53

Анонимен

преди 5 години

С гроб само към светлото китайско комунистическо заробване ай честито

52

1

преди 5 години

Къде беше досега,бе слънце наше,да кажеш,какво ще укрепи Европа.

51

Име

преди 5 години

планът куденхов, на евреите, спасените от българите успява в цяла европа! защо спасявате евреи? след като те продадоха Божя си Син? нима сте мазохисти? е, това обяснява некои неща...

50

С ГРОБ към нищото

преди 5 години

До 36Верно е наистина ограбиха всичко комунистите, ая да питай кой гласува за такива комунисти като ГРОБ нима не сте вие? От ГРОБ по големи комунисти няма дори Нинова не може да се сравнява с тях. А сега си ги изберете за 4-ти път та да ви "дооправят" докрай.

49

Анонимен

преди 5 години

Тоя първо да си укрепи набраните *** пък после да го крепи на Европа какво стана с балканите бе бай ***

48

ПроСоТо

преди 5 години

нема лошо,нема лошо!..То и за НАПЪНИТЕ със "Западните Балкани" викаха "Нечуван успех!", а след малко от ЕС отсекоха:-"НЕ!"....та ще поживеем,ще видим..за всеки случай не забравяйте,че световните играчи се водят от интереси,за които никога няма да ви кажат!

47

Х

преди 5 години

Бойко,на нищо няма да можеш да научиш китайците! Те нас могат,защото народът там живее по-добре от българският! Повече работят от нас и повече получават-факт! Там има сигурност,у нас в България няма! Там престъпниците ги разстрелват,у нас съда ги пуска на свобода! А за такива,като Цветанов,предатели и чужди агенти....роднините им получават касовата бележка за патрона,с който е езпълнена присъдата! Така и трябва да стане у нас!

46

Чудя се!!!???

преди 5 години

Чудя се, защо досега ком.унягите плюеха ГЕРБ, че били срещу Китай и Русия - двете най-велики и развити държави, които ни даваха за пример? Сега, когато г-н Борисов поставя на бизнес и делова основа отношенията ни с Китай, така че да имаме полза от това, изведнъж комуни.стите пак ревнаха срещу него. Не съм виждала подобно двуличие, освен при БКП/БСП. Пределно ясно е, че ги е яд безумно, че всичко това се случва при управлението на ГЕРБ и БКП/БСП няма никакъв принос, а 10г. - голямо НИЩОправене.

45

един от Чужбина

преди 5 години

Борисов по време на ЕС-председателството видя каква *** е ЕС с диктат на Меркел и Макрон. Затова е на прав път да търси спогодби с Вишеград, Западни Балкани и Китай. За Меркел и Макрон ние сме само пазар и буферна зона за мигранти.

44

местоположение

преди 5 години

До До 42Въпрос на вкус и от коя страна на филията с мас си.

43

До 42

преди 5 години

"Когато пишете за България и позорното десет годишно управление не забърквайте другите комунисти ... на Нинова , пишете и коментирайте *** на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ."Неграмотен си чер.вен ***!!! Преговори си историята и спри да лъжеш, че се излагаш пред бабичките. След 1990 г.: БКП/БСП - 10 г. - ТОТАЛНО ПРОПАДАНЕ на БългарияГЕРБ - 6.5 г. - ТОТАЛЕН ВЪЗХОД на България Други 11.5 г. - НИЩО забележително

42

Анонимен

преди 5 години

Видях Китайската делегация и туш .Цветанов , ти си по опасен за България от всички тях взети заедно .

41

на въжето

преди 5 години

България умира,а тези се загрижили за *** Европа,това е тежко предателство....

40

диверсия

преди 5 години

До Анонимен 47Какво искаш от Китайците след като втория човек в управляващата партия на форум,нарича Китай заплаха за мира?

39

Анонимен

преди 5 години

Държавната Китайска инвестиционна банка е инвестирала за година и половина близо 4 милиарда евро на Балканите , без Румъния ! В България нищо , дори след 2009 боко изгони Хуауей в Румъния ! Сега и ЧЕЗ за да го купи ! И се намират герберотъпчета да слагат минуси ?!Ако сте в Гърция чакаше ви въже за предателство към народа !

38

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ не е управлявал 10 години, а 6 г.. Не лъжи, червен ***!

37

Анонимен

преди 5 години

А ЦВЕТАНОВ БИЛ ЛИ Е НА СРЕЩАТА, ЗА ДА КАЖЕ НА КИТАЙЦИТЕ КОЛКО СА ОПАСНИ ЗА ЕВРОПА

36

Анонимен

преди 5 години

Но поне едно може да му се признае - след 8 години големи напъни се опитва да гледа умно. Не винаги се получава ама поне се старае.

35

Анонимен

преди 5 години

Вижте го добре тоя на снимката и го запомнете защото тоя *** комунист ви продаде на жълтите комунисти за един контейнер иени по 1 иена гонете го че комунист веднъж си остава комунист до гроб ще ни зароби до 4_то поколение

34

Анонимен

преди 5 години

Когато пишете за България и позорното десет годишно управление не забърквайте другите комунисти ... на Нинова , пишете и коментирайте *** на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ .