10

Нагли селяндуриииии

преди 5 години

Абе този ***, агент на приватизатора Иван Костов, на какъв език говори, че не му разбирам? Диалекта му мйекащ е точно толкова противен, колкото и той самият! Очаквайте непрекъснато повишаване на цените на тока, докато в страната не останат само роми и луди, не че сега не е така!

9

Анонимен

преди 5 години

Ръководството на КЕВР обслужват интересите на монополите.То затова е избрано в такъв състав, назначен лично от Енергетика на Републиката - цар Тиквун Банкянский !

8

до 6

преди 5 години

Тоя от слугинаж опозори и себе си и ГЕРБ, които го назначиха на този пост. ДСБ отдавна го отлюспиха.

7

до 6

преди 5 години

72 години - значи направо младеж, викаш.А ако нямаше нищо общо с ГЕРБ, Тиквата не би го сложил за шеф на тази комисия.Нали се досещаш как стоят нещата в БГ и кой реже баницата.

6

Анонимен

преди 5 години

ИВАН ИВАНОВ е на 72 години и е бивш заместник-преседател на Демократи за силна България /ДСБ/. Няма нищо общо с ГЕРБ.

5

Bat Petko

преди 5 години

Тъкмо се бях притеснил, че на Корнелия са и свършили парите. Вече съм спокоен. Всичко си е на мястто. Хайде давайте, юнаци, трябва да се изкара надницата.

4

Анонимен

преди 5 години

Тиквата си купи ЧЕЗ чрез Гинка, назначи си председател на КЕВР и сега може да прави каквото си иска. Медиите са негови, цялата Държава е негова, а стадото е про-сто.Ще опъва каиша, ще плаща и ще блее радостно докато го стрижат.

3

Анонимен

преди 5 години

Този е несменяем, като повечето политици и техните приближени....

2

Анонимен

преди 5 години

Тоя е гербераст и никой не може да го мръдне, докато Тиквата е на власт.Нищо че е на почти 80 години вече и отдавна му беше време да е в пенсия.Но парите са сладки за всеки.

1

Bat Petko

преди 5 години

Айде бе, Позитановците, защо мълчите, да не би да ви спряха парите. Почвайте да плюете.