65

Лудница

преди 5 години

Ан 50 Може ли да върна поръчката в ефир? Не Благодаря, в едно легло само в краен случай, да не описвам?!Ан 79 Прието, да дам ли адрес, ти пиши чупливо или ще ги наздравиме, хаха?

64

Анонимен

преди 5 години

Ай стига де ! Кавани и Суарес бяха уникални .

63

Мда

преди 5 години

Може пък да има някаква справедливост в Съдбата-след сблъсъка Европа-Ю.Америка продължава по един отбор от всеки континент.А и двамата съперници(Меси и Роналдо) си заминават.А най-хубавото е,че Италия не участва-не е никакво удоволствие да гледаш 90мин.ялови мъки.

62

Анонимен

преди 5 години

Световен шампион е Япония.Залагам кашон Бушмилс.

61

Анонимен

преди 5 години

62 нещо бълнуваш. Означава , че Меси излиза от тройката за ЗТ, а Роналдо трудно ще я вземе. Предното му я подариха но тогава я даваха Фифа. Франс футбол даде 2 немеца за победители. А Меси беше 4-и. 2010 за Франс-а Меси беше чак 5-и. Късмет имаха двамата. Иначе щяха бая да пляскат на други по наградите

60

До 72

преди 5 години

Що рече?

59

Анонимен

преди 5 години

Чао роналдо чао меси парите ли са ви малко нищо не ихрахте или го изиграхте на еврофутбол ми се вижда

58

До 53

преди 5 години

Няма как усташките фашисти да станат световен шампион.Нито пък приятелите им косоварите.

57

+

преди 5 години

Двамата Карле на футбол си замигават и техната ера също си отиаа.Да живее новия крал-Мбапе

56

Анонимен

преди 5 години

По-добре дръпната Азия (Тойота Тошиба и тн) .Ами чемаданчик вокзалчик и к азию! Що се мъчиш тук?

55

Явно т'ва е тем

преди 5 години

Меси има мъжко присъствие, за разлика от проскубаното пиле К. Роналдо!Точка.За футболни качества, признавам си ми влияе, за Меси с четири лапи;)На Роналдо опашка в лицето!

54

Анонимен

преди 5 години

Коментатора беше завършен се_ляк.Пък от футбол разбираше колкото ма_гаре от военна музика.Направо се чудя откъде ги намират такива и кой ги допуска до национален ефир. Иначе честито на Уругвай. Бяха по-добри и заслужено продължават напред.Жалко за Роналдо, ама една птичка пролет не прави.

53

Анонимен

преди 5 години

Заслужено отрадане на Португалия и супер грозен антифутбол от страна на Уругвай.. дано отпаднат и те.

52

СТАРОСТ НЕРАДОСТ

преди 5 години

МЕСИ ГО ЗНАМ, ЧЕ Е ПЪЛЕН НЕУДАЧНИК ВЕЧЕ НО ЯВНО И КРИСТИАНО Е СЪЩАТА КАТЕГОРИЯ КАТО МЕСИ !И ДВАМЦАТА ТАКА СЕ ОПОЗОРИХА ДНЕС, ЧЕ КАКВИТО И ПОБЕДИ ДА ИМАТ В СКОРО ВРЕМЕ РЕНОМЕТО ИМ ЩЕ Е СКАПАНО ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА МИНИМУМ!

51

ЕС е немоятконтинент

преди 5 години

До АнонименПо-добре дръпната Азия (Тойота Тошиба и тн) отколкото голи тумбаци у булонския афро-лес!

50

От Булонския лес

преди 5 години

Меси и Роналдо ясни играят в едно от най-силните първенства взимат ШЛ и тн къде е Кавани у афро-френското първенство играе с Бордо Сент-Етиен и Тулуза.Смех!Все едно да сравняваме Манчестър Юнайтед и Бистришките Тигри.

49

Бате Гойко

преди 5 години

Накрая, когато Португалия побърза да се възползва от численото си превъзходство(не беше спортсменски, ама от Роналдо и ко- толкова), коментатора вика: - Докато съдията успее да налапа свирката...Хахахахаха

48

Анонимен

преди 5 години

Утре континенталните хиспанци ще нахлузят поне три на твоя континент азия.

47

Анонимен

преди 5 години

КРИСТИАНО СЕ ИЗЛОЖИ ТОТАЛНО ТОЙ И НА ПРЕДИШНОТО СВЕТОВНО СИ ЛИЧЕШЕ , ЧЕ Е СТАР ВЕЧЕ НО СЕГА ЯВНО Е НАПЪЛНО ЗА ПЕНСИЯ!ЗА ОТМЪЩЕНИЕ, ЧЕ ТОП ГЕЯ НЕ БИ ДНЕС ДАНО УТРЕ ИСПАНИЯ ИМ ВКАРА МИНИМУМ 5 ГОЛА НА РУСНАЦИТЕ ТОВА ЩЕ МИ Е МАЛКА УТЕХА :D

46

Анонимен

преди 5 години

Отпадането на Меси И Роналдо на осминафиналите дава лека преднина на Меси за златната топка. Меси спечели титлата в Испания и купата и стана голмайстор на Испания, Роналдо взе само ШЛ.