79

1

преди 5 години

Обръщам се към всички директори на училища в, Англия,Испания, Белгия,Германия,Португалия,Франция,Ирландия,Шотландия,не приемайте деца на икономически мигранти от България,в училищата си.

78

Анонимен

преди 5 години

дори в комунизма училището беше на пазарен принцип - съобразно конюнктурата. Сега този принцип по селата означава, че учителите , за да имат работа, правят гимнастики и пускат римляните само и само да има ученици. по градовете логиката е друга - ако ги вкараш няколко, българчетата се разбягват и оставаш без работа.

77

Ицо Старазагорската

преди 5 години

На *** нито им се учи, нито им се работи. Кариерата на всяка *** е да започне да ражда деца от 12 годишна взраст, поне по едно на година. Колкото повече, толкова по-добре - повече помощи. Вадят си хляба с просия и пребъркване на джобове.

76

анкета

преди 5 години

кой иска детето му да учи с "роми"? + да - не

75

Анонимен

преди 5 години

много точно е казано - при подобни изпълнения си изтегляме децата от даденото училище! Системата доказано работи! В Плевен в квартални училища ги намърдаха и сега реват за ученици...Като искат да си ги учат там, нашите деца заслужават по -добра среда!

74

,.,.,

преди 5 години

Като се чувстават дискриминирани тук да заминават в Западна Европа,Индия.Никой не ги задържа насила.Свят широк.Без това са номади.С нищо не сме им длъжни,точно обратното.Социални *** са.Пусна ми да *** по медийте за глупости.

73

не бе госпожа,

преди 5 години

въведете приемен изпит и всичко ще е законно. Копче няма да ви кажат. те членоразделно не могат да говорят, камо ли каквито и да е критерии да покрият! Шанс 0! Така си връзвате гащите. А инспектората да си ги взима и да си ги учи!

72

Анонимен

преди 5 години

Кавка гавра! Българи да обвиняват българи заради ***! Аве не върви на добре тая дъражава... Че трябва и да се оправдава.

71

плевенчанин

преди 5 години

то вече има обратна дискриминация... В Плевен има 2- 3 училища, в които като влязат и другите деца излизат оттам...

70

До 69

преди 5 години

Кой ги отделя и дискриминира , само заемат места на българчета и ходят макс до 4ти клас, после стават майки и бащи, няма оправия !!!

69

Пъзел

преди 5 години

Бях свидетел как интегрираха роми във видинска елитна гимназия. След един срок стана вертеп и място за разпространение на наркот*ици, всички бягаха от часовете, белите момчета бяха бити и унижавани, момичетата се заставяха да излизат с ромите....т!

68

АЛОУ,

преди 5 години

не са актуални нещата, не фърфи вече номерът с дискриминацията! Европа днес вече се изправя , така че - ходете при арменския поп. Ей я и Меркел днес си пише молбичката....

67

Анонимен

преди 5 години

И после не се интегрирали,и как ще стане това като още от малки ги отделяте и дискриминирате,

66

Анонимен

преди 5 години

Предават си от поколение на поколение Затова не се интегрират. Средата е важна.

65

Анонимен

преди 5 години

Не е проблема в директорката. Тя може да бъде глобена. Проблема е че повечето хора не го виждат.

64

Анонимен

преди 5 години

Много естествено е българските родители да си изтеглят децата от класове с онези които медийте наричат ромчета.Лошият пример е заразаен а тези отиват не за да научат нещо, а да се забавляват и да ги пробутват от клас на клас и някрая да им подарят диплома защото така МОН я направи системата.Затова и падна нивото на българското образование за да епо-близо до нивото на лилЯвите.

63

Никк

преди 5 години

Родителите имат право да не желаят децата им да учат с роми. Това си е тяхно право и никой неможе да им го отнеме. Не трябва да ги карат на сила.Ако не желаеш да общуваш с някой човек, ти имаш това право, немогат да те съдят в страсбург за дискриминация. Да избираш социалната си среда и социалната среда на детето си е изконно човешко право.

62

Анонимен

преди 5 години

Не можеш да интегрираш някой насила той самият трябва да го пожелае и да дойде при теб със парите си и да ти плати за да го интегрираш.

61

Анонимен

преди 5 години

Я да си ходят в майка Индия! Те и без това не се чувстват българи.

60

Анонимен

преди 5 години

Когато синът ми беше в първи клас имаха един Красимир - ромче, както е модерно да се казва. Единственото му занимание беше да показва п о р н о клипове на стъписаните си съучиници. Бързо изчезна от класа. Мисля, че директорът е просто нетолерантен, расист, и тесногръд по модерните норми... Мога само да съм му благодарен за това