107

Анонимен

преди 5 години

112 А защо Боко му дава държавни предприятия за жълти стотинки? Как все по времето на Боко се случва и как все за дребни суми все той прибира такива неща? Защо медиите дето Пеевски ги държи все хвалят Боко? Защо все хвалят правителството? Защо работодателя ти си празнуваше 5тия милиард на Албена?

106

Анонимен

преди 5 години

Някакъв мало-умник долу написал че Валери Симеонов бил света вода ненапита!Хахахах, а негови фирми, с държавни пари, да строят ограда по границата (полусъборена), и да настанява полицаи и военни в негови хотели (пак с държавни пари), това НЕ Е ЛИ КОРУПЦИЯ?

105

Анонимен

преди 5 години

А кой пиеше кафе с Доган на пъпа на Кърджали? А с Местан? Кой продаде на Пеевски Булгартабак? А КТБ? Да продължавам ли? Не мог--------------КТБ фалира при вашето праавителсво на БСП и ДПС на Орешарски през юли 2014. Защо КТБ не фалира при ГЕРБ?А пиенето на кафе не е забранено от закона още повече, че е публично, което доказва, че няма скрито -покрито.Докато вие от БСП постоянно се договаряхте с ДПС зад гърба на хората и никой не знаеше, че Пеевски ще бъде предложен от Станишев за шеф на ДАНС

104

Римско право ли?

преди 5 години

Някой си илюзионист говори за римско право. Въпрос: има ли римското право почва в България, на този фон от безхаберие, невежество,дебелоочие и не на последно място, а може би на първо- комерсиализиране? И накрая какво в действителност остана да се отрази? Утопията, набедена за "право" е абсолютна демагогия, изцяло вредяща на всички обикновени хора.

103

Анонимен

преди 5 години

108 Красота, я кажи къде ги намериха тези половин милион, защото по обвинение са 70 000 евра, как станаха 1/2 милион не знам. Процедурата е да се направи ориентировъчно преброяване (около 30 000, около 40к,) в МВР се броят с точност и се предават на следствието да оформи обвинението. 3ч ли се броят 70к евра бе? 3ч ли се държи обвиняемия и му се отказва вода и право на адвокат? Преувеличено, ПР и погазване на човешките права, това сте герберите диктатотура, фашизъм за дребна слава.

102

До 90

преди 5 години

"Комунистите се надпреварват да защитават Иванчева, което доказва, че тя е човек на БСП. проблемът е че БСП нямат кадри и всичките им хора са корумпирани такива като Иванчева." Ами нали помните, че тя беше избрана с гласовете на ДПС и БСП/БКП??? Как да не я защитават и как да не им е мила??? Тя е от тяхното котило...

101

Анонимен

преди 5 години

Разбрах само че си жалък герберски ***!--------------Така е като ти свърши листчето с отговори от Позитано 20 и няма какво да отогвориш на моите факти.----------Пеевски и Тиквен Боко управляват ЗАЕДНО! ФАКТ!---------------Пеевски член на правителството на ГЕРБ ли е в момента, министър ли е или е депутат от ГЕРБ? Защото при вашето управление на БСП през юни 2013 вашата парламентарна група на БСП заедно с тази на ДПС гласува Пеевски да стане шеф на ДАНС, която е агенция към правителството.

100

Анонимен

преди 5 години

104 А кой пиеше кафе с Доган на пъпа на Кърджали? А с Местан? Кой продаде на Пеевски Булгартабак? А КТБ? Да продължавам ли? Не мога да изброя всичките му продобвки по времето на ГЕРБ периода 2009 - 2018.

99

Анонимен

преди 5 години

Само докато чуя че на място се броят парите ми става смешно. Какво ченгетата не могат да броят и 3ч смятат, да си бяха викнали счетоводител. Още-------------На място се броят парите, защото е такава процедурата и защото ако не се броят на място адвокатът на Иванчева веднага ще каже, че това не е имало такива пари.А се е брояло 3 часа, защото твоята крадла е искала да открадна половин милион евро. всяка банкнота се описва.Вие комунистите нямате насищане от алчност!

98

Анонимен

преди 5 години

Умирате от страх БСП да не спечели изборите.------------БСП начело с другата крадла, която 27 годишна приватизира Техноимпексимпорт смяташ ли, че може да спечели някакви избори.Нормално е хората на едната крадла да защитават хора като Иванчева, което е друга една крадла протеже на Георги Кадиев, мафиот и милионер член на същата БСП.

97

Анонимен

преди 5 години

98 Това е че народа вярва, задържали я по време на рушвета ''уж'' и 3 часа броят 140 000лв. Само докато чуя че на място се броят парите ми става смешно. Какво ченгетата не могат да броят и 3ч смятат, да си бяха викнали счетоводител. Още повече че другарката я захапаха още от първия ден откакто унижи герб с този погром. И накрая забавното забранили и да се вижда с адвоката си ... ето ти едно красиво дело за погазване на права. Че и точно срещу което се бореше я прибраха и арест(защото ще се укрие

96

Анонимен

преди 5 години

Борисов и Валери Симеонов не са хващани с белязани пари на пъпа на София, ето ти доказателство.А Пеевски е ваш кадър - през 2013 г. назначеният от Станишев Орешарски назначи Пеевски за шеф на ДАНС.Орешарски стана премиер с вашият мандат на БСП в коалиция с ДПС,Разбра ли?

95

Анонимен

преди 5 години

Умирате от страх БСП да не спечели изборите. Направо ще се поп.кате.Пуснете жената - невинна е. После мислете за избори. Гадняри.

94

Анонимен

преди 5 години

Невинността се предполага ПО ПРЕЗУМППЦИЯ! Виновността се доказва! Ей личи си Герберската закалка, тук Само Цв.Ц-------------Така е като ви хванат натясно вас от БСП и почвате да увъртатеПрокуратурата доказа ясно че вашата крадла Иванчева е виновна след като я хвана с 500 000 евро подкуп на пъпа на София докосвани и броени от нея чрез флуоресциращо вещество. А ся ти ми докажи че е невинна?

93

Анонимен

преди 5 години

89 Умишлено се премълчава от Господарите големите схеми, ако не помниш преди бяха в БТВ и започнаха много да се заяждат с Премиера ни ... и ги свалиха, нещо като предупреждение след това в Нова рядко се обаждаха за Бойко, нищо общо с преди, тогава спрях да ги гледам.

92

was

преди 5 години

Съдът не пусна Иванчева да зачене инвитро. С личния мотив, че сега е времето да зачене инвитро задържаната кметица на столичния район "Младост" поиска да излезе на свобода. Спецсъдът обаче не прие това и потвърди ареста й, съобщава "24 часа". Е на това се казва наглост!

91

Анонимен

преди 5 години

Цялата армия от позитански *** защитава корумпираната другарка :D Невинна била. НАРОДА НЕ ВИ ВЯРВА, затова БСП няма спечелени избори

90

Анонимен

преди 5 години

За Римско право чували ли сте? то се прилага в целия демократичен свят и днес.

89

Анонимен

преди 5 години

Невинността се предполага ПО ПРЕЗУМППЦИЯ! Виновността се доказва! Ей личи си Герберската закалка, тук Само Цв.ЦВ би обърнал правото наобратно - виновен до доказване на противното!

88

Анонимен

преди 5 години

много интересно как разбирате, че всеки който защитава Иванчева е БСП? аз съм гласувал за ВМРО, а също смятам че Иванчева е Невинна. такава позаност пир арести и таково подхвърляне на доказателства има само в дикакторските режими