218

Абе

преди 5 години

Ако беше хубаво за вас, Боцо и шайката нямаше да напират да го правят. Толкова ли е трудно да го съобразите. Кога са правили нещо хубаво за хората, че сега да го правят.

217

Ха-де

преди 5 години

Стигате с тая производителност, щото ако заплатите зависеха от нея само, то нямаше да има такива разлики. Изоставаме 2х по производителност, а 4х по заплати.... Къде е разликата?

216

Унгарияч Чехия Полша

преди 5 години

защо не бързат да приемат ЕВРОТО ???

215

Анонимен

преди 5 години

Да не може да работи някой,и това го съсипва още повече!Говори несвързани думи!Лоша работа!Да пази Бог!

214

Анонимен

преди 5 години

До 219Той не разбира че отношението заплати цени зависи от производителността на труда ....Няма изобщо такова нещо! 4ръста на икономиката" при соца, беше в пряка връзка са ръста на производството. "ръста на иконм" при капитализма означава "ръст на печалбата", а той изобщо може да не е свързан с физически ръст на производството, т.е. "с повече работа", а по-често е свързан с "по.висока продажна цена"!Германеца НЕ произвежда чак толкова "по-голям" обем, а просто продава "по-скъпо"

213

Анонимен

преди 5 години

До бай уйВижте, покупателната Ви способност ще намалее. Ще станете по-беден(бедна...Грешка! Заплата щом е същата, значи няма да стана по-беден, след като ще харча пак същите пари, но за по-малко стоки! Тези дето ще вдигнат двойно цените, също НЯМА да станат по-богати, ако при тях влизат същите клиенти, със същите пари! Разбираш ли! Щом парите са едни и същи, значи и паричният оборот ще е същият, но стоковият оборат ще е паднал двойно! А падането на стоковият оборот ще доведе до фалити!

212

Анонимен

преди 5 години

Няма как народът да се успокои . Той не разбира че отношението заплати цени зависи от производителността на труда . И без да влезем в Еврозоната цените ще продължават да растат.

211

Анонимен

преди 5 години

По вашата логика. След влизането в еврозоната, литър бензин става 2,2 евро. Нали усещане колко смешно звучи. Обясни ви се вече, че това няма как да стане. Какво не разбрахте?

210

dmx

преди 5 години

Поскъпване, инфлация, закъснение и невъзможност за компенсиране на редица доходи, са само част от неприятните последици. Ще се подсигури кредита и това ще бъде фаталният ни край, защото това е сигурност за акулите, които буквално ще ни купят и изхвърлят от собствената ни държава.

209

йори

преди 5 години

Аз казах ,че не се страхувам, слугинажите се плашат ,и веднага гледат да засягат! Тези ,които не стават за нищо,естествено ,че ще се плашат! Кой купува вече балони и памук шекер!? Отживелица!!!!

208

Анонимен

преди 5 години

До бай *** 211Всичко поскъпна и се усети веднага... абе хубаво - поскъпнало.ама я кажи стоковият, физически оборот как се промени? Остана ли същият ?

207

Анонимен

преди 5 години

Левът е стабилен и конвертируем. По-силен е от рублата. Точка. От какъв зор ни будалкат с еврото.

206

Анонимен

преди 5 години

Този "икономист - математик", дето цъкна "минус" на 209 - да обясни кое не е вярно и от къде ще се вземат двойно повече пари, за да плащаш същият масраф ?

205

Анонимен

преди 5 години

До ИстинаАнгличаните не са в Еврозоната заради силния паунд, но и той леко почна да умира. Съвсем различно е! А италианците само мрънкат, много са обеднели. Нали обикалям по Италия. Същото е и по Гърция. Да вече няма кой да им плаща сметките...

204

Анонимен

преди 5 години

До 206Нищо няма да се обръща 1 : 1, просто заплатата от 600 лв. ще стане 300 евро. А кафето от автоматите за едно левче, ще бъде едно евро.==значи това автоматично означава, съгласно артиметика от 2-и клас, че ако сега пиеш по 2 кафета през деня, щеш - нещеш ше пиеш по 1! Елементарно е! Просто защото няма да има как да си купиш 2 кафета. Нали така, или бъркам? Да не би тези дето сега потриват ръчички, да си мислят, че има някаква друга аритметика ?! Е къде ше им е сметката на "търговците"?

203

Истина

преди 5 години

Англичаните излязоха най-умни.Разбраха че еврото и еврозоната ще се разпадне,ако още някой ги напусне.Защо до сега Англия не въвеждаше еврото ами си държаха за паунда да не са балами,ето сега и напускат евросъюза.Италианците и те казват от както въведоха еврото стана зле обедняхме...така че си правете изводите.

202

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАбсолютно погрешно разсъждаване. Нищо няма да се обръща 1 : 1, просто заплатата от 600 лв. ще стане 300 евро. А кафето от автоматите за едно левче, ще бъде едно евро. И там, където не може да се приравни точно (например при билетите за транспорта) ще се закръгля нагоре. Така че Хърсев и Вучева да не баламосват.

201

Анонимен

преди 5 години

Със въвеждането на еврото все повече ще затънем , гербехрастите ни водят към гибел

200

Име

преди 5 години

но нека речем, че еврото дойде у "територята", разрешено от цио... искам да кажа от хуманитара марио драги... дали дините от любимец ще станат по-любими от гръцките`:-))) натоварвам ли експертите с въпросите си?

199

йори

преди 5 години

Да има работа ,добри заплати! Аз съм за еврото,защото искам да съм модерен! Казаха ,0,50 евроцента хляб! Дано наистина се оправят нещата в нашата страна!Казвам го , без умисъл!