14

Анонимен

преди 5 години

САЩ е врящо гърне.240 години и стигат на империята на злото.Време и е за разпад.

13

Анонимен

преди 5 години

Ще ви питам като долара престане да бъде световна резервна валута, че е като в ЮК 70-те режим на тока, а десетките ви милиони лежачи на безплатни блага и социални какво ще ги правят не знам.

12

Анонимен

преди 5 години

Боледуването на САЩ дава време на света да се излекува от американската чyмa, така че в случая всяко зло за добро.

11

Анонимен

преди 5 години

Социалните проблеми в САЩ няма начин да имат повече от 5% връзка със сегашната администрация. Те са наследени от Буш, Клинтън, Обама и техните предшественици. Ако сегашната администрация тегли повече кредити за социални дейности, то утрешната ще трявба да ги изплаща с лихвите, което си е кражба на средства от бъдещите нуждаещи се.

10

Анонимен

преди 5 години

240 години паразитиране и смучене на чужди ресурси.

9

Анонимен

преди 5 години

Не ми дреме за америка и за празниците й. Тук е Европа.

8

Ио

преди 5 години

Идват най тежките времена за Америка! Невъзможноста да се изплащат огромните социални програми за цветнокожото население което главоломно се умножава, военните разходи и космическото задължаване спрямо Китай и всички останали водят до едно! Гражданска война прогозирана от американски и руски социолози!!!

7

42

преди 5 години

Да, ама САЩ не са разположени на мястото на Русия, освен това САЩ не са водили дълги и изтощителни воини в С.Америка, защото няма с кого. И двете големи воини не ги усетиха болезнено.

6

Анонимен

преди 5 години

"Америка боледува или преживява най-добрите си времена?"САЩ са болестта. 240 години световна пандемия.

5

Анонимен

преди 5 години

САЩ оздравява от Обонго още един черен президент и със краварите е свършено чака ги гражданска война то и сега се гърмят из училищата. Баба Ванга е казала последния преидент на кравaрника ще е черен. Патриоти като Тръмп нямат право на грешка, всяка грешка е фатална и ще докара либерали или цветнокожи на власт.

4

Анонимен

преди 5 години

До слава на САЩНе си прев България е обетованата земя справка черноморието ни.

3

браво на САЩ

преди 5 години

Държава само на 240 г. , а е много по-развита от държави с хилядолетна история като руската *** ! Неслучайно всички искат зелени карти за САЩ и никой не иска в руската *** , дори самите руснаци бягат от собствената си *** ! Всяка година около 750 000 рубладжии бягат в западни държави !

2

Анонимен

преди 5 години

"Само в Америка" се отнася за хора дето отиват там от някъде без пукната пара и стават милионери. Няма такъв израз за друга държава

1

слава на САЩ

преди 5 години

САЩ и при най-лошите си времена са били по-добре от Русия когато е била в най-добрите си времена ! Не случайно наричат САЩ обетованата земя , а Русия *** !