238

Анонимен

преди 5 години

Искам гербавите кpeтени само да се замислят /ако имат с какво/, поради каква причина в последните години сме твърдо оглавяващи всички негативни класации? Продължителност на живот, качество, свобода на медиите, най-бързо изчезваща нация в света, най-бедна държава в ЕС, най-замърсен въздух, най-стар автопарк и т.н.и т.н...Боко действително е визионер!

237

Анонимен

преди 5 години

Разбира се, че никой досега не е успял да го направи! Такова силово заличаване на средната класа, дране на бедните и слугуване на вътрешна и външна олигархия никой досега не е правил! Такова алчно обиране на народа от ОПГ Гроб не е било! Такава пpocтотия, наглост и арогантност никой не е постигал в комбинация! Оставка, съд и затвор за гербавата хунта!

236

зрител

преди 5 години

Като чета писанията на някои "разбирачи" се отчайвам ! Това което Бойко прави ,никой до сега не е успял да направи ! Независимо от атаките на червената буржоазия .Но никой в собствената си страна не е пророк !

235

наблюдаващ

преди 5 години

не е верно сретен йосич го не ще и еди рама го не ще това са кьорфишеци нормален човек иска ли *** да го управлява

234

ние българите

преди 5 години

Ние българите можем да бъдем християни, можем и мохамедани. Всъщност значителна част от българите живеещи на територията на бившия съветски съюз са мохамедани. Те са такива за да запазят своята идентичност и за да не се мешат с ***.Но кръвта вода не става българите сме си българи независимо кък се наричаме.За нас бог е слънцето. Слънцето не е човешко същество и Тангра не говори с хората.

233

горд българин

преди 5 години

Бойко е визионер. Разширението на България при Иван Асен се дължи на мирното присъединяване на бълканските народи защото са виждали в Българския Цар един справедлив владетел. Това е в рязък контраст с намеренията нса Москва да разделя и владее. Затова и такава яростна съпротива от Кремъл.

232

Шменти капели

преди 5 години

Че има ли нормален човек, който да харесва него, цвъки и други подобни?

231

Анонимен

преди 5 години

Това на снимката е последният министър председател на така наречената държава България!

230

Анонимен

преди 5 години

Трябва ли да сме "рубладжии", "русофили" и "***" за да сме отвратени от алчното и пошло разграбване на Родината ни от управляващата хунта?

229

Анонимен

преди 5 години

Четейки коментарите, за сетен път се убеждавам, че гербавите фенове са най-големите *** на света!

228

Ха-ха

преди 5 години

Бойко е върхът. Щом Корнелка се е влюбила в него ...............

227

Анонимен

преди 5 години

*** !

226

ex

преди 5 години

Тоя мръзнеше да пази колите на бай Миле.Разтриваше ушите на Тато.Тичаше покрай автомобилите когато дойде царя.Направи охранителна фирма,защото му изгоряха пръстите докато ми гасеше пожара на поляната.Накрая и външен дипломат номер 1 стана.Май не му стигна а?!!!

225

Анонимен

преди 5 години

Питам "харесвания" - Защо в Българя ДДС на животоспасяващите лекарства, на учебниците, спорта за деца е 20%, а хазарта е освободен от данъци. Питам го защо акциза на горивата е нисък за сметка на надценката, при положение, че Лукоил не е платил 1 кипейка данък печалба?

224

Анонимен

преди 5 години

До БайфиданХаресват го държавните служители, които не плащат лични осигуровким въпрки, че борисов излъга, че ще промени това. Харесват го и получаващите обществени поръчки и техните семейства. Няма как нормален и средно образован човек да го хареса,Не го харесват образованите, мислещите, пенсионерите, хората с увреждания. Аз не го харесвам/

223

ex

преди 5 години

В БГ трябва да си куче за да каже баш бакана да ти дадат телека ПЪРЖОЛА!!!

222

ex

преди 5 години

Е как да не е номер 1 като за да вземеш заплата в държавно предприятие трябва да си свалиш пръстените от злато?!!!А той е принципала!!!!

221

Винету

преди 5 години

До 240 анонимник. Хе-хе, и анкетата в Албания и Косово ли си е поръчал? Да та *** в завистливия и злобен манипулатор.

220

Байфидан

преди 5 години

До шепата плювачи - червени, тъмносини, пембени и подобни. Нали ви е ясно, че вашето мнение няма никакво, ама никакво значение, защото колко хора харесват Борисов се вижда действително на избори, а там резултатът отдавна е ясен. А това, че е харесван в другите балкански страни не е фалшива новина - колкото и да ви се иска да е така. И те много добре знаят защо.

219

Анонимен

преди 5 години

Бойко *** мутра която си поръчва статии.