148

Анонимен

преди 5 години

Две мафиотски групировки с един и същ корен. Сменят си ролите на доброто и лошото ченге, а д3билите цвилят от възторг.

147

Пепа

преди 5 години

*** тва сериозно ли?

146

Анонимен

преди 5 години

Може би по малкото зло-да опитаме поне ?? Мисля че тия са наясно че ако се провалят отново са напълно АУТ от политиката ??

145

Анонимен

преди 5 години

Браво, г-жа Нинова!Давайте, сменете системата!Върнете Техноимпекс на държавата! Върнете се на работа на държавна служба!Давайте, давайте, сменете системата! Народът ще Ви аплодира!

144

Терминал 2

преди 5 години

Ние стъпихме на терминала при Луканов.Уядените комунисти след като заграбиха народното богатство сега са недоволни че няма кой да им работи. Ние чакаме да се тръшнете за да пратим децата по родните градини и да възстановят родината от пепелището.

143

хора бдете!

преди 5 години

Прави впечатление че руската политика не цели завземането на властта.Грузия, Украйна . . . поддържане на постоянни огнища на противопоставяне, изтощаване на националните правителства в безплодни разходи за преодоляване на зулуми. Пръскане на зловредни слухове целящи възхваляване на "миналото" и поставяне на нереалистични очаквания пред действащото правителство.Например перестройката на Горбачов започна вследствие на стачките на миньорите в Донбас. Сега им разправят че "преди" било пд-добре . .

142

Анонимен

преди 5 години

ВСЕКИ ГЛАС ЗА ГЕРБ Е ПИРОН В КОВЧЕГА НА БЪЛГАРИЯ. АКО НЯКОЙ НЕ ГО Е РАЗБРАЛ... ОБЯСНИМО Е ЗАЩО ХАРЕСВА МУТРАТА

141

Анонимен

преди 5 години

Когато изпратим ГЕРБ и мутрата в забвение, тогава може да има някакъв шанс за България. До тогава единствения изход от пpocтoтиятa и мизерията ще бъде Терминал 2

140

ПроСоТо

преди 5 години

стъпили са на перспективна писта...Но трябва много да внимават,зер е встрани от "трасето"..Хората просто няма да търпят вече лъжи!...Като тия,с които Тиквата успя да узурпира властта преди 9 години.Нека не се заблуждават!!!!...Ако мислят да започнат безпринципни БРЪЩОЛЕВИНИЦИ,гледайки какво прави Тиквата,са загубени.На тоя номерата му вървят,защото е мутра...Но Нинова и Ко. да внимават!

139

aha

преди 5 години

НИНОВА, да управлва ????? Ха,Ха,Ха.....Тази крадла е за затвора бе ......

138

Гласоподавател

преди 5 години

Много искам да гласувам за БсП, Ама нямам желание.

137

Анонимен

преди 5 години

Полека БКП си отива. Рано или късно ще се отървем от тях. Но загубихме 30 г. Всички в България са възмутени от коминзма на Герб, но не скачат защото алтернативата е другите комунисти от БСП и офицерите на Държавна сигурност от ДПС. Положителното е, че хората видяха как живеят хората в Европа и вече нищото на изток не е критерий за живот.

136

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ трябва незабавно да поддадат ОСТАВКА. ГЕРБ и МУТРАТА съсипаха България за 10 години. Толкова бедни не сме били дори по времето на Виденов!

135

Срам

преди 5 години

Къде спахте като бяхте на власт 30 години!Или само краднене! Всички били на власт до сега нямате право да тормозите Народа отново!

134

ще чакаме

преди 5 години

Визията е че трябва да си отиде Цацаров, за да може следващия да приложи закона и КoрНелия да отиде в Сливен.

133

Анонимен

преди 5 години

До 130ГЕРБ въвежда стандарти. Сега също има дребен и среден бизнес, но той трябва да бъде на светло.

132

Анонимен

преди 5 години

БСП си остава ретроградна партия, имитираща модерно мислене. Не ви вярваме, нямате умствен капацитет.

131

!

преди 5 години

Нека да помислим какво ще стан ако БСП дойде на власт:Ще започне реваншизъм като уволни близо 700 000 от администрацията назначени от ГЕРБ както и ще прекрати поръчките на фирмите подписани от правителството на ГЕРБ. Какво означава това означава:За по малко от година безработицата ще надхвърли един милион човека още толкова които са пряко свързани косвено или изцяло с тези хора лица. БСП дойде ли на власт отново на протести както беше през 2013-2014 г. Да запазим работните си места.

130

Митака

преди 5 години

Приказки от 1001 нощ. Преди да предлагате безплатни детски градини, построите тези детски градини. Детето ми е на 4 години и не го приемат на детска градина, защото няма места. Много деца са така около нас. А Вие си говорите някакви безумни безмислици, които нямат никаква връзка с реалността

129

БСП да признае

преди 5 години

- те ли сътвориха провокацията със заразяването на овце и кози!Нещо ПОЛЕЗНО да е извършила БСП? Само разпалване на ИЗКУСТВЕНИ скандали , ХИБРИДНИ ПОРЪЧКИ за проваляне на европейския напредък на РБЪлгария.Такава е поръчката, нали? Назад към "блажения соц'- Куба, Северна Корея.Никога повече лъжите на БКП/БСП.