24

Анонимен

преди 5 години

Разбрах ...всъщност аз го знам отдавна запада е лицемерен , Борисов само формата му е мъжка и не върши работа за формата си.

23

Тъпи Козяшки педали

преди 5 години

до Ала-БалаАбсолютно точно казано, но малко хора разбират истинската цел на упражнението със западните балкани. Мислят си че става дума за някакъв ЕС и някакви общи "семейства".

22

Анонимен

преди 5 години

Сага ще се хвърлят още много пари за всякакви есксперти да ни казват колко е успешно всичко и така ще докaжат, че всичко един фарс и провал. Може дори да почнат да издават в-к Работническо дело.

21

Анонимен

преди 5 години

Разбрахме, че прахосахме няколко милиона за едно безсмислено упражнение, след което нищо не се промени.

20

Ала-Бала

преди 5 години

Видяхме истинските лица на брюкселските политици: пияндурници, лицемерни, арогантни. Изнесоха ни няколко пошли театрални представления. Доброто го разбраха хотелиерите, ресторантиерите и вероятно съдържателите на бардаците. Ползата е от ремонтирания НДК и за тези, които отпускаха парите за тези ремонти. Бойко Борисов 6 месеци ни баламосваше със Западните Балкани, всъщност изпълняваше нарежданията на американското посолство и на практика провежда антиевропейска политика. Непотребно зрелище.

19

Анонимен

преди 5 години

И водопроводичика вързаш цифровата на звънците кои акъл тие дал умнико неземен а 6 канала а може би 13 де аз ги нямам са безплатни а от такива общински мозъци кметицата реве кметице на ловеч махаи ги до един

18

Анонимен

преди 5 години

Ама то и шефове ли сме били, а защо тогава света спасяваше една крава от глупостите на европредседателя.

17

Анонимен

преди 5 години

Верно не премиер презид ент да е кравата пенка

16

Анонимен

преди 5 години

Отчета ще е тип края на правителствен мандат- "свършихме много, ама има още работа". На нормалните хора им е ясно, че нищо не е свършено и всичко е на приказки.

15

Скоро

преди 5 години

емиграцията в Румъния ще стане приемлив вариант

14

Анонимен

преди 5 години

Някои разбраха *** некои само трохи ядоха то дали предцедателство те цял живот са ръководители

13

Анонимен

преди 5 години

"Председателството мина и отмина... А какво разбраха хората от него?"Нищо. И след "отчета" ще е така.

12

АЛО

преди 5 години

ДНЕС ,НЕ РАЗБРАХМЕ КОЛКО МИЛИОНА ЛЕВА ХВЪРЛИ БОКО В КЛОАКАТА НАРЕЧЕНА ЕС---ПРОСТОИЯ ДО ШИЯ.....ЯДЕНЕ,ПИЕНЕ НА КОРЕМ..ПРОСТАЩИНА...ДА РАЗБРАХ--ВДИГНАХА ЦЕНАТА НА ТОКА И ГАЗДА ДА ИЗБИЯТ ПРЕРАЗХОДИТЕ--СЛЕДВА ВОДАТА,ХЛЯБА,ЛЕКАРСТВАТА---ПРОПАДАЦИЯ...ГЕРБЕЕРИТЕ СА МАФИЯ...

11

баба мара

преди 5 години

за какво беше ремонтиран ндк като старите материали бяха много качествениновите плочки пред двореца вече издишат кои спечели хотелите и ресторантитекоито хранеха евробезделниците с безплатните екскурзии тупане по гьрбоветецелувки ядене и пиене и нищо неправене и накрая пенсиите с 3=8 процентапозор

10

Анонимен

преди 5 години

Доказахме, че сме безгръбначни кукли на конци наложи се Пол Макартни да спасява кравата Пенка, кравата Пенка премиер.

9

Анонимен

преди 5 години

Разбрахме, че всичко у нас си е по старому. Най ни е страх да не се изложим пред чужденците - едно пред султана, пред немците и пред СССР, а сега пред Европейския съюз. И че страхът е трае докато чужденците си тръгнат. После - пак по старому и по нашенски

8

Анонимен

преди 5 години

Ядене и пиене за бюрократите и пасиви за бедния българин.

7

ОСТАВКАТА 3

преди 5 години

Успех постигна Румъния - от вчера увеличиха пенсиите с 10% и НАМАЛИХА цената на тока с 3,53 %!!! А нашите престъпници са пълен провал с това безсмислено и безрезултатно "председателство". Само откраднаха милиони левове от държавния бюджет за някаква къща от ръждива СКРАБ в градинката пред двореца.

6

Анонимен

преди 5 години

Путин ни наби обръчите за пореден път и отиде да сключва сделки за милиарди с Турция добре, че свърши председателството, че ни заляха с фалшиви новини отвсякъде . Една крава доказа, че е по-умна от цялата гербажийска и брккселска бюрократична пасмина.

5

Ами

преди 5 години

Председателството мина и отмина... А какво разбраха хората от него?Разбраха че България е последната дупка на кавала.