154

Анонимен

преди 5 години

да ги видим про-съвецките трансджендъри как ще служат. нали все за войни и оръжия говорят.

153

Rrrr

преди 5 години

А мислил ли си по въпроса, какво би може да се случи на такива като теб, които ненавиждат българите, когато се срещнат с такъв, който ненавижда такива като теб?

152

Анонимен

преди 5 години

Ще стоя в *** България колкото душа ми иска и никой копче не може да ми каже! И ще продължа да я ненавиждам!

151

Анонимен

преди 5 години

Джендърите за войници не стават. Няма да ползват автоматите по предназначение, ами ще си играят с дулата им.

150

до 167

преди 5 години

Не съм р-о-м, българин се водя, но това не пречи да не ги харесвам и да се отричам и дистанцирам от тях.

149

справедлив

преди 5 години

До Анонимен 164Ми като ненавиждаш България и българите майка си ли търсиш тук? Изказването ти е директно за Прокуратурата и Съд.

148

Анонимен

преди 5 години

До ognyanzИч ми не е дали сте ме образовали и не си ти този който ще ми казва къде да ходя!

147

АНОНИМЕН

преди 5 години

ДО 164 ИМА ИЗХОД. СЛЕД КАТО Я НЕНАВИЖДАШ ТЕРМИНАЛ 2 И ИЗБИРАШ КЪДЕ ДА ОТИДЕШ. ТИ ОТ КОЙ ЕТНОС СИ ТА ДА МРАЗИШ БЪЛГАРИТЕ. И КОИ ПО ТОЧНО ТЕЗИ КОИТО БАЧКАТ ПО 12-14 ЧАСА ЗА 400 ЛВ НЕТНА ЗАПЛАТА ЛИ???? ИЛИ ЗА ОНИЯ ОХРАНЕНИТЕ *** В ПАРЛАМЕНТА КОИТО ОТКЪДЕТО МОГАТ ГРАБЯТ И СЕ ОБОГАТЯВАТ. АКО Е ОТ ВТОРИТЕ ПОДКРЕПЯМ ТЕ И ЩЕ СЕ ВКЛЮЧА А ЩЕ ИМА МНОГО ЖЕЛАЕЩИ ДА ГО НАПРАВЯТ.

146

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 164: Кого ненавиждаш си е твой проблем. Сигурно имаш психични проблеми, но щом пишеш на български,значи сме те образовали и държавата е плащала за това. Пък като не ти харесва България минавай границата, полза от теб тук - никаква.

145

Твърдо за

преди 5 години

Всички *** в казармата за по 2 години както беше на времето. От както я премахнаха казармата тези станаха толкова смотани, че и връзките на обувките си не могат вече да вържат. Вътре в казармата и няма да мислят нито за наркотици, нито за чалга, нито за гей паради и други глупости. Това е ред и дисциплина.

144

Анонимен

преди 5 години

До смърт ненавиждам България, затова дори и самият Господ не може да ме накара да служа за нея! Аз ненавиждам българите (не съм ***) и ако ми дадат оръжие ще разстрелям толкова от тях, колкото ми се мярнат пред очите!

143

ognyanz

преди 5 години

И сега какво? Ще строим ли пак казармите, които ги оставихме да тревясват, а етноса ги обезкости и предаде арматурното желязо в пунктовете за вторични суровини.Така е, като имаме политици, които не виждат по-далеч от носа си. Но какъвто електората, такива и политиците.

142

Додо

преди 5 години

Най-вероятно държавните бюджети на държавите от ЕС ще платят за обучението и тренинга армията на Джихада! Това е! Нов Световен Ред!

141

Калина

преди 5 години

Хахаха! Във Франция ще имаме Редник Ал-Джабар, а в Германия Ефрейтор Мюмюн! Да ти *** и МултикултурализЪма да ти ***! Марш, на майка си Айше в смердената джоджа!

140

Нов

преди 5 години

Само строителни войски. Я построят нещо я не, ама може да ги научат да четат и пишат

139

Аго Джамал

преди 5 години

По добре да се направят няколко башибузушки орди в Родопите, предвождани от местни бабаити. Веднага ще се намерят кандидати. Поне помацитe са задружни и спазват кодекс на честта!

138

Handel

преди 5 години

Пак манипулация... къде точно е написано че задължителната военна слъжба се връща във Франция след като "в който акцентът ще е гражданската култура"? А в Израел, Египет, Иран и т.н. въобщ не е отменяна. Да не говорим за Сирия. А в Швейцария съвсем очевидно не е военна служба, а ресервисти по модела на националната гвардия на САЩ.

137

NoName

преди 5 години

Мое лично мнение:45 дневна подготовка за всички 18 годишни мъже ДО КЛЕТВА, бърз военен курс (задължително)от 3 до 6 месечна военна служба - ПО ЖЕЛАНИЕ, включващо обществено полезни дейности и военно обучение, или придобиване на професионална квалификация.Държавата няма ресурси да издържа армия, така че идеята за връщането на задължителната наборна казарма е Неусъществима идея. Хората имат право на избор, но мисля, че всяко момче е длъжно да положи клетва пред държавата.

136

Анонимен

преди 5 години

Няма пари и външният дълг ще скочи ако не вдигнат плоския данък. Войниците ще искат заплата по 1000 лв. минимум и безплатна храна и квартира.

135

Анонимен

преди 5 години

До РуменТо по твойта логика значи не трябва да се дават пари за нищо защото разбираш ли някой щял да се облажи...