160

Анонимен

преди 5 години

Видяхте ли солидарността?Когато южните и източните държави запонаха да алармират,че положението е сериозно и трябва да се затворят границите,какво стана?Пратиха лодки да събират още повече бежанци,ноооо... ни изтупаха Дъблинското споразумение в лицето,че само в първоприемните(разбрай южните) държави ще остават бежанците.А те не искат в тези държави,а искат в Англия,Франция,Германия и северните богати страниВишеградската четворка реагира правилно,но никой не ги послуша и ги нарекоха популисти

159

хюго бос

преди 5 години

всичко е 100% лъжа- има ли нормален който да вярва на оркоподобните нашественици. Но дано все повече такива статии да бъдат прочетени от ислямския башибозук и да си седи в ислямофилските страни. Тук не ги искаме. Марш оттук гнусни о-р-к-и, заедно с адвокатите и зелените еничари.

158

Анонимен

преди 5 години

До къде са им документиАбе не е само това(бежанците),много са факторите,няколко държави източват другите държави от Европа,затова Европа е слаба.А заради кризата с Лемън Брадърс,също много хора бяха съсипани.Милионери се самоубиха,много останаха без жилище и работа,в Испания безработицата скочи ужасно,но вместо да спасяват населението и държавите,спасяваха банките.Без силни държави,няма силна Европа,а много от държавите в Европа са зависими,слаби,ограбени от по-силните.

157

къде са им документи

преди 5 години

Е, ЗАТОВА ЕС Е ПРЕД РАЗПАД, ЩОТО ВМЕСТО НЕЗАБАВНО ДА ВРЪЩАТ ПРЕСТЪПНАТА НЕГРАМОТНА И НАГЛА *** МИНАВАЩА ГРАНИЦИ БЕЗ НИКАКВИ ДОКУМЕНТИ, ТЕ ИМ СЛУШАТ ЛЪЖЛИВИТЕ ИСТОРИИ!!! ТЕЯ КАКВО ТЪРСЯТ ВЪВ ФРАНЦИЯ? ОТ АФГАНИСТАН? И НА НАС ЗАЩО НИ ИСКАТ ДОКУМЕНТИ, А НА ТИЯ - НИЩО, ТОВА Е ВЪПРОСА? НЯКОЙ МАЙ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО СЪСИПВА ЕВРОПА!

156

Анонимен

преди 5 години

Националния отбор на Германия отразява Мюрксюл ханъм.

155

Анонимен

преди 5 години

Кога Боку ще стигне нивото на бат Иван Свавков! ?

154

анонимен

преди 5 години

Такива като Ска не могат да разберат , че мигрантите искат да останат в Германия и Франция и са готови ДА СЪЧИНЯВАТ ВСЯКАВИ , АБСОЛЮТНО БРУТАЛНИ ИСТОРИИ , САМО И САМО ДА НЕ ГИ ВЪРНАТ !!!!!!!!!!!!! Но пък от друга страна , това е добре за нас !!!!!

153

Анонимен

преди 5 години

Такива като келер им се плаща от НПО та да защитават ***.Както БХК е платена антибългарска организация и както съветникът на Бойко Иван Кръстев получават хиляди долари от Сорос.Всеки си вади хляба както намери за добре.Нека африканци сеят краста във френски ВУЗ,нека авганци и иракчани да изнасилват момиченца в Германия.Нека да се плашат от българите и да плюят срещу нас.Обаче ние не искаме квоти от психясалите некрофил Макрон и баба Меркел.

152

Анонимен

преди 5 години

Тая що е само една Cка?

151

Анонимен

преди 5 години

Ска Келер, ако пусне дълга коса и се направи може да я пусна в ложето си .

150

Анонимен

преди 5 години

До АнониИскам да се поправя,по-точно не държави,а фирми,корпорации,да не обиждаме обикновените хора от държавите.Вижте примера в Гърция,дават тласък на фашизма и бивши фашистки наследници и фирми,гърците не го искат,защото са изстрадали от военната хунта,но те им го навират.

149

Анонимен

преди 5 години

"Ска Келер с остри критики към отношението ни спрямо имигрантите"Среден пръст за това нищожество и критиките й.

148

Анонимен

преди 5 години

До МеркелАми не само,че еваха мамата на Либия и се юрнаха бежанците,но и ограбиха Италия французите,а МАкаронич дойде и в нашата бедна държава,набълбуката с кредити от ЕНП(ГЕРБ) да си предлага старите оръжия,същото направиха и с Гърция. Разберете,затова се махна Англия,защото няколко държави обират останалите!

147

Анонимен

преди 5 години

Бежанците да знаят, че всичко това е вярно и да стоят по-далече от нас.

146

Анонимен

преди 5 години

Събличай се бързо и другите чакат ска.

145

СТЕЧКИН

преди 5 години

До явно,Че то това и е и работата и призванието.И не само на нея.

144

Анонимен

преди 5 години

До Юнал ДжемиловИ на мене ми писна да гледам българи ядящи свинско, като не се съобразяват с културно-религиозните особености на мигрантите да си ходят от където са дошли.

143

Полицай!

преди 5 години

До Юнал ДжемиловНема и да има! Тояга ще има! Наглеци!

142

Анонимен

преди 5 години

Тази дъ-Ска, като се е загрижила за екологията и мигрантите да обедини грижите си в едно! Една от мерките, които предвижда ООН срещу глобалното затопляне е засаждането на гори, южно от Сахара, които да спрат разрастването и на юг. Ето, къде трябва да се изпратят търсещите работа в Европа мигранти - на този глобален обект. Те са израстнали в топлите страни иняма да има нужда да се климатизират. Ето къде трябва да се изнесат мигрантските лагери от Европа.

141

Юнал Джемилов

преди 5 години

Осфен това в лагерити не им осегоряват и Халал а са длъжни