22

ттт

преди 5 години

Инес Пол?На кого това име му прилича на германско, та да си мисли, че изразява позицията на германците? Германците тепърва ще осъзнават, че са поробени!

21

2+2

преди 5 години

Причината е една: Тези момчета са в страната си и се нуждаят от помощ , докато мигрантите идват в дома ни и ще влошат нашето положение вместо да си седят по техните страни и да се борят за подобряване на положението си.

20

българин

преди 5 години

ПРИЧИНАТА Е , ЧЕ ПОКРАЙ СИРИЙЦИТЕ ИДВАТ 10-ПЪТИ ПО-ВЕЧЕ ИКОНОМИЧЕСКИ МИГРАНТИ ОТ АФРИКА , КОИТО ТРЯБВА ДА СИ СЕДЯТ ТАМ , ОТКЪДЕТО СА !! НИКОЙ ОТ НАС НЕ ИМ Е ВИНОВЕН , ЧЕ ДЪРЖАВИТЕ ИМ СА ПЪЛНА СКРЪБ !! АКО БЕЖАНЦИТЕ БЯХА САМО ОТ СИРИЯ , ХОРАТА ЩЯХА ДА ИМ СЪЧУВСТВАТ И ПОМАГАТ , СИГУРЕН СЪМ !!!!!

19

Анонимен

преди 5 години

Елементарно, едните са дисциплинирани спортисти, от които може да се очакват ако не постижения, поне да се трудят нормално, дори да емигрират, докато другите са *** в общата си част, не признават европейските традиции и ценности, искат да направят от нашия свят същата *** като тази от която идват, а после като скакалци да се преместят на друга територия, която да унищожат.

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14Ти дори не знаеш как се казват тези хора ама си загрижен за тях. ***.

17

Анонимен

преди 5 години

Ужасно ограничена статия. Отменете правата на авторката да пише.

16

Анонимен

преди 5 години

Защото хората се асоцират с тези момчета. Връщат се в своето детство. Кой не е имал някакви авантюри и пътешествия като малък. Те искат да спасят някаква частичка от самите себе си. А в онея другите няма как да се припознаят, хора които са склонни дори да умрат, но да се наредят на чуждата трапеза. Защото ако наистина бягаха за да спасят живот си за тях посоката нчмаше да е от значение.

15

Анонимен

преди 5 години

Немците ли не знаят как се пускат чужденци в страната им и какво е съчувствие... Преди време как спяха пред посолството хора от Източна Европа за визи и припадаха в сняг и пек..., че и пред едно посолство и бой яде една жена и я изблъскаха... Изпускаха си прегледи при доктори и специализации в университети... Как тогава ни омачкаха и пиле не прехвръкваше, а съчувствието беше две нули...

14

ЗАЩОТО НЯМА

преди 5 години

СЕНЗАЦИЯ И НЕ Е ДОБРЕ ЗА. РЕЙТИНГА. ЗАЩО? ТИЯ ШВАБИТЕ ЗАПОЧНАХА ПО УМ С АНГЛЕТАТА ДА СЕ МЕРЯТ.

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13Жалък си.Не се напъвай да мислиш.

12

Анонимен

преди 5 години

На никой реално не му пука.Просто така е прието.Да се изразява съжаление.Всеки ден,не всеки час на планетата Земя умират хиляди хора по най-различен начин. Обаче не- светът е солидарен с некви тайвански пишман пещерняци. Прекалено е нагласено за да е истина.А и така наречените спасители са нищо повече от просяци за одобрение и внимание-видите ли дечицата спасиха ги.

11

Стефанов

преди 5 години

Какво съчувствие да изпитвам към икономически мигрант, който се стреми към социалните помощи в Европа? Той не търси просто по-добър живот, както ни увещава ДВ, а голата аванта и паратизиране на гърба на едно богато общество. И каква социална интеграция можем да очакваме? И нека бъдем коректни - бягащите от бомбите са малък процент в Европа. И не ме умилявайте със изстрадали дечица, защото огромното мнозинство бяха млади мъже 18-25 годишни.

10

тоз написал

преди 5 години

такъв сърцераздирателен пасквил за да ми каже, че "сирийските" бежанци се давели в морето? Съвсем се разпадна по шевовете велето. С ефтината гьобелсова пропаганда за "сирийските" бежанци. Швабчетата да не учат география по българската система.

9

Стеф

преди 5 години

Ужасно глупаво и манипулативно писание.Сравнява се несравнимото.Едните са мързеливи смукачи на ресурси а другите са хора,които са изпаднали в беда.

8

Защо ли

преди 5 години

Мога ли да вметна нещичко: 80% от давещите се са икономически емигранти от африкански произход, не бягат от войната. Ясно се виждат на кадрите от лодките. П.С.: преди да ме обявите за расист: един от добрите ми приятели е афро-американец. Аре чао.

7

Анонимен

преди 5 години

Абе щуротии - бол по света.

6

илюминат-ренегат

преди 5 години

Защото в пещерата са търсачи на силни усещания а мигрантите търсят на баницата мекото!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Една статия, която в същност нищо не казва.Хората не са глупави и много добре могат да направят разлика между хора в опасност и авантюристи, тръгнали да търсят уж "по-добро", а в същност да се заселят някъде да легнат на нечий гръб и да превърнат новото място в същата .. от където са тръгнали. КАто междувременно извършват престъпления. Особено нравстени.

4

Анонимен

преди 5 години

Ами не че нещо, но имам приятелка индийка която постоянно ми показва клипчета на някакви наводнения там, прелели реки и деца крепящи се на камъни в реката, лавини в северната част и всякакви други бедствия с деца. Така че тази статия не оправдава защо обръщаме внимание точно на тези деца, точно в Тайланд...

3

Анонимен

преди 5 години

''Защо всички се солидаризираха с тайландските момчета, но не и с бежанците, които се давят в Средиземно море?''Няма толкова тъпо сравнение.Защото едните преминават граници нелегално и се заселват в държави,които не ги искат.Другите са на екскурзия,не правят нищо незаконно и са попаднали там поради лошо стечение на обстоятелствата.