141

Анонимен

преди 5 години

Шеф на данъчна служба си хвръля оставката след 13 години работа. Не е корумпиран! Това се случва, след като лично човекът със сглобяваната главаЦЦ го натиска да направи престъпление в полза на приближен престъпник. Данъчният има една седмица да реши проблема. Данъчният не решава проблема, защото ако реши проблема, ще стане зависим и до безкрайност, ще бъде шантажиран.Втори път е предупреден, вече с емисар на човекът със сглобяваната глава, като добрият тон го няма, само заплахи за съсипване и че

140

тонката

преди 5 години

Другари пикате ли газ(:(:(:Аз ви казх,пълен мандат,после пак естествено го избираме Бойко,абе има няма 7 8 годинки още само ще драскате по сайтовете без файда.(:(:(:(:

139

Анонимен

преди 5 години

БСП може да родят едни дебели кафяви торти.

138

м

преди 5 години

Народа ще разпореди кой ще управлява, засега е ББ.

137

Гробокопач

преди 5 години

До *** защо иска власНикой не може да иска Властта,защото Властта е у мен. Корнелия има за задача да свали "Борисов 3". Дали след това ще управлява е въпрос на наша преценка. Зависи от това, на кой ще дам Властта, ще я дам ли изобщо. Но, ако няма на кого да я дам, ще бъдете свидетели на смъртта на Българската държава. Тя ще умре, пред очите ви и очите на вашите деца, а с нея, ще умрете и вие.

136

Анонимен

преди 5 години

Един Орбан от групата на БСП трябва да се роди!

135

Курни защо иска влас

преди 5 години

Всъщност тя е мултимилионерката за кво се бори?Да стане милиардерка ли?

134

До 141

преди 5 години

Тази мантра няма да ти помогне - БСП и ДПС не са скачени съдове. Въпросът е, че ГЕРБ не може самостоятелно.

133

Свобода на словото

преди 5 години

Що е то? Предаването на Милен Цветков трябваше да падне от ефир, за да осъзнаем истината. Когато чрез страницата на Министерския съвет Валери Симеонов заплаши журналист, ние си замълчахме. Когато... Така стигнахме до последното. Докога няма да спираме грозните явления при първото им проявление?!!

132

тонката

преди 5 години

Ххахахах Турци и комунисти искали да свалят ГЕРБ и да управляват Ххахахахх

131

Анонимен

преди 5 години

Николай Гацев, който е бил поканен в сваленото предаване на Милен Цветков и точно заради неговото изказване предаването не вижда бял свят.Банков документ от досието на Бойко Борисов /в европейска страна/ за 500 тона злато депозирани през 1982 година от България в централна банка в Европа, на стойност около 2 милиарда долара, на името на Тодор Живков, през 2005 година първия траснсфер от сумата отива към Фондация Аденауер, след което от Фондация парите отиват към политическия проект ГЕРБ.

130

Гробокопач

преди 5 години

До НаблюдателТук и аз съм съгласен.

129

Гробокопач

преди 5 години

До Анонимен"Борисов 3" з акаквото и да го хванеш, вс ее за вот на недоверие. И главната причина да стои са интересите на ОП и Влаерката Симеонов. Патриотарите се оказаха 100 пъти по-големи властолюбци и службогонци, от самите гербери;))) Последните са просто крадливи, но патриотарите искат повече от това да бъдат едни долнопробни крадци. Но аз това го виждам, като качества и в електората им де. А когато има по-лоши от ГЕРБ, Бойко трупа точки, понеже собствените им несъвършенства не блестят.

128

Наблюдател

преди 5 години

Трябва ни нова кръгла маса и нов обществен договор. Имаме нужда от бързи практически решения за здравеопазването, образованието, икономиката, сигурността. не ни трябва самодоволното перчене, ние не сме *** и знаем какво ни трябва. Да не ни правят на балами. Активно гражданско общество!

127

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ съсипаха хубавата ни държава,плаче ми се!Махайте се!И дадохте всичко на чужденци,те да решават за нащата страна,включително и институциите ни!Вън предатели!

126

Анонимен

преди 5 години

Честит имен ден на левашката партия БСП за имения ви ден един твърд немит сополив црън да го преглъщате со кротце со благо и да Бойко Борисов все ще е на власт

125

До 123

преди 5 години

Абсолютно подкрепям. Нацията е болна, училищата са следващите търговски дружества, наука нема, армия и военна мощ - хич, горе се боричкат и едните, и другите - всички са популисти.

124

Анонимен

преди 5 години

Следващият петък вот на недоверие заради неразкрит виновник за пиянска свада в с.Деревишка могила ,община Кърджали ! Г-жа Нинова като е пълна с идеи за благото на България,защо не направи правителство,когато ББ подаде оставка ? Защо не пое властта и с ролята си на премиер да разоблечи ГЕРБ и не тикна ББ в затвора ?! Защо не даде поне един пример с реалистични аргументи,математика и икономи,някъде,където ГЕРБ грешат,а те не биха сгрешили ? Само за разни върховни глупости говори тая......

123

Гробокопач

преди 5 години

Вотове на недоверие, трябва да бъдат инициирани непрекъснато и този парламентарен инструмент да се позлва на максимума, независимо дали успява или не. Ясно е, че патериците ОП и Воля бяха създадени за да спасяват Бойко, точнов такива ситуации. Но вотовете на недоверие ерозират доверието в "Борисов 3" и подкопават нормалният парламентарен процес на спинкане по столовете и гласуване с чужди карти, както и дразнят Особите Цицерон и Тиквоний.

122

Наблюдател

преди 5 години

Европредседателството дойде шумно и шумно приключи, по средата - въздух!