16

анонимен

преди 5 години

С лампи е ясно , че няма да ги уплашим , но с 9мм гарантирам , че ще се стреснат !!

15

Анонимен

преди 5 години

За крадците разбрахме, не стана ясно какво прави МВР-то?

14

Бръм

преди 5 години

Абе то СОТ-а не бил лукс .... тук такса, там такса.... ама като минеш към друга охранителна фирма или решиш да се откажеш, почват да се случват едни странни неща.....

13

Димитров

преди 5 години

Една ГЕРДА на Метална входна врата, и влизането през вратата свършва до тук. Изгубих си ключа и ключарят му отнеха 2 часа, 2 счупени бугрий и 8 дупги в бравата за да я отвори. 200лв, 5 пъти по евтина от един телефон, заслужава си всяка стотинка.

12

елементарник

преди 5 години

тва щото куките са заети да спират коли и да колят животни.Странна държава, *** народ

11

образцов гражданин

преди 5 години

стрелям и копам гората. който иска да се пробва да граби. а може и със прът, зависи колко ме е яд в точния момент.МВР не викам. провйате се!

10

Анонимен

преди 5 години

На алиекспрес има проследяващи устройства по 5 долара, снимачни и записващи устройства вече на смешни цени. Ползвайте ги. Крадците са повечето полуграмотни, а не някакви герои от митове и легенди.

9

Анонимен

преди 5 години

Заклевам се! По онази вечер, за малко да нахлуят в домът ми, ако не се бях събудила, от звукът... бях шокирана!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Най-лесно ще ги спреш като ги светнеш.

7

wind

преди 5 години

До Анонимен 1Ти пък за някакво си колело ли си се притеснил бе

6

8===o

преди 5 години

Полицията дори знае в кои заложни къщи се продава крадената стока.Но не прави нищо.Често дори поилицията действа заедно с крадците

5

zeus

преди 5 години

Срещу крадци най-добре помага калибър 9х19, лошото е, че после ще трябва човек да го лежи. Депутатите така и не позволиха оръжие за защита на дома, понеже ще им намалеят избирателите драстично ;)

4

Яз

преди 5 години

Айдуците бегат от затворите та нема да ти влезат у дома. Кой ги преследва и прибира ?

3

Анонимен

преди 5 години

Прав е че СОТ-а вече не е луск, за 30-тина лв на месец е поносима цена, аз си сложих , защото живея в къща и не е в повече да има човек

2

Анонимен

преди 5 години

Като полицията си клати краката и дори при хванати крадци няма присъди тва е положението. Пък и как да има присъди като те си се отчитат на политиците.

1

Анонимен

преди 5 години

Гледах в ютуб един руснак как съветваше какви са начините да не ви откраднат колелото в Русия.Ами оказа се, че няма наичин, в Русия крадат. Начина е да не си оставяте велосипеда без надзор. Иначе всякакви ключалки се отварят и всякакви дебели телове се режат.Ако колелото ви е на балкона до третият етаж включително и на етажите последен и предпоследен също си отива. Това са им практичните съвети. После в Калининград се праща цялата стока крадени велосипеди и от там вече пътува за навсякъде.