14

Бен Ган

преди 5 години

До 12Само и единствено частни фирми могат да оправят не само системата а и страната! Няма ли да го разберете? Държавата не може и не трябва да е собственик. Това, че близки до властта фирми, лапат големи поръчки, не е проблем на частния сектро, а пак на ДЪРЖАВАТА.

13

Анонимен

преди 5 години

Пак е измислено. Я отидете в Германия и вижте как става регистрацията за 5 митути с печатане на номер на място. Понеже държавата не се справя, давай на частни фирми. Същото и с европейските здравни карти, каси навсякъде но ДСК ги издава.

12

Анонимен

преди 5 години

Нови кръгове от нови фирми.Кой ли ще ги държи.

11

42

преди 5 години

Интересно как ще се обжалва отказ на частника за регистрация? Защото административните съдилища не могат да отменят откази на частни фирми.

10

Здравейте

преди 5 години

Отворете още 2 гишета и няма да има чакащи, какви частни фирми ще оправят системата

9

ББ

преди 5 години

Еее тези калинки трудно им е да мислят а не се научиха поне да копират от развитите държави там регистрира този който взима данъка а това са ОБЩИНИТЕ

8

Анонимен

преди 5 години

ИЗВЕДЕТЕ ЧАС ПО-СКОРО КАТ -СОФИЯ ОТ КВАРТАЛ"ИЗТОК".МЯСТОТО МУ Е НА ОКОЛОВРЪСТНИЯ ПЪТ ,ПРИМЕРНО ДО ВРАНА,ЖАНДАРМЕРИЯТА!

7

Fck

преди 5 години

До благоевградСитуацията при този човек е такава "Га яде кифтетата не рева ся ревеш" :))))) така ,че кога зимаше парите не рева *** ся.. хахахахахха

6

До Благоевград

преди 5 години

Откъде знаеш тази информация?

5

аз

преди 5 години

Това освен бум на кражбите, няма да води до нищо друго. Пунктовете за ГТП са си чиста формалност и само това остава да поемат и регистрацията.А проблемът с талоните е, че според директивата при два талона, контролен орган от ЕС може да изисква само част 1, което при нас е голямата част. Просто другите страни не ни закачат още. И докато не си оправят номерацията, все ще е така!

4

Аз

преди 5 години

Следваща стъпка частни министерства...... Дали в швейцария са частни?

3

Коки

преди 5 години

Първо попов е подсъдим за корупция, защо е още министър. Второ, ако се прехвърли деейността в ИА "АА", знаем там какво се случва и след това на пунктовете, които са контролирани от ИА "АА", пак може да се досетите какво ще се случва. Иначе сега системата е много зле и ако това стане, ще има ли съкратетни служители от КАТ, за да се облекчат данъкоплатците. И смятам, че ако това се направи от такива като московски, попов и войновски и този назначения от жена си петър димитров няма да бъде добре.

2

Добра идея

преди 5 години

Най-после едно разумно и адекватно решение. Дано да се реализира бързо.

1

Анонимен

преди 5 години

Мине не мине 10-15 години и в бантустан смянят я номера, я документи, я някоя друга глупост. Гепаджийте няма да направят изключение. Единстввеното разумно действие е закриване на кат!