66

Анонимен

преди 5 години

В момента ай ти секторът започна да се свива значително. При никакъв ръст на заплати, специалистите, които работихме 7-8 години в престижни компании с влиятелни клиенти, започнахме да се изтегляме към платежоспособни страни! Очаквам до 1-2 години ай ти секторът да се прекрои на кол център сектор и до там! Няма да има какво да ядете в БГ! Евро ще ми въвеждат! Ромулите ще ви изядат с парцалите!

65

Златко

преди 5 години

Говорят само глупости. Германците ни го казаха - "Не ставате". Еврозоната ще я видим през крив макарон. При най-добрият вариант ще ни приемат след 7 години, а не след 3. А дотогава я камилата, я камиларя. Аз виждам обедняване.

64

Skk

преди 5 години

Аз не съм против еврото. Просто никой не ме убеди, че имам нужда от него. Защо да правя нещо от което нямам нужда. Анализ на въздействието, дайте да прочета и някой да каже аз поемам отговорноста ако всичко отиде по дяволите. А те като мишки, Горанов и др. Нямало логика, добре като сте толкова убедени заложете си името а не да си правите експерименти или зора е да окрадете едни готови резерви.

63

истината боли

преди 5 години

Блажени са вервующите... ще сменята, ама поне 10 000 лева за 1 евро, загубеняци пак ще ви оберат посред бял ден като на няколко пъти през 90-те и както КТБ ви обогати, а и както всеки ден тебефонните измамници. на пенсионери и малцинства - трябва да бъде забранено да гласуват - иначе, оправяне няма да има с лесно контролиран и платен вот!!

62

ПроСоТо

преди 5 години

До Дядо Кольомного си "мъдър",нема що..Но по твойта "логика" и Тиквата не би трябвало някой да го слуша,защото "електората" му е под 10 процента....Та не до бройката опира въпроса..Плюс това кога успя да преброиш тия,които са против,та ги нарочи за "малцинство"?..Така пише в "Наръчник на гербоагитатора"?

61

Skk

преди 5 години

Дали сме малко не е много ясно. Да направят референдум да видим дали с е малко. По скоро точната фраза е. Малки сте!

60

Дядо Кольо

преди 5 години

До всички които сте против еврото: по-малко сте и нищо не можете да направите по въпроса. Помнете тези думи на дядо ви Кольо когато започнете да пазарувате в евра.

59

акудд

преди 5 години

някога когата били невежи хората вярвали ,че когато има бури и гръмотевици ,бог пърдял . така днес ние българчетата си обесняват смяната от лев към евро. но най -вече се страхуват някой защо ако имат възможност, всеки отделно би вдигнал цената на това което продава за да забогатее и сега се страхуват кой ще е по на далавера , евентуално хахха

58

Skk

преди 5 години

До 54Щото сега няма почва за спекулация. Един ще вдигне а другите не и няма да стане. При въвежда е на еврото почвата я имаш и всички ще се огледат и дружно ще си измислят курса. Отиди, разходи се до Гръцко там е нагледно, същите като наще цени но в евро. Когато започнат да ти плащат в евро никой няма да смята по курса вервай ми. Имаше един въпрос, кога у нас ще падне ценат на горивото? ОТГОВОРА Е ЩОМ ВЪВЕДЕМ ЕВРОТО, ЩЕ СТАНЕ 1.30. Гърците са много ама много по зле от нас.

57

Анонимен

преди 5 години

Левовете в музея!

56

до Ozi

преди 5 години

татко ще ти купи колело ама друг път .

55

Ozi

преди 5 години

Чудесно ще бъдесредната заплата от 900 лева ще стане 900 евроа пенсията от 350 лева ще стане 350 евро

54

Iceblast88

преди 5 години

До ЧикънДа ама ако беше и прочел, че тези държави преди да вкарат евро са имали работеща икономика, за разлика от нас можеше да ти стане по ясно. Ако беше и прочел нещо за инфлация и за това, че реалния курс лев - евро не е 1.95 а поне 5 лева също щеше да ти е от полза. Абе ясно е, че герберите се активираха да пишат за евро и против валутен борд защото знаят, че там има едни пари дето трябва да се откраднат преди да паднат от власт и другите партии са в кюпа и те за това плюскане се редят!

53

Иван

преди 5 години

Вижте в Уикипедията само колко пъти лева е бил обезценяван от въвеждането му през 1881 г. до сега! Чак тогава ми говорете колко било хубаво е да си стоим на лева.

52

Анонимен

преди 5 години

Само не мога да разбера, защо при смяната с евро търговците и производителите ще повишат цените? Цените са свободни, защо да чакат 2 - 3 години, защо не го направят сега, защо не го правят всеки ден? Защо да чакат и да губят печалба от повишаването на цените. А като минем на евро - пак ще вдигнат цените, и ощо повече ще спечелят.

51

Skk

преди 5 години

Пак се почна. Заеми, кредити бизнез.Кой заеми ще поевтинеят? На държавата, щото централната ще печати а ние ще ги взимаме на заем. Кой ще ти спре измамите в частни фирми след въвеждане на еврото? Никой!! Като не знаеш как да си превеждаш еврата от чужбина, кой ти е виновен а? Било много добре за търговците и чужденците като плащат в една валута! Кой ви пречи гласувайте един закон да се обявят цените в двете валути и да се плаща в евро и всичко е ок. Гърция е близо, разгледайте им цените.

50

Димо

преди 5 години

Накоро едно приятелче се върна от Германия, обедажда ми се значи, вика да се видим, и седнахме на по биричка значи и си говориме така, викам значи абе кажи как беше в Германия като сменяха марката с еврото, и приятелчето ми вика мани мани, ужас, всичко което беше 1 марка стана 1 евро, 10 марки - 10 евро. Та така и в България ще стане значи - което струва сега 1 лев - 1 евро ще струва.

49

Гостенка

преди 5 години

Във всички страни въвели еврото, стандарта на живот рязко се е понижил.Какво да кажем за милата България, тук и без евро сме повече от зле, като стандарт, а представете си какво ще стане като го въведат, но все пак не е важно благополучието на едни народ както е в Хърватия, тук е по-важно благополучието на една шайка некомпетентни , супер нагли и ароганти хора начело с Бойко, некадърния финансов Горанов, за чиято некадърност и некомпетентност ще плащат много поколения българи напред!!!

48

Българин

преди 5 години

Ние българите сме свесни, но политиците са ни крадливи, ние българите не сме виновни, политиците са ни виновни, ние не сме виновни, невинни сме, без причина страдаме, ние сме много свесен народ, но все ни идват крадливи политици.

47

Чикън

преди 5 години

Смешно ми е като чета какви страшни неща щели да се случат, като приемем еврото. Като гледам другите държави направо мизерстват с това евро. Дори фалиралите гърци не си и помислят да го сменят.Сигурно ще се качат цените, кафето от 55 стотинки ще стане 60. Но за сметка на това политиците няма и да си помислят да фалират цели банки, а лихвите няма да са престъпно високи - ще са като в западна Европа. Важното е да се страхуваме от тъмното.