31

мак

преди 5 години

Трудят се бързо и радикално. Някой по-долу логично спомена за карантина, има нещо нередно, щом не я наложиха.

30

Анонимен

преди 5 години

Само да попитам веселият клас дали ще спази забраната на валери симеонов за шума че силно се съмнявам в ловеч да стане

29

Анонимен

преди 5 години

До Burzum И как ли при мръсният социялизъм са ликвидирвали огнището на зараза ,без масово клане на здрави животни ? А тука работят по,,съмнения за зараза ,,.

28

Анонимен

преди 5 години

Етническото прочистване продължава - Ге ноцид над Българският етнос .

27

Анонимен

преди 5 години

До до 18 Извади си пръстите на краката от контакта ! И хапчетата !!!

26

Анонимен

преди 5 години

Ааааааааааааааа..... дocpa ми се зверски!

25

Анонимен

преди 5 години

Абе, защо ли ми мирише пак на някаква далавера тука... Колко удобно се разчиства...

24

1111

преди 5 години

Спи още *** народе вечния си летаргичен сън. Няма по к-ух народ от нашия

23

До 19

преди 5 години

Въобще не си в час със нещата

22

до 18

преди 5 години

От 6 сутрин до 20:00 работя. Правя оборот на година около милион и половина :) смятай колко ми е печалбата, смятай колко пара вкарвам в държавата, за мен работят 7 момчета и 1 момиче със средна заплата около 3к ! Не съм ощетил нито държавата със стотинка, нито хората които работят при мен ! За това се смея на такива *** като теб ! Айде лягай си, стига си мислил схеми как да откраднеш нещо, или да присвоиш някой еврак от европата, оОоо и как да не платиш данъците ли мислиш ? Мишок !

21

ПроСоТо

преди 5 години

ГНУСНА НАГЛОСТ!!!!!Тия ДЕ_БИЛИ НЕ СА ЛИ ЧУВАЛИ за понятието "КАРАНТИНА"?!?!?!ЗАЩО ИЗБИХА И ЗДРАВИ ЖИВОТНИ?!?!?!?!?!?!Не трябваше ли просто да изолират огнищата на болестта,както ВИНАГИ ГО ПРАВЕХА ДРУГИТЕ ?!?!ЗАЩО ИЗБИХА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО ЗАРАДИ ТОВА,ЧЕ ДЕТЕТО ХВАНАЛО ШАРКА?!?!?!..ЛИНЧ!...ЛИНЧ И ВЕЧЕН ПОЗОР за ДОБИТЪ_ЦИТЕ от "герп"!!!!!!!!!!

20

Анонимен

преди 5 години

Излязоха некви снимки с тъмнокожи " ветеринари" моля втора медия да потвърди. Дали това не е нарочно направено с цел да се обезлюди съвсем район на страната в който да се заселват мигранти

19

Анонимен

преди 5 години

Проблема е че няма работеща местна властТази бабичка толкова кози сама неможе да гледа КАЧЕСТВЕННО.ПРОДУКТА И Е ЗЛЕ. САМАТА ФЕРМА Е ЗЛЕ.ТЯ СЪЩО МИ ИЗГЛЕЖДА БОЛНА.Добре е журналистите да се разходят служебно до Бавария и да снимат малка ферма.Която отговаря на стандарта за Европеиски субсидии. Не стандарт БДС за Български субсидии.

18

Анонимен

преди 5 години

До 16То ти личи че си бачкатор. Няма нужда да се самоопределяшш. Баща ми отдавна е наследен от мен и си почива на морето. Благодаря, че си загрижен за мен :)) Оправям се.

17

Анонимен

преди 5 години

Безмозъчна агентура от безмилостни хитлеристи (БАБХ)

16

Анонимен

преди 5 години

Безмозъчна агентура на безмилостни хитлеристи (БАБХ)

15

Анонимен

преди 5 години

Прочетох някъде, че ги избивали `превантивно`. Или с други думи - не защото са болни, а за всеки случай. Предлагам и гербавите така, а??

14

Анонимен

преди 5 години

Защо се хвърлят милиони за унищожаване и обезщетяване, а не се влагат в превенция, в контрол? Заразите по животните не идват от въздуха. Тук някои правят аналогии с техните си коли, с частни фирми в други сектори. В кой друг сектор, ако някой производител фалира, запорират износа на съответната стока от цялата страна?Значи секторът е специален, иска специални грижи. А не - кой как ще да се оправя.

13

Анонимен

преди 5 години

До 11Нито ти, нито оня долу може да ме нахраните. Просто сте на ниво бачкатори. Т.е. ниско ниво.Тук не говорим за бабички, а за ферми. ИзвъртанеТо на нещата е нормално за ученици. На каква борса, ще идвам аз ? Кой ще храни тебе после, като двете ти ръце са отзадд? Икономика се гради с предприемачи , не с пъзльовциии като тебе със средно .

12

до 8

преди 5 години

хахах май те заболя като ти казах истината в очите ! Нагледал съм се на много като теб и мога да ти кажа какво става накрая ! фалираш, женати при комшията, ти се пропиваш и всяка вечер с алкохолика от входа водите разговора колко лоша е държавата !