50

анонимен

преди 5 години

10 или11милиона по не официални данни, само отУкрайна са над 8милиона и си изпращат парите на семействата в Украйна.Бил съм в Карелия там има много азери и грузинци повечето са на пазара и се занимават с търговия.Там бяха наели част от постройките на колхоз и отглеждаха овце и телета,имаше грузински ресторант където продаваха ястия от овчо месо но те не се чустваха чужденци те са имаха че са едно както е било приСССР така са тези работници.А статията е неграмотна търсят сензация.

49

Русия е прекрасна

преди 5 години

Много хубава и развита държава ! Висок жизнен стандарт на който западните страни могат само да завиждат ! Youtube - Жизнь в России ! Покажите ето Путину !Къде и как живеят офицерите във велика Русия ?!

48

Др. Уотсън

преди 5 години

А олимпийските игри в Лондон ги направиха възможни пък имигрантите от Източна Европа. Мин заплащане, дълго работно време, и ако имаше някой и друг англичанин да се обърка да започне работа, на другия ден напускаше. То и сега е така де, 70% от работниците по строителните обекти са румънци, българи, литовци, албанци.

47

кочина

преди 5 години

Това само в руската *** може да се случи , стадиони за световно първенство да се строят предимно от работници на черно без трудови договори !

46

Българин

преди 5 години

А мондиалите в другите държави ги строят скъпо платени работници от САЩ. *** и скапаната пропаганда. Щом хората са отишли да работят като строителни работници в Русия, значи условията са ги устройвали.

45

Мишо

преди 5 години

Браво, уникална статия.Русия е най-демократичната страна в Европа дала работа и приютила милиони имигранти.Браво на Русия, еталон за толерантност, еталон за демокрация.Меркел, учи се!

44

Анонимен

преди 5 години

Youtube - Жизнь в России

43

световното си отива

преди 5 години

но мизерията в руската *** остава ! Youtube - Жизнь в ыоссии !Покажите ето Путину !Къде и как живеят офицерите във велика Русия ?!Велика Русия ,велика мизерия !Животът във велика Русия

42

Анонимен

преди 5 години

Нещо за мерките, които не са по силите на един джурналист, написал:"в Русия стоят легиони от работници мигранти"1 legion = 1 0001000 legion = 1 000 000А в заглавието се съобщава, че: "Трудът на десетки мигранти от Азия"Мисля си: евалла на само десетки мигранти от Азия, построили стадионите за св. първенство по футбол 2018. После в текста настава боза от легиони и милиони.

41

Б Т А пак изгря....

преди 5 години

.... с уникално *** статия.... Някой пак е сънувал, че взима Пулицър и е станал зареден със "свежи" размисли и изпотени страсти.....

40

Анонимен

преди 5 години

ЗАД УСПЕХА НА МОНДИАЛ 1998 /ФРАНЦИЯ/: ТРУДЪТ НА ХИЛЯДИ МИГРАНТИ ОТ АЛЖИР, МАРОКО,ТУНИС.

39

проруски сайт

преди 5 години

Нарочно всеки ден пускат по една новина за Русия колко стадиона е построила , как сме имали страшна нужда от АЕЦ и руски газ ,и все такива новини за да направят така ,че Русия да изглежда като жизнено важна в очите на българите !

38

Анонимен

преди 5 години

Пак почват с простотиите. Зад успеха на Германия... Англия... Сащ.. Стоят милиони мигранти от Азия, Африка, Източна Европа, ЛатиноАмерика¿¿¿¿¿ И какво от това ??? Какво точно намекват престъпниците, манипулатори на слабоумници¿¿¿??

37

Анонимен

преди 5 години

Пълно е с некачествени правешки гени в България. Доброто в случая е че си отиват често. Айде рака самарянин да почерпи тошовите клоаки!

36

не ни занимавайте

преди 5 години

с тази *** бе !Руските алкохолици имат най-голямата територия и най-много природни ресурси и въпреки това мизеруват , а сега през 21.-ви век са се сетили да строят стадиони ,които трябваше да ги имат простроени още през 20-ти век , нали уж са велика държава и велика нация ! Построиха стадиони с капаците до 80 хил. души и не спирате да ги хвалите ,сякаш само те имат такива стадиони ! Стадионът в Барселона побира над 90 хил. души и е построен още когато руснаците си мечтаеха за такъв стадион

35

Анонимен

преди 5 години

До мн. евтино им излезети откъде знаеш всички тези факти, от американското посолство ли ти казаха

34

Sefa

преди 5 години

Аха ами я да питат колко нелегални работници са работили в аортата на ЕС.Да.Лично съм работил в брюкселското метро през2010 нелегално ,а имаше още стотици само които аз знам.Така е за да видим лъскавата страна на медальона първо трябва черните работници да я наковат и да я излъскат, така че точно тия да не ми говорят за хуманност ,защото историята е достатъчно красноречива и в ущърб на Запада

33

Анонимен

преди 5 години

Няма и да бягат. Аз лично нямам против Русия да приема всичко от Средна Азия, иначе ще дойде насам.

32

Анонимен

преди 5 години

ЗВУЧИ КАТО УСПЕХА НА БРИТАНСКАТА ИМПЕРИЯ

31

мн. евтино им излезе

преди 5 години

Представяте ли си колко хора са работили на черно по строежите на тези стадиони и колко не са си получавали заплатите ?! Работиш 1 месец л не ти плащат , оставащ още 1 месец на работа с надежда ,че ще ти ги платят на куп , пак не ти плаща ,а ти си взимаш шапката и заминаваш , няма и на кого да се оплачеш ! На твоето място идва друг балък !За тези стадиони Русия даде повече пари за строителни материали отколкото да плаща заплати !