118

Анонимен

преди 5 години

До Не са престъпници Ти какви ги дрънкаш бе? От коя дупка изпълзя? Поне плюнките да си ги биваше а те са чиста проба л...

117

Анонимен

преди 5 години

До ПламенО свещена простота!

116

Анонимен

преди 5 години

До Фирма Цица ООДБоже, и тоя ми се заел да коментира. Пълна отврат! Не мога да проумея не ги ли е срам да показват такава зверска простотия? Но защо да им пука? Разбира прасе от кладенчова вода?

115

Симе

преди 5 години

Цоциалистите ке се нацоцат

114

Роумингар

преди 5 години

Преди десетина години, когато френските празити трето поколение правеха золуми в париж, а френските полицаи не смееха да пръднат, тук някакви пишлeмета "от имигрански произход", в някакъв "социален квартал" се опитаха да се вдъхновят.Реакцията на португалската полиция беше незабавна, недвусмислена и зрелищна.От тогава подобни случки не е имало.Май имаше и един опит за прокламиране на джихад. Никак не му се получи.

113

Европейка

преди 5 години

Коща,син на индийски писател от португалска колония.Имигранти,добрали се до власт,защитават пристигането на нови пришълци.Дали новите ще учат и работят като него?

112

Край

преди 5 години

Има държави дето са се пригодили да приемат емигранти и да ги асимилират. САЩ годишно приема стотици хиляди НО си ги подбира и е държава със здрава полиция и смъртно наказание вкл.

111

Анонимен

преди 5 години

Тия от снимката по горе защо си мислят, че сме им длъжни? Да запретват ръкави обратно по родните места и на работа.

110

Я па я...!

преди 5 години

Социалистическите правителства правят"чудеса".И при нас беше така.

109

не , не съм

преди 5 години

расист , но не обичам чужд да ми бърка в тенджерата.Всеки да си съхранява територията/ държавата/, и да не обсебва други.Португалците такъв ще си го натътрузят , че свят ще им се завие

108

Циник до 113

преди 5 години

Ти явно живееш в измислен свят!Не си чул как българските селяни, като един се вдигнаха на бунт - против "клето арабско семейство" ... скриха арабите в околностите на Пловдив.Сигурен съм, че българските баби и дядовци с разбиране кретат( вегетират ) с пенсии от по 300лв. и с гордост четат как правителството ни плаща на афганистанците 1050лв. месечно - да не скучаят - докато горят националното ни знаме, и замерят полицията с бутилки!Такива като теб са срам за изстрадала България!

107

Анонимен дебил

преди 5 години

"да съживим България, като я превърнем в Афганистан". Толкова е абсурдно, че не може да е дошло от нещо над 12 години.

106

Анонимен

преди 5 години

В блока ни има магазин за мляко на партера. Има си санитарен възел както си му е реда, но собсвеника ходи по малка нужда отсреща в храстите. Ей това какво е? Вчера на кръстовището двама се засякоха и жулнаха колите леко. Единия почна да изригва такива грозни псувни и да обижда,че повече няма на къде. Ей това какво е?

105

Анонимен

преди 5 години

До Я да видим дали...И по каква причина ще искат хората от селата имигранти от ислямските държави?Да им обират къщите,да слушат виковете от джамията,да не смеят да си пускат децата на улицата ли?Аз живея на село и всяка вечер спокойно си разхождам децата.Последното нещо,което искам са тарамбуки.

104

Анонимен

преди 5 години

Нека Красимир Кънев да даде пример и да ожени/ омъжи децата си за мигранти или някой от любимия му електорат.

103

Поручик Ржевски

преди 5 години

Това ще е европейския Deathroit.Западните социалисти са тези, които искат мигранти, гей-бракове, трети полове и всички други хубави неща на този свят.Объркали са яко идеологията, това няма нищо общо със социалните права на трудещите се.

102

Анонимен

преди 5 години

Нека да докарат и при нас така и така на българина от нищо не му трепва сърцето ще приеме безропотно и няколко милиона емигранти.Това заслужаваме ние най овчедушната нация която и без това е на изчезване.

101

Работещ в Германия

преди 5 години

По немската телевизия говорят, че България и Гърция искали да приемат обратно емигранти. Чудя се кое е вярно, това което Баце говори пред нас или това, което немците говорят? Като го знам нашия, склонен съм да вярвам на немците.

100

Циник

преди 5 години

Из книгата на Томас П. Бърнет ( американски стратег ) "Новата карта на Пентагона" изд.2000год.Глава: "Теория на 4те потока""...трябва да се осигури постоянен поток от имигранти от Азия и Африка за Европа. С цел създаване на нова paса , с тъмен тeн и максимално IQ 90 , достатъчно интелигентна да работи квалифицирана работа - но недостатъчно - да разбира какво и се случва!"Книгата е била настолно четиво на Доналд Ръмсфелд. Има я в амазон - 12?!

99

Анонимен

преди 5 години

Лошо няма да се помага на изпаднали в беда, но тук сме толкова зле че не може сами да си помогнем и все чакаме някой голям брат да отпусне малко кирия...