48

Анонимен

преди 5 години

Някакъв *** ми обяснява как сме ползвали полицията от раждането си.Тая полиция нека той да си я ползва!Аз за 50 години живот в тази държава не успях да открия за какво мога да я ползвам.Организирана престъпна група.

47

Анонимен

преди 5 години

Някакакъв си милион и стадото блее в екстаз.Ами Островът колко струва?И Шишкото дето го купи кой ще го разследва. Може би Цацата или ония двамата смешници от Специализирата прокуратура, които той сам си назначи и които използваха половината ни армия, за задържането на 46-килограмовата Иванчева с подхвърлените пари. България е пародия на държава и пародия на демокрация.

46

МИЛЕН ЦВЕТКОВ

преди 5 години

Я, КАЖЕТЕ КОЛКО СТРУВА ДАНЪКА НА ОСТРОВА НА ТИКВАТА И ИМОТ-ДВОРЕЦ В ЛОС АНДЖЕЛИС? ЗЕРО! ЩОТО И ДВАТА ИМОТА СА В ЧУЖБИНА, ПЛАТЕНИ ПРЕЗ ОФШОРКИ ОТ ПАРИТЕ В КТБ.СЕГА, РАЗБРАХТЕ ЛИ КОЙ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ НА БАНКИ?

45

Анонимен

преди 5 години

НАП следи и подслушва Цеко милиционеро слухти и краде сужук да живее комунизъма блгодарим ти Тиква ходили са в чужбина и са изкарали някой лев плащат данъци всеки път когато купуват нещо от магазине ии преманете ДДС или оставете хоата на мира неграмотници..

44

akud

преди 5 години

има една диаспора в бг която само харчи без да работи и плаща данъци, ток или каквото и да е , тех коги ще разследвате драги мърл***вци

43

коой

преди 5 години

"Х(к)ой" преди не си плащаше данъците. Изведнъж хората масово почнаха да подават жалби до НАП и НОЙ да проверят *** и майка му. На следващия ден мистър *** стана милионер и си плати данъците.После казаха, че бил най-добросъвестния данъкоплатец. А? станал добросъвестен и си плащал.ДОБРЕ, АЗ СЕГА ЩЕ ЗАПОЧНА ДА @@$ И @@$ И СЛЕД 10 ГОДИНИ ЩЕ СТАНА И АЗ ДОБРОСЪВЕСТЕН.ЗАЩО ШЕФОВЕТЕ НА НАП И НОЙ НЕ КАЖАТ КАКВА Е ГЛОБАТА-ЛИХВАТА ЗА ЗАБАВЯНЕТО ПРИ НЕПЛАЩАНЕ НА ДАНЪК НА МИСТЪР ***? ГЛОБА НЯМА!

42

до правоверните

преди 5 години

данъкоплатци. Шапка ви свалям на усилията ви да поддържате тази прекрасна илюзия, колко хубаво работят данъците т.е. се използуват в РБ. Ще обобщя. Упоменатите данъци отиват най-, най-, най-вече за издържане на държавните чиновници, които са и твърд електорат на ... . Голяма част, специално неимоверния брой сметки са си чиста проба държавен рекет. АМА ЯК РЕКЕТ. Аз познавам хора, които плащат дснък смет за място до което няма път. Чакам обясненията на тази ситуация.

41

scbg

преди 5 години

До Пишман-тарикатиПлащам каквото е преценила държавата, редно е обаче и когато държавата харчи нашите пари, да го прави прозрачно. Не да ми тегли млдр кредити за лодки, щяло и нещяло.

40

Шопо

преди 5 години

Имат доходи ! От рунтавите ,,касички,,...

39

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха! "Щели" да "хванат" две, за да минат 2000 с повече милиони без доходи. На правосъдието на прехода не вярваме! Всички гинки и калинки в лагери!

38

Iceblast88

преди 5 години

А мързелите от НАП дали ще си напънат мозъците за секунда и ще отидат ли в махалите да проверят как социално слабите братя правят ежедневни купони и живеят по 20 индивида на едни социалки? Май там има доста недекларирани доходи от престъпна дейност? Или данъците са само за белите балъци?

37

До do Lora

преди 5 години

Пропусна че плащаш и най - събираемия данък - ДДС, с всяка покупка дори и на бонбонче - 10торно данъчно облагане :)

36

Анонимен

преди 5 години

На Суджука любовниците. Требе да са некои млади герберастки активистки.Дано поне не са грозни и да не приличат на *** като останалите.

35

inc

преди 5 години

А Пеевски с 4000лв доход + стар опел, взе че официално забогатя с 4500 пъти за една година, ама според НАП, МВР, ДАНС, манс, КОНПИ МОМПИ и други безполезни, корумпирани, престъпни организации, е чист като сълзаОСТАВКА бе, !

34

Анонимен

преди 5 години

дами или прости.тутки?

33

Аз там

преди 5 години

Такива проверки се правят от 10 години и обикновено така се купуват имоти. Отзад има ипотека и банков заем или със семейни спестявания е купен имот. Такива новини са умишлено пускани от НАП с цел да напомнят, че НАП следи и дисциплинират.

32

БАЙ ХОЙ

преди 5 години

А нещо за едно Бугати за 5 мЕлЕона ? То като лична собственост ли е регистрирано или служебно на "Биомет" та шофьорите да ходят с него на работа като закъсняват ! / За едни НАПреднали в бъркането с пръст в нослето питам

31

Пишман-тарикати

преди 5 години

Какво нищо не получавате бе!? Като плащате данъци какво очаквате, че някой ще дойде ръка да ви целува ли!? Още от деня на раждането си ползвате цялата държавна инфраструктура и системи: пътища, полиция, медицинска помощ, училища, държавна администрация и др.Да, тези инстанции не са перфектни и не сме Германия, но това не променя факта че всички ги ползват. И още нещо, с даването на заплати под масата обричате хората на мизерни старини. Германците плащате м/у 35-50 % данъци, вие?!

30

Лора

преди 5 години

До do loraкак да не получаваш нищо - двете ти коли по път ли се движат? има ли нови пътища?*** дето го изхвърляш извозва ли се? За здравната система съм съгласна - там нищо не работи както трябва и здравното осигуряване е пълен провал. Но децата ходят на училище и държавните училища, с малки изключения продължават да предлагат най-доброто образование. Има паркове и градинки, в които се разхождаме. Има метро и градски транспорт, който ясно е не струва само 1,60 и е дотиран от общината.

29

до 30

преди 5 години

Само питам. Какви са цените на магистралата?За едно лимонче за година и аз ще се пусна.