246

Анонимен

преди 5 години

Правителството трябва да направи следните неща:- Бременните жени да раждат безплатно, а не да дават за раждането на първото си дете сума от 2000 лв. - Да се забранят абортите. Заради аборти - жените не могат да забременеят в последствие. България е шампион в категорията най-много извършени аборти - има много абортаджийки сред възрастните жени( българските баби, майки), млади жени и непълнолетни момичета. Малко с ажените, които НЕ са правили аборти, но не могат да имат деца,поради заболяване

245

Анонимен

преди 5 години

Няма просперираща нация, раждаща много. И така трябва да е - раждаш толкова, колкото можеш да гледаш физически, психически, да изучиш, да подсигуриш и т.н... Единственото нещо, което може да се направи е в България едно семейство да може да подсигури не едно, а да кажем две или три деца максимум. Също така и тези деца да се раждат в България, а не в чужбина. Тоест - достоен "заплата-разходи" баланс. При нас увеличаването на детски надбавки работи само при един етнос. Не е това решението.

244

seira

преди 5 години

ЗА ДА ИМА "НОРМАЛНО ВЪЗПРОИЗВОДСТВО" НА НАСЕЛЕНИЕТО Е НЕОБХОДИМО ВСЕКИ СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ БЪЛГАРСКИ БАЩА (СЪПРУГ), ДА ПОЛУЧАВА ЧИСТ МЕСЕЧЕН ДОХОД С КОЙТО ДА ИЗДЪРЖА КАКТО СЕБЕ СИ, ТАКА И СЪПРУГАТА И ДВЕТЕ СИ ДЕЦА!ДРУГОТО СА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!!!

243

с-в (пенсионер)

преди 5 години

Васил Иванов Кунчев-ЛЕВСКИ: "Дела трябват, а не думи!" А' данО, след 30 години "мислене"...

242

Анонимен

преди 5 години

За какво са ви деца. Аз съм независима жена. Имам работа пари. И винаги има много мъже около мен. Да не съм луда да се жена. Един мъж ми омръзва за по малко от два месеца. Как женят тия жени години с един същ мъж направо им се чудя. Трябва да се подържа тръпката.

241

чарли

преди 5 години

Решението е много просто,увеличавате помощите на братчедите и раждаемостта ще се повиши най малко със 100%.А кой ще ги храни тези парфюмираните няма да му мислим сега.Малко е завъртяно но това е за да не ми изтрият коментара.

240

Анонимен

преди 5 години

До сега семействата имаха възможността да получават рожбите си безплатно, сега ще се плаща и тази "стока"

239

Анонимен

преди 5 години

Бебешките креватчета на снимката са част от отговора защо хората не искат да имат деца !Добре поне че са снимали боядисаните и са пропуснали ръждивите , и още нещо в 90% от родилните отделения има стафилококи , стрептококи и какви ли не чудеса.В развитите държави такива болнични заведения се взривяват и се построяват нови а тука са от 19 век.

238

Анонимен

преди 5 години

До като чакате всичко да се нареди и да сте подготвени за гледане на деца така ще е. Нито можеш да се подготвиш, нито някой ще те подготви. Обучението започва в деня в който ти се роди дете. Големите претенции само забавят процеса и един ден тц. не става. Такива сме каквито сме

237

Eni4er

преди 5 години

До Румен7.Да се организират безплатни едноседмични екскурзии до Истанбул за българките между 20 и 35 годишна възраст

236

Шушан

преди 5 години

На жените дадоха само права и никакви задължения. И те си щракат с пръсти, не раждат, и се мислят за много хитри.

235

Анонимен

преди 5 години

Майките не искат да бутат количките по жалкото подобие на тротоари ! - това не е причината разбира се но има ли нещо нормално в България.Мисля,мисля и не се сещам за нито едно ?

234

az

преди 5 години

Дано правителството има предвид да се раждат българчета, не *** ***... А вместо да мислят, да вземат да въведат семейно подоходно облагане и бонуси за работещите и здравноосигурени семейства с деца. Всичко останало само ще повиши и без това високата раждаемост на деца от *** родители...

233

Анонимен

преди 5 години

Не ми казвайте, че са открили най-после безпощадната истина, че отрязаха клона на който седят... Впрочем не, ни най-малко не са я открили като гледам предвидените"мерки".

232

Анонимен

преди 5 години

Да имаш дете, означава, че или ще иде да мие старчески 3aдници на запад, или ще остане тук сред ***! Що да му причинявам тия дивотии?

231

Анонимен

преди 5 години

Да имаш дете е един от най-големите автоголове които човек може да си вкара!

230

Iceblast88

преди 5 години

До ММПМомче теб пък кои те изтърва от лудницата?Българките искат да раждат-но:Поради факта, че сме сравнително развит биологичен вид ние мислим за потомството си, не е просто да го изръсим на улицата и да става каквото ще с него, а ние искаме да го отгледаме, да му подсигурим дрехи, книги, храна, покрив, играчки и тн. Трябват си пари, а за да има пари и мъжа и жената са от сутрин до вечер на работа и пак парите едвам като им стигат за тях само-как да направят дете и да го обрекат на мизерия?

229

мислене?wtf

преди 5 години

Ами те вече са го измислили-да продължават да преследват журналистките и нападжиите женици по сергиите, забравили да издадат бонче за някакви стотинки, а да игнорират откраднатите и похарчените за глупости милиарди/като например милионите за запалки и флаери за реклама на образоват.министерство при Кунева и безброй други/ и икономиката ще цъфва и връзва все повече. Нулеви помощи за млади семейства, липса на семейно дан.облагане, мизерни доходи и прочие и пр.начини за "увеличаване" на бебета...

228

ММП

преди 5 години

Правителството няма да увеличи броят на бебетата, защото българките изобщо не раждат деца. Много са рядко българките, които са родили даже и едно дете. За българките майчинството изобщо не е важно. Повечето българки никога не се омъжват, живеят цял живот с родителите си и си остават девствени завинаги. За мен това е един безсмислен, скучен и глупав живот. За какво ни е тогава да живеем до 70-80г. след като умираме девствени, бездетни и самотни. Живот без семейство и деца е пропилян живот.

227

.....

преди 5 години

Много се радвам, че се махнах от тази държава на време!