227

тато

преди 5 години

Да ти пикая на експертизата . разбира се че може ако си чул за ядрените торпеда щеше да се сетиш.

226

Отбрана?!

преди 5 години

Отбрана от какво бе? Само в някой болен английски мозък отровен с Новичок може да се роди идеята, че Русия иска да напада ЕС! Това е абсурдно! Мен лично ме е срам да бъда част от това недоразумение наречено ЕС! Примерите за неадекватност в последните 10 години са безброй! Знам само едно:Като упре ножа до кокал ходят са реват на чудовището Путин да помага! Макрон ли? Тереза Мей ли? Кой е адекватен изпбщо в тоя смешен съюз? Никакво евро да не приемаме и вънка и ние от ЕС! Каква ни е ползата?

225

!!!

преди 5 години

Със всеки изминал ден все повече се надявам, да се отървем от това БЛАТО наречено ЕС! То бива, бива некадърни и корумпирани управници, ама ЕС смърди направо!

224

военен експерт

преди 5 години

До руския флот слабРуския военен флот също е много слаб !YouTube - Может ли флот России, потопить авианосец США ?........................................................Может на кукувой лето !До го преведа и на български -Може на кукуво лято

223

42

преди 5 години

До 224А бленуваният от теб Запад, вече е пълен само с *** от дъждовните гори, която го превръща в нова Африка. Ако това ти е идеалът за цивилизован свят, благодаря, предпочитам руската пред черната или ислямската дивотия.

222

военен експерт

преди 5 години

До АнонименОсвен това ,България е единствената страна в света ,която издига паметници на поробителите си , навсякъде е пълно с паметници на руския войн !А Русия е единствената страна в света ,която прави паметници на диктаторите си , навсякъде е пълно с паметници на Сталин и Ленин ,които са избили над 30 милиона руски граждани !

221

мухахах

преди 5 години

До Анонимен 224Аферим!

220

Край

преди 5 години

Естествено че руската армия е по-слаба от американската. ОБАЧЕ с 10 пъти по-малко пари тя е почти толкова силна. А и руснаците има РОДИНА за разлика от американците. Дано никога не разберем коя е по-силната армия. Европа няма да прокопса докато гледа на Русия като на агресор и проблем аислямски муджахидини и ги среща с букетчета по гарите

219

Анонимен

преди 5 години

Експортът на газ от Русия за старият континент за 2017г.е 200млр.куб. метра, ако това не е партньорство, здраве му кажи. Шистов втечнен газ от щатите или газ от газопроводи те това само икономическата изгода може да определи. Почнат ли да политиците да продават газ, просто ще е в ***!

218

Анонимен

преди 5 години

Лизачитeна руски зaдни и, русофилите хвалят Русия, за да изкарат парици, с които да изпратят тамазлъка си в САЩ и Европа!Няма държава в света с такъв ***, който да хвали поробителя си и да предава народа си! България може да тръгне напред само , когато тази мършa измре!!!!

217

а знаете ли че

преди 5 години

Русия няма асфалтови пътища до границите си с Китай ?! Имат един единствен път от Москва да Владивосток , навсякъде е гола пустош !Руснаците се чудят ако имат проблеми с Китай как руските танкове ще се придвижат до границата ?!

216

Анонимен

преди 5 години

Рейгън прати ссср в небитието!Време е и на Русия,Тръмп ще се погрижи!Империята на злото-2 е като НОВИЧОК за демокрацията на цивилизованият свят.

215

да живее Русия

преди 5 години

Русия е най-хубавата държава ,по-хубава дори от Нигерия !

214

Анонимен

преди 5 години

До руския флот слабНяма да ти сложа + защото пишеш неща ,които са известни на цял свят ! Естествено ,че не само руския флот , а и цялата руска армия е по-слаба от армията на САЩ ! Нека русофилите да ти поставят минуси защото само те не са съгласни с тези истини ! Според тях Русия е най-силна , най-развита !

213

Анонимен

преди 5 години

ЕС + САЩ + НАТО

212

Анонимен

преди 5 години

Защото клиповете ти са тенденциозни и от недостоверни източници.В крайна сметка, развиват нещо, което на теб ти харесва, а не доказват реалните факти.Затова и ти трият линковете

211

Анонимен

преди 5 години

Европа до Тръмп: Русия е проблем, не партньорЕС и НАТО подписаха декларация за сътрудничество преди пристигането на ТръмпХа, ха ... какви дребни мишоци и долни натегачи се оказват така наречените Европейски "лидери"!??И тези ли безгръбначни *** и американски пионки ще водят ЕU към кщастливо и успешно бъдеще? Съмнявам се. Тези са родени да пълзят, не са годни да летят. Събрали се прислужниците, да се натегнат на господаря си...

210

Анонимен

преди 5 години

На тази Декларация за сътрудничество май няма американски подпис.чудя се кой ще плаща, защото Тръмп вече не иска.

209

руския флот слаб

преди 5 години

Руския военен флот също е много слаб !YouTube - Может ли флот России, потопить авианосец США ?

208

Анонимен

преди 5 години

Ами щом САЩ са толкова могъщи, що не започват тогава?Щото нямат здрави ***, факт.