80

Анонимен

преди 5 години

В България няма закон срещу домашното насилие. Можеш да съдиш по надлежният ред за лека/средна/тежка телесна повреда с медицинско и прочие. Но за психическо и леко физическо нараняване няма какво да направи жената. Може да я псуваш, запласваш със смърт и да и раздаваш шамари, да я скубеш, и при това положение нокой не може да осъди съпруга и. Има жени с по 15-20 жалби в полицията и накрая мъжа и я утрепва. Трябва да е като в САЩ, жалба за тормоз, ограничителна заповед и затвор за 5г ако я наруши

79

Упфи

преди 5 години

До 75Точно така ! Никога не съм посягал на жена. Винаги прекъсвам връзката, когато Тя очевидно полага усилия да ме изкара извън контрол.

78

Waffen SS

преди 5 години

Ясно,започнала е атаката за подготовка на общественото мнение ,за конвенцията.Без да съм Фройд или пък Юнг,смятам ,че са пресолили манджата.Няма нормален мъж,който колкото и да е ядосан да постъпва така,идва малко в повече.Ако положението е нетърпима и излиза от контрол ,има развод,има ограничителна заповед и ред други процедури.Защото има вариан ,нещо от сорта ,бие ме ,но ми е драго ,което е за сериозна психиатрична диагноза

77

Николай

преди 5 години

"*** означава социалните проявления на пола. Нормите на Конвенцията трябва да защитават нехетеросексуалните и транссексуалните", каза още представителят на БХК.Пределно ясно го казват. Няма нищо общо с жените (истинските) и децата.

76

мъж

преди 5 години

Аз съм невзрачен мъж. Когато излизам сам естествено никоя жена не ме поглежда. Когато излизам със съпругата си, разни каки ми разкопчават дюкяна с поглед. И после ревност, сцени, обяснения, скандали...Такива ми ти работи...

75

Аз се чудя

преди 5 години

Е като е набил един път кво прави при него. Аман от прости хора. Народа е казал: Кат те гонят бягаш, като ти дават взимаш. Нито имат дете нито нищо, някакъв църковен брак, който няма никаква правова сила в България. Ама май и тя нещо крие за да не избяга или да викне полиция веднага.

74

Анонимен

преди 5 години

До УпфиСтрашно е ако го вярваш.Като не ти изнася някой брак просто се развеждаш и няма да те тормозят.Такива като теб няма как да са щастливи в брак.

73

8

преди 5 години

До LoraАко изключим содомитските залитания, мен лично ме притеснява това, че от моите данъци ще се дават милиони на неясни НПО да вършат неясни неща, тоест да крадат парите, както правят 99% от НПО в България и ЕС. Имаме си политици да крадат, не ни трябват още маймуни на клона

72

Lora

преди 5 години

Не могада разбера защо е този страх от Истанбулската конвенция. Ясно е, че системата и държавните институции не работят добре и не защитават жертвите на домашно насилие, особено в случаите на насилие над жени и деца. Затова се намесват НПОтата, за да решават това, което, полиция, съд и здравна система трябва да предоставят по дефиниция. Истанбулската коневнция може единствено да помогне държавните структуро да подобрят отговора си срещу домашното насилие.

71

Упфи

преди 5 години

Домашното насилие е "запазена марка" на жените. Да мъжете проявяват епизодично физическо насилие, но женския психически тормоз е перманентен.За пример: Някои мъже имат глупоста след полов акт да искат "оценка". Отговор - Скъпи, аз не съм с теб заради секса, създава тежки комплекси и т.н.т. и накрая класическото - И тези деца не от теб, превръща мъжа в комплексар. А, компексарите или се нихилират или бият.

70

8

преди 5 години

абе не разбрахте ли,че няма да има конвенция? или викате - плащат ни и като нормални медийни кoври пишем за каквото си платят. Има един як аддон - слагаш продажната/жълтата медия в списък и после и сам ен можеш да го отвориш, така се оправих с близз, скоро май и вас ще добавя там

69

Анонимен

преди 5 години

Половете са два! Много редките случаи на *** са просто бъг в системата, случва се, те са медицински случаи. Обаче всички други варианти се раждат и развиват буквално в главата, затова и искат в образованието на децата да включат "социалния, избираем" пол, това е промивка на мозъците им още от малки. Битието определя съзнанието, не забравяйте!

68

Анонимен

преди 5 години

Защо никой журналист не се престраши да напише на български за прословутото ГРАВИО, крайъгълният камък на ИК? М?

67

Анонимен

преди 5 години

Шведите нали са приели ИК и превенцията на насилието срещу жените в обществото и училищата много преди нас!Защо тогава *** швед набичкан с ИК *** пропаганда риташе като футболна топка в главата камериерка жена на морето!Нямаше ни дума ни вопъл ни стон от *** НПО-тата тогава! Нито делото поискаха да се преразгледа в Швеция! Защо ли?Защото знаят *** НПО-тата, че обещетението ще бъде присъденно за жената, а за тях няма да има суха парица да топнат *** човката у парата!

66

Циник

преди 5 години

Типичен случай на селcки ***. Колегите преди мен са го казали - има си достатъчно закони и институции, които само трябва да си свършат работата! Иначе четейки коментарите - виждам, че заразата пълзи, и "намира почва и у нас!" Господ да слезне - не може да ме убеди, че извратени и перверзници - СА НОРМАЛНИ!Тва е!Земете и педофилите под крило, и те са извратени...ерго - и те трябва да имат права!

65

Анонимен

преди 5 години

Мен какво ме интересува съдбата на някаква *** и неговата "принцеса" куха лейка?

64

Анонимен

преди 5 години

Айде на Истанбулската конвенция, топла че не остана.

63

До 61

преди 5 години

Просто обяснявам какво означава понятието според самите ЛГБТ организации, защото платените коментатори агитират за приемането на ИК.

62

Анонимен

преди 5 години

Докато модерните бели хора се начудят кой пол да си изберат, ония от Африка се плодят и ще изядат белите с пар.цалите!

61

До 57

преди 5 години

Именно точно това искат да узаконят НПО-та чрез ИК и *** обучението в училищата.