните полицаи е много интересно. явно у нас няма воля за промяна или чакат Бойко да им нареди.

45

Анонимен

преди 5 години

е, как да не са му нужни документите и ? като ги продаде на някоя "бежанка" все ще вземе някой лев. или да ги подхвърли при някоя кражба или обир - що ядове ще бере момичето. за това веднага се обявява в РПУ за откраднати документи, за да не загази после, а не да си споделят във ФБ и майчиното мляко.

44

Докъде се снигна

преди 5 години

Като МВР-то като не си върши работата, се стигна хората да благодарят на крадците, че не са ги убили. В каква държава живеем, където е нормално да се взривяват банкомати, ограбват банки да се убиват здрави животни и изнасилват баби.На потърпевишата ще кажа, че не е трябвало да пише подобни глупости да благодари. Може да не са я убили само защото я спяла. Сега може и други апаши пак да дойдат в къщата й.Сякаш си е направила реклама, че няма нищо против да я крадат.

43

Анонимен

преди 5 години

Опсс..., нямам СОД, имам СОТ, сега видях каква е разликата хахаха

42

Анонимен

преди 5 години

"Нали богаташите се опасват навсякаде със сот ко реват тогава на мвр" - Не е нужно да си "богаташ", за да имаш сод. Аз имам - 30лв. на месец, но билетчета не търкам - ти колко даваш за билетчета? :)

41

Анонимен

преди 5 години

Преди 1989 почти винаги крадците ги хващаха, а ако баща му се окаже някакъв началник, директно си заминаване заедно със сина си крадец, ако ще баща му и член на политбюро да е.

40

Анонимен

преди 5 години

Докъде ни докара демокрацията и пазарната икономика - да благодари на крадецът, че е жива!

39

МНО

преди 5 години

До АнонименВ армията от майките ни взимаха и във сандък ни връщаха!Учеха ни как взаимно да се крадем и набавяме имущество!

38

k

преди 5 години

не ми е жал за богатите !парите който имате са награбени от залъка на българските пенсионери и от труда на милионите честни хора !заслужаваш да те окрадът - да разбереш как се чуства народа когато ти и такива като теб ни крадете !!!

37

Анонимен

преди 5 години

"37% от битовите кражби се разкриват" Не знам откъде ги измислиха тези проценти, но ще споделя с вас личния си опит от последните 25 години. От общо 3 жилища(семейни, не са само мои) 2 са ограбвани. Това в Бургас 3 пъти(през 90-те 2 пъти и 2003 веднъж). Никоя от кражбите не беше разкрита. Жилището в София е ограбвано веднъж, а кой е крадеца още не ми е известно. Имаме и в Смолян, но там такъв вид престъпност засега няма(до преди 10-ина години през деня не заключвахме вратата) "Братята" са малко.