11

Анонимен

преди 5 години

Този колега както и мислех преподава в столично училище.Там има много амбицирани деца.Не е писано ,но вероятно не е класен.Нека обясня как стоят нещата в една професионална гимназия в провинцията.Там около 70% от децата заявяват ,че не ги интересува нищо и няма смисъл преподавателя да им говори защото няма да го слушат.Най- голям проблем са отсъствията.Лошото е ,че всичко се стоварва върху класния.Лично аз съм ходил да издирвам една *** в село и се оказа,че я откраднали.

10

РБ

преди 5 години

Политиците развъждат п.а.р.а.з.и.т.и/раждат на 12 год.,не плащат данъци и не работят/.В училище е важно бройката,а не качеството!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Този учител е негодник ..

8

Burzum

преди 5 години

Безмозъчните тъ.панари мислят стратегии за превземане на град...това да не е видеоигра бе...и после тест с три възможни отговора... ТИКВАТА проста ще е вечен!

7

1,

преди 5 години

"Сменяйте програмата!Абсолютно не работещо образование.Учат се излишни предмети, които не мотивират учениците."Принципно съм съгласна с Вас.Само дето не намирам,че предметите са излишни. Напротив-човек, особено малкото дете,трябва да се запознае с възможно най-много и разнообразни неща, но по различен начин.Не да се кара да назубри и възпроизведе възможно най-близо до написаното в учебника някаква информация,а само да участва в търсенето и обсъждането й. Има начини да се случи, хора няма у нас.

6

Анонимен

преди 5 години

Много интересно и добро интервю. Интересен събеседник с добри идеи. Дано ги реализира тук, защото има огромна нужда от промяна в образованието ни. То е наистина средновековно. От това, което е то в момента, никой няма нужда - нито децата, нито обществото.

5

Анонимен

преди 5 години

Много се дразня като започна да обяснявам на някои хора, че образованието ни е под критичния минимум на знания и, че учителите яко тъпчат на едно място, че не заслужават тези високи заплати и да ми твърдят, че аз не съм наред. Айде много благодаря!

4

Анонимен

преди 5 години

и аз искам такъв учител за моето дете

3

Анонимен

преди 5 години

Ако бяха всички учители като него щвха да си заслужат увеличението на заплатите. А сега наливат пари в учители, които са изостанали и останали в 20 век.

2

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно.Кому е нужно всички да са художници, музиканти или естествоведи?Математика, БЕЛ, География, История, Физика, Химия и други (пожелание) езици. Всичко друго под ножа.

1

Анонимен

преди 5 години

Сменяйте програмата ! Абсолютно не работещо образование. Учат се излишни предмети, които не мотивират учениците. Разделете паралелките на конкретни специалности + 2 3 общо образователни. Трябва да излизат кадри знаещи всичко по дадената дисциплина , а не професори по всичкология - т.е. Не знаещи.