203

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНАПРОТИВ, ОЗНАЧАВА МНОГО! КИТАЙ ЩЕ РАБОТИ С ГЕРБ

202

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоТова не е споразумение,а голо обещание!А това,че Боко го нарича "политическа сделка" не означава нищо!

201

Анонимен

преди 5 години

АААААААААААААААААААААААХХХХХХ РЕВЕТЕ КУЧКАДРОНИ АХАХАХАХАХАА

200

Песимист

преди 5 години

Няма съмнение, че Китай може да изкупува нашия тютюн. Въпросът е на каква цена. При ниските цени в Китай надали ще купуват на добри цени за нас... и ще възникне пак въпросът дали да се отглежда

199

Анонимен

преди 5 години

"Борисов: Предлагал съм дори да садим китайски сортове"Сичко предлагаме и сичко правиме! Сиромах човек - жив дявол! Само да оцелеем!

198

Само ГЕРП

преди 5 години

Нема страшно, важното е, че при ГЕРП постоянно растат заплатите, доказано статистически, караме западни коли по магистралите, а пенсионерите меткат хилядарки от балконите - лайф из лайв.

197

очилатко

преди 5 години

До ANDREA PIRLOА случайно да знаеш от кой народ цар Симеон губи първата си война?И кога е живял този цар?

196

Анонимен

преди 5 години

Ми след 30 години евроатлантизъм - изнасяме тютюн и се радваме.

195

Третия свят

преди 5 години

Така е за третия свят. Изнасят се необработени суровини, миячи и чистъчи, внася се обработен продукт.Изнасяме дървени трупи - внасяме мебели от IKEA (много високи технологии малеей, не можем да правим мебели да работят хората)Изнасяме първокачествена пшеница - купуваме вносни тестени изделия.Изнасяме тютюн - внасяме цигари.

194

ПроСоТо

преди 5 години

впрочем,както става ясно от текста,гореспомнатото не само не е"сделка",но дори не е и споразумение.Показват ни едно голо ОБЕЩАНИЕ на китаеца,който набързо отлетя в Берлин.Но Тиквата ще удари тъпана...И ще проглуши ушите на отрудените тютюнопроизводители с въздухарски фукни...Е,все пак "електората" му се разбягва,требе да зарибява нови..

193

календар

преди 5 години

До АнонименИмпуксова е на 49 г,Грипенов -на 55,чадъра на КОЙ-гони шейсетака.А той,както се знае,майката си трака.

192

Анонимен

преди 5 години

Те и катарците обещаха да ни купуват агнетата и овцете ама моите още си стоят в кошарата и 4екат катарците. Та така и с тютюня ше стане.

191

ПроСоТо

преди 5 години

изнесохме де що има кокошка за Катар,наред е табакото....

190

ПроСоТо

преди 5 години

добре де,но на някой ясно ли му е защо наричат едно най-рутинно ТЪРГОВСКО споразумение "Политическа сделка"?!?!Освен това,"сделка" означава:-"Ти на мен,аз на теб"Каква СДЕЛКА се крие зад това споразумение,ще разберем ли някога?

189

Анонимен

преди 5 години

Кой сее и отглежда тютюн и кой работи или ще работи на тютюневите плантации? Нискоквалифицирани работници предимно от турското население-между другото много трудолюбиви,но ниско платени и тук таме някой римлянин.Поради последното ще получават и трохи от робския си труд.Кой ще го изкупува и кой ще печели? Някой като Делянчо и Трите Папи с празната кратуна,за който контрабанда е всяка далавера,в която не участва!

188

Анонимен

преди 5 години

KADE E NIANDERTALEZA S KAUNESTATA CHUTURA DA KAJE CHE KITAI I RUSIA SA VRAGOVE

187

Анонимен

преди 5 години

Мале, като гледам какво се случва тези 2-3 дни, в пн си продавам молбата за напускане. Китайците ще свършат всичко, няма нужда да работим вече!

186

Анонимен

преди 5 години

Пекинците,като опънат по един фас и ще ни свърши тютюня!

185

Анонимен

преди 5 години

Преди 75 години СССР също започна търговията с България с изкупуване на български тютюн на московски цени. Та точно тези велики сделки изядоха главата на Трайчо Костов а след това и на България. Сега историята се повтаря с новия брат Китай.

184

до 184

преди 5 години

всъщност производството ни е по-близко до 29 000 тона годишно, така че цитираното количество от 10 000 000 тона, някъде между 350 и 400 години ще ни трябват да го произведен. май в правителството ни няма хора, дето математика за 3-ти клас владеят!! тотално безумие...