194

БЪЛГАРИНА

преди 5 години

Всичко е неадекватно: цялата постановка е ГЕШЕФТ!!!!!Ненормално е български граждани да изписват България с малки букви или абревиатура различна от БГ,ненормално е различни индивиди, различни от лицензиран, оторизиран ветеринар да извършват каквито и да било дейности върху животните на хората стоковъди! Ненормално е това да е против съществуващите закони, в домовете на стоковъдите и против всички закони за права на хора, животни и частна собственост - при това тези своеволия да са охранявани!

193

Анонимен

преди 5 години

Айде стига бе с тези вонливи кози ,ако със същия плам защитавахти протеста на майките на деца с увреждания .....но НЕ по важни явно са козите на баба Дора!!! Ама от *** народ какво друго да очакваш??

192

Анонимен

преди 5 години

До ЖороГошко спри да четеш розов гей литература и се образовай! Диктатура има тогава когато един човек и/или малка група си е присвой цялата власт в обществено-икономическия живот на една държава. При кризи трябва да си твърд и решителен, за гейове място на фронта на няма. Ако пък вашата веган секта се опита само веднъж да саботира и/или тероризира обществото, ще бъдете смазани като мухи. ДАНС между другото трябва да ти обърне сериозно внимание.

191

Анонимен

преди 5 години

Искате да пламне цялата държава и да ни наложат за 3г. забрана за износ на месни продукти- чакайте тогава на баба ви Дора и козите и !!!!!!!!!!! Не хиляди ,а милион пъти важи за нас правилото "*** народ -слаба държава" !!!!!!!

190

bluesky1

преди 5 години

Не ми е чудно, но се питам, защо няма в Бг лаборатория, в която да се правят изследвания. Нека контролно да се правят и в чужди лаборатории, но една страна да няма собствен капацитет за подобни изследвания ми се струва нередно. Това е дето се казва елемент от суверенитета и националната сигурност.

189

Жоро

преди 5 години

До АнонименТова което го пишеш е диктатураТогава обаче ще има и саботажи, диверсии и въоръжена опозиция

188

Вярно ли е?

преди 5 години

А бе тази баба Дора май се оказа член на БСП....

187

Анонимен

преди 5 години

Поведението на тази жена не е адекватно на реалността...Не ни занимавайте с такива хора!

186

Анонимен

преди 5 години

До ЖороДа не са адекватни мерките, заради такива гей-фанатици като Гошко-инфантила. Това което трябваше да се направи е тотална карантина, недопусната влизането и излизане на хора от и в засегнатите села, скоростно унищожаване на добитъка и изгаряне на труповете и дезинфекция на фермите. А зелените фанатици трябваше и нахалните журналисти, при опит да навлязат в периметъра да се смажат от бой и да се осъдят на поне 5 години за тероризъм.

185

Пенка

преди 5 години

до ПешоЗначи в тая държава където има Ебола трябваше да хвърлят една атомна бомба и да унищожат заразата за да спасят човечеството!Нали според някои тука съм куку защото не съм по калъп както искат да сме всички тези дето цоцат от бюджета.

184

Пешо

преди 5 години

Дори в Африка къде има Ебола нямат демографски проблем като тука така,че не ми излизайте с оправдания от рода правим го за хората.

183

Жоро

преди 5 години

Според проучване на Алфа рисърч специално за предаването на БНТ1 Референдум 60,1% от анкетираните са на мнение, че държавата не е предприела правилни мерки за предотвратяване на чумата по дребните преживни животни. Според 30,5% от тях реакцията на държавата е била правилна.Сега и социолозите ще кажете, че щом не са за ГЕРБ значи са платени!

182

Пенка

преди 5 години

Отговорете ми защо има в Интернета карта на Турция с отбелязани 10 ки огнища на болеста а населението на Турсия се увеличава а ние намаляваме!Фанатици сте вие има проблем и обийства решавате както е решавал оня с мустака .Същата работа е и с Бойко и Меркел за да населят с бежанци ама утре като лъсне истината друга песен ще запеет както не веднъж е ставало за последните 30 години.

181

Анонимен

преди 5 години

До НЕ СЪГЛАСНАняма никакво значение дали в стадото на баба ти Дора има заразени животни или не, то се намира в район в който е открит вируса и всички животни в тоя район подлежат на унищожение, и не само, в този район ще има забрана за отглеждане на животни минимум 6 месеца, това е практика навсякъде по света, защо ли, защото това е силно заразна болест и ако не се вземат мерки, след месц ще имаш хиляди ревящи като баба ти Дора

180

НЕ СЪГЛАСНА

преди 5 години

До АнонименДа не би на тези да им пука?Що за заблуда.Играят си всички с хората ,но заблудените са много.

179

НЕ СЪГЛАСНА

преди 5 години

Вече изобщо не вярвам на това правителство.Как до днес нямаше болно животно в стадото на баба Дора а сега се появи документ ,че има.С фашификации искат да оправдаят лъжите и грешките си.Е ходете народе и пак гласувайте за тях.

178

До 177

преди 5 години

Няма смисъл да водиш диалог с фанатаци, няма смисъл да ги питаш каквото и да е било, а да чакаш от тях пък да ти отговорят с някакви разумни доводи е в сферата на фантастиката - срещу тези хора действа само грубата физическа сила.

177

Анонимен

преди 5 години

Не се ядосвайте тук пишат основно *** платени от БСП, просто ви пилят нервите, на тях както и на Нинова не им пука нито за България, нито за българите, интересува ги лапнат някоя и друга рубла.

176

чукча

преди 5 години

Че той вируса вече може да е плъзнал из страната.Някой да направи карантинна зона първите дни че дори и седмици? Чак скоро сложиха някакви на пътя да пунктират дейност.

175

Анонимен

преди 5 години

е да ги питам тия дето са против евтаназията на животните, какво предлагате да се направи, да оставим вируса да плъзне из цялата страна и да се забрани целия износ на месни и млечни продукти от страната, това ли искате, Вие ли после ще плашате обезщетение на съкратените работници, питам Ви ?