30

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам какъв е смисълът от полиция, прокуратура и съд? Защо плащаме на държавата за услуга, която тя не ни предоставя?Аре стига бе офтси!

29

Анонимен

преди 5 години

До Без думиПолицаите с бензина в затвора ли отидоха? Даже се върнали на работа.

28

Анонимен

преди 5 години

Незабавно най-тежкото наказание в България - задържаве за 72 часа!!!И дано изгният още втория ден!

27

Анонимен

преди 5 години

''След като били обвинени, прокуратурата пуснала тримата на свобода.''Е разбира се,защо да им създават дискомфорт на хората

26

usa

преди 5 години

смешна и жалка държава!

25

Без думи

преди 5 години

Тази статия много ми хареса ама много ....!!! Тя олицетворява какви управници имаме, каква прокуратура и съд. За подобно престъпление в цивилизованите държави се отова по бързата процедура в затвора ... Не това не е държава !!!!

24

Анонимен

преди 5 години

Щом хайдутите / айдуците/ са легенда в този регион какво да се каже за манталитета на този "народ"?

23

Анонимен

преди 5 години

Трима , ГРАБЕЖИ?!Това е ОПГ а въоръжените грабежи са едни от най-тежките престъпления и са на едно ниво с УМИШЛЕНО убийство.В САЩ тези отиват за по 20 додини в панделата а в Бг ............."Пуснати на свобода".Машала бе Борисов!!!Колегите, а?!

22

Анонимен

преди 5 години

Борци....................кръвта вода не става!!!А относно "пуснати на свобода" ...............без коментар!!

21

Анонимен

преди 5 години

И охранителите по веригите са същите. Знаят всичко за охраната на обекта, имат си доверени хора, с които споделят всичко. Че и при обучението(ако има такова) ги запознават със схемите за извършване на кражби. Да хванеш някакъв от улицата, да го направиш охранител с малка заплата, му дадеш униформа и да му кажеш как се краде.

20

Анонимен

преди 5 години

Пуснала ги, че имат сезонна работа за вършене ...

19

Анонимен

преди 5 години

Ако откраднеш блуза за 10лв, ще те тикнат в ареста за неопределено време и ще ти искат гаранция от 5хил. лв, а охранители, вършещи обири, и то организирано, ги пускат просто ей така.

18

Гробокопач

преди 5 години

Вижте сега, г-да електорален ***, така се става мин. председател! Бой и йебън на населението, за да те обича, и най-голямата торба с марихуана. Който най-добре бие и напълни най-голямата торба с марихуана, той ще е мин. председател, останалите от бандата, ще са министри, конкуретните групировки, ако слушкат, ще са коалиционни партньори!

17

Най корумпираната.

преди 5 години

И магистрали и метро и каквото и да направят ГерпаВите докато не оправят битовата престъпност Нормалните хора ще продължат да напускат страната . Корупцията и бандитизъм на всяко ниво от детска градина до парламента.

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14Назначенията на охранителите през прокуратурата ли минават? Че пишеш такива неща. Пускат ги, защото зад тези охранители стоят шефовете на охранителните фирми.

15

Анонимен

преди 5 години

А искате да сложите охранителни фирми в селата да пазят старите хора!На охранител доверие не трябва да се има. Това го работят най- мързеливите и мислещи се за хитри тарикати екземпляри. Здрав, прав и умен мъж няма да стане охранител. Нископлатена работа, която привлича всякаква *** и ги облича в униформи.Може не всички да са такива, но по- голямата част- да.

14

Анонимен

преди 5 години

В България нямаме прокуратура, а цацаратура.Нямаме правосъдна с-*** а кривосъдна.Затова сме на този хал.

13

д-р Исня

преди 5 години

"...намерили и 2 торби марихуана.""След като били обвинени, прокуратурата пуснала тримата на свобода."Това как да го разбирам?Предполагам е някакъв вид жокер за хората, да се ориентират към по-платена професия докато още има от къде да се скубе?

12

Анонимен

преди 5 години

След като си платили...на когото трябва...и ги пуснали?!?!?!.,ЕЙ за това тук ще останат само престъпници,милиционери,прокурори, съдии и за съжаление безпомощни пенсионери!

11

Анонимен

преди 5 години

Денем градове, вечер обирджии,интересно. А друг неоспорим факт е че няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ полицай.