39

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

През ВСВ индустрията на цяла Европа работи в полза на Германия и Източният Фронт. Във Вермахта над 1 милон войници от различни Европейски страни се бият срещу СССР. И на края - Руснаците в Берлин. Парадокс !!!!!

38

АТАКИСТ

преди 5 години

до 40 Кво да гледам бе, ***? Т-34 ли гони до Берлин немците или руснаци с американски танкове ги гонеха?Скрий се , че ставаш смешен!

37

влез и гледай

преди 5 години

До АТАКИСТYouTube -Апокалипсис Втора Световна война - Големите десанти / BG AUDIO / БГ АУДИО /Това е документален филм за втората св. война ! Влез в сайта и гледай ! Само руснаците и българските рубладжии не признавате огромната помощ на САЩ и съюзническите сили ! Гледай колко рано е започнала тази помощ , а не както вие рубладжиите изопачавате ,че помощта е дошла едва когато червената армия била пред Берлин ! Има и други клипове ,гледай и тях !

36

АТАКИСТ

преди 5 години

до 38 Я кажи някой американски танк или самолет управляван от руснаци през ВСВ? Жалък келлеш!

35

Анонимен

преди 5 години

До глупостта на ХитлерНемската армия многократно превъзхождаше руската , затова Хитлер си позволи да разпръсне армията на няколко фронта ,но не очакваше толкова бърза подкрепа към СССР от страна на САЩ и другите съюзнически сили ! Дефакто помощта на съюзниците започна още първата седмица от нападението на Хитлер над СССР ! Сталин премести няколко завода в Урал , а САЩ и съюзниците пазеха руските пристанища , даваха им оръжия ,боеприпаси , танкове ,самолети ,храни ,лекарства ,облекло и много др

34

АТАКИСТ

преди 5 години

do 33 ***, даже и целият си ресурс да беше насочил срещу СССР Хитлер, пак нямаше да успее. Можеше да превземе Москва, Сталинград, Ленинград и дотам, защото Сталин вече беше готов за продължителна битка с Хитлер измествайки заводите за оръжие в далечния Сибир. Войната щеше да се проточи още 1-2 години, но руснаците пак щяха да спечелят..с още 10 милиона жертви повече....Но щяха!Най-голямата грешка на Хитлер бе, че нападна Сталин, а му стигаше цяла Европа, а на Сталин му дремеше за Европа.

33

Анонимен

преди 5 години

До глупостта на ХитлерПрав си ! Вместо да насочи цялата армия към СССР , той я разпръсна на 6 или 7 фронта ,та чак до северна Африка ! Освен това ангажира много голяма част от армията да се занимава с кокошкарски работи да трепи евреи и немските войници да си губят времето в преследване на евреи и в концлагерите като пазачи и биячи вместо да отидат да се бият в СССР ! Това е огромен ресурс ,който Хитлер трябваше да насочи към СССР ! У.шанките изкараха голям късмет ,дори и помощи от САЩ и съю

32

Анонимен

преди 5 години

Грешката на Хитлер е, че не се справи първо с Англия, после с САЩ и т.н.

31

Анонимен

преди 5 години

Хитлер беше саботиран от неговите си хора. Имал е прекалено голямо доверие.

30

глупостта на Хитлер

преди 5 години

Най-глупавото нещо което Хитлер направи е ,че не слушаше генералите си ! Не трябваше да разпръсква немската армия на няколко фронта ,а трябваше да я насочи право към СССР ! Най-глупавото нещо което направиха генералите му беше ,че не намериха начин да го ликвидират и да продължат войната така както те смятат да добре ! Имаше такива опити ,но не бяха планирани от генерали ,а от обикновени офицери ! Ако бяха действали по правилния начин дори САЩ и съюзниците нямаше да могат да помогнат на СССР

29

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо Йосиф СталинАма измрха 30 милиона от вашите по пътя ...---Да, за ваша голяма злорадост 30 милиона руснаци се пожерваха за Русия и воюваха срещу целия Свят който финансираше и подкрепяше Хитлер и Германия. Но успяха да запазят Русия. И винаги ще помнят жертвата, и Русия винаги ще я има.

28

Анонимен

преди 5 години

До за Химлер знаемХитлер уж около 10-пъти бил препогребван. Дали е истина никога няма да разберем.

27

Анонимен

преди 5 години

До Йосиф СталинАма измрха 30 милиона от вашите по пътя ...

26

Анонимен

преди 5 години

do 25 За пръв път чувам от теб , мче Хитлер е пренесен в СССР.Доста голяма фантазия имаш.За Аржентина знаем всички иначе.

25

Анонимен

преди 5 години

Нацистите лошо-лоши, ама нали знаете, че доброто зачерква злото, а за нас, доброто щеше да е, да имам България на Три Морета ! Представяте ли си ? Турция извън Европа, Константинопол наш, Македония е Македония, ама Македония област и не сме под 7 милиона, ами гоним 30 ...нищо, още има време.

24

Анонимен

преди 5 години

След ВСВ трябваше да разпарчатосат Германия и да раздадат териториите й на останалите, вместо да я въстановяват. Сега смениха национал-социализма с антинационал-джихадизъм и водят Европа към трета поредна катастрофа.

23

за Химлер знаем

преди 5 години

че се е самоубил и има доказателства затова ! Но Хитлер ?! Руснаците твърдят ,че той уж се е самоубил в бърлогата си ,а след това руснаците са пренесли тленните му останки в СССР ! Но руснаците нито един път не разрешиха на германците да направят ДНК експертиза на трупа ! Немците твърдят ,че това е двойник на Хитлер , а самият Хитлер е избягал в Аржентина и там е починал от естествена смърт ! Западните историци и специалисти не лъжат , но руските доста лъжат !

22

Анонимен

преди 5 години

до 23 Много ясно...самият факт, че немските войници без битка хвърляха оръжията си срещу американските войници на територията на Германия, а воюваха до кръв с руснаците в Германия казва всичко.

21

Йосиф Сталин

преди 5 години

Дъщерята не носи вина за бащата. На нищо не се научиха германците от нас руснаците. Ние ги посрещнахме гостоприемно, даже ги изпратихме до Германия.И ето ще критикуваме ,защо на този уважаван човек са взели дъщеря му на работа.Както е казал един известен българин,относно неговата дъщеря: Ами кадърно е детето.

20

Анонимен

преди 5 години

За една нощ от нацисти станали евроатлантици и си създали Четвъртия Райх (ЕС-НАТО)