26

Анонимен

преди 5 години

До браво на КънчевМного правилно се изказа г-н Кънчев , но дано да се сети да съди в Страсбург онази госпожа дето беше писала за морковите и тоягата ! Забравих й името , онази грозничката с големия нос ! Това което беше написала визираше абсолютно всички роми без изключение ! Никъде не беше споменато ,че визира точно определен кръг ромски престъпници ! Това е насаждане на етн. омраза към цяла етническа група и е наказуемо според закона !МОРКОВИТЕ ЗА РОМИТЕ СВЪРШИХА ,ВРЕМЕ Е ЗА ТОЯГАТА

25

кога

преди 5 години

Има официално решение на Индийското правителство , че приема в Индия на всички *** от ЕС , да се върнат когато пожелаят !!!!! Какво чакаме , а не започнем изпращането им . Може да се помисли и държавата да даде на всеки *** по 2000 Евро при заминаване ......

24

Cол и пипер

преди 5 години

Полицията трябва да си върши работа навсякъде и не само в ромските махали ,а НАВСЯКЪДЕ и по стадионите и след мачовете и при нарушаване на реда от всички и то строго без значение от етноса .Закона е равен за всички .

23

Анонимен

преди 5 години

КЪНЧЕВ ДА СИ ХОДИ ПРИ СПОНСОРИТЕ

22

ПФ

преди 5 години

***, както те е погледнал, така те е излъгал. Няма средно положение. В Ботевград от край време имат проблем с ромската махала. Абсолютно беззаконие, полицията не стъпва в махалата. Този трябва да се вкара в затвора, заедно с келеметата от БХК и да си вкараме държавата в ред.

21

проф. Чирков

преди 5 години

До АнонименАз пък съм потърпевш от български крадци ,които вече са много повече от ромските ! Но и аз не съм негативно настроен към българите !През комунизма нямахте толкова престъпници защото всички български престъпни елементи работеха в милицията и пожарната , тоест имаха препитание ! Но сега при демокрацията доста останаха на улицата и вместо да си търсят работа по строителните обекти предпочитат да крадат !

20

Анонимен

преди 5 години

До проф. ЧирковНе пиши глупости,не всички българи са настроени негативно към ромите,но много българи са потърпевши от престъпленията им и затова са настроени негативно,не е без причина.Аз лично не съм против ромите,нито съм расист.Що се отнася до полицаи роми,аз съм твърдо против,защото знам случай в който *** следовател натопи българка,за да спаси ***,която е извършила престъпление.И вместо да защити потърпевшата,защити престъпничката.*** много лъжат и не може да им се вярва.

19

Анонимен

преди 5 години

До проф. Чирков " Ти не си ром , а си българин израснал в ромска махала ,после си нарочен за ромски лекар защото някой има изгода от това " !Ех българино / бай *** / кога и ти най-после ще станеш човек ?!

18

Анонимен

преди 5 години

Бедните мразят богатите и богатите мразят бедните..............така си живеем..............в омраза!!!

17

Анонимен

преди 5 години

Ромския барон.................те са много по богати от повечето българи!!!

16

проф. Чирков

преди 5 години

Българските ненормалници до такава степен са обладани от омраза ,че няма да се учудя ако кажат ,че и аз получавам социални помощи и им крада компотите от килера ! Нито един няма да ми благодари ,че им спасявам децата страдащи от тежки сърдечни заболявания ! Загърбих Германия и се върнах в България да лекувам неблагодарни българи изпълнени с омраза !

15

Анонимен

преди 5 години

До дискриминацияТи изобщо вярваш ли на такива общи приказки?

14

Анонимен

преди 5 години

До Браво на КънчевКънчев не е ром, а е българин, израснал в ромска махала. После се е оженил за ромка.Нарочен е за ромски лидер, защото е бил удобен някому.Не е нито интелигентен, нито ерудиран. Учил е за тракторист в средно професионално училище, но не се знае дали го е завършил. Оял се е от сладките парички, за които не се налага да работи и е придобил малко самочувствие и лустро. Това е.

13

дискриминация

преди 5 години

До браво на КънчевДискриминацията и манипулацията в България са стигнали връхната си точка !Цветелин Кънчев и партията му са предложили всички помощи които идват в България да бъдат разпределени по равно между всички бедни в страната без значение етноса им ,а медиите досега криеха за това и се опитваха да внушават ,че виждате ли ромите искат всички помощи да са за тях , държавата толерира ромите ,а ние българите сме чужденци в собствената си държава ! МОШЕННИЦИ ДОЛНИ

12

Веселин

преди 5 години

Цветелине,къде са парите за интеграция????Да връщате всички пари на хората,взехте едни стотици милиони,но БЕДНИЯТ ц----ин,нищичко не видя.Ти и още 5/6 дърти.......ц... ги взехте и се интегрирахте при милионерите

11

Анонимен

преди 5 години

Надеждата на тази държава са ромите. От българите нищо не става и са алчни, егоисти и корумпирани.

10

Анонимен

преди 5 години

Всички са равнопоставени пред закона. Полицията има нужда от почистване, реорганизация финансиране с процент от местните данъци.

9

Анонимен

преди 5 години

Днес сутринта го гледах тоя мазник .На видеото се виждат 20 дърти *** звезди той ми разправя били 3-5 деца.Ами тези деца наистина деца бе. Те толкоЗ малки че не знаят че пейките са тежки и хвърлят ,хвърлят. И едни големи камъни и цели мертеци.Ами деца бе ,те не знаят че е тежко.

8

браво на Кънчев

преди 5 години

Ерудиран и интелигентен ром , каза им абсолютната истина право в очите !Но въпросът е отсрещната страна дали имат очи за да видят истината ?!

7

Пак да са над закона

преди 5 години

"Евророма" е партия, създадена на етническа основа, което е нарушение на конкретен закон!И тази партия не само съществува, но и нагло се афишира. Дори претендира да влезе в парламента!