36

Andreshko

преди 5 години

Тази дъртофелница защо се вживява в ролята на властелин на света и да нарежда на независими държави насила налагани им бежанци при положение,че тя ги канеше да отиват в Германия.

35

Вижте в тубата

преди 5 години

"With open Gates",да разберете за кво става на въпрос.Потресавсщо е!!!

34

Анонимен

преди 5 години

Щом в Египет не ги щат, смятайет за какво иде реч. Но ние тук сме разбрани хора и ще приемем колкото ни кажат началниците. Ако папата погали боко по главата и 10 милиона ще вземем.

33

Бай Хой

преди 5 години

Вместо парите да се дават за въоръжение и заплати на европейците, които да защитават континента и постиженията си, с дулата на пушките си, изпедерасчените либерали ще дадат тия пари на нашествениците, за да се откупят от тяхното нахлуване. Аз лично се радвам на тези бежански кризи, защото те са гигантски стъпки на либерална Европа към небитието. Време е властта да се поеме от разумни консервативни хора. Жените не са по-добри от мъжете. Черните не са по-добри от белите.

32

Анонимен

преди 5 години

Тия на снимката са убавци,къде по-грозниима,все едно правени с обратната страна на ***!

31

Yudeo= fahist

преди 5 години

..EU ne e dlujna da priema ikonomicheski imigranti@ ...Da se dadat pari na Egipet..Libiya ..Tunis.Algir i Maroko ..da ne pozvolyavat nelegalniya trafik

30

Факт

преди 5 години

До АнонименНа страните от външните граници бе ЗАБРАНЕНО да спират "бежанците"!Помните ли какъв вой се вдигна,когато наш граничар случайно уби мигрант?Искаха да го разпънат на кръст!А граница без стрелба при нужда не се пази!Освен това ни забраняват и да минираме,което дава пълна гаранция.Лицемерие ли е това или заговор?Иначе много добре знаем как се пази граница,стига да ни дадат зелена светлина!

29

Верно

преди 5 години

До АнонименМай си доста прав-Меркел мисли в перспектива!В победилия Бундесхалифат навсякъде ще сложат нейни паметници,а ходжите от безбройни минарета ще я благославят!И няма да е след 100 години както казваш,а даже след 30!Нищо чудно да го доживее!

28

Анонимен

преди 5 години

Да ги праща на Сорос заедно със "спасителите"! Да не забравим да му изпратим и нашето БХК!

27

Анонимен

преди 5 години

Меркел каза, че ще се справи с бежанците, които всички други европейски страни пуснаха транзит до Германия. Те вече бяха на границата с Германия, Австрия. Кой ги пусна до там?

26

Анонимен

преди 5 години

Мадагаскар свободен ли е? Тези европейци връщат старите нрави. Първо никой не иска бежанците, а после става късно.

25

Франци Кукуранци

преди 5 години

Е що се чуди Меркел къде да ги дява тез мамуни престъпни ? Ми как бе старо, как къде ? Във Ватикана ! Папата те подкрепи и каза че трябва да сме съпричастни с тях, Папата не се възпротиви и не осъди нито едно изнасилване и убийство. Нито един терористичен акт не бе причината Папата да поиска по строги мерки ! Църквата и Папата избягаха от този проблем ! За мюфтийството па да не говорим ! Ами тогава - пращайте ги във Ватикана , да си одят на аудиенции и да се примирят ! И Покръстят !

24

Анонимен

преди 5 години

Защо се опитват да товарят държави от и извън ЕС, а не смеят да обявят "хуманните" платени НПО контрабандисти/трафиканти? Чии са корабите, с които "спасяват" нашествениците? Хайде стига са прехвърляли горещия картоф! Знаят много добре кой ги клати и се правят на утрепани!

23

Дуле Савич

преди 5 години

Фрауто да си ги прибира у немачко и без това тя ги покани. Ние нямам спомен да сме канили някой, или пък Унгария, Полша и другите държави. Е там фрауто да им строи квартали, да им търси работа, да ги превъзпитава, интегрира и прочее. Това не е наш проблем и не бива да допускаме да се превръща в такъв.

22

Анонимен

преди 5 години

Да питат Путин,в Сибир има многа място!

21

Анонимен

преди 5 години

Бабата не разбра ли че всички африканци искат да се изсипят у немско да виснат на социал и да късат мечетата на немкините които ги посрещат. По възможност в най-престижните квартали, и да изгонят без съпротива белите хора от там.

20

Анонимен

преди 5 години

С две думи държавите от централна и западна Европа ни казват - Оправяйте се сами вие там на юг! Ние може лесно да се оправим в ретро комунистически стил с вишки и картечни гнезда през 200 метра по границата...но подозирам, че и това няма да им е ОК.Естествено, че никой не иска да приема разни черни обонгота, които да клечат по улиците. Вместо да мъдрят някакви смешни идеи за бржански центрове, може просто да обявят, че не приемаме и връщаме корабите. По-евъино ще е.

19

от Брюксел

преди 5 години

Не се заблуждавайте от снимката. В момента дискутират скоростта на разширяване на Вселената, влиянието на Хигс-бозона и ролята на тъмната материя в структурирането и ротацията на галактиките.

18

Анонимен

преди 5 години

Е,ясно! Щом всички отказват,оставаме ние! Боката е добър човек,сигурно ще се съгласи!

17

Анонимен

преди 5 години

Меркел мисли с перспектива, когато след 100- 200 години в Германия бъде създаден Европейския централен халифат, познайте пред медрасетата и по площадите на коя древна канцлерка ще се издигат паметници и възхвали пред всевишния а???Това е да си с мисъл към бъдещето .