49

Анонимен

преди 5 години

До ха-ако македонистът е от България е вопиещо реТко т..по парче или му плащат, много по-невероятно е да е заблуден и то заради действията на БКП в периода 1946-1956 до "великия"Априлски пленум на партията..Ако е от БЮРМ е или потомък на сърбомани,или на сърби,или на власи,или на смесен брак, или е вопиещо реТко т.по парче, или му плащат,ИЛИ Е КОНФОРМИСТ когато как му е сгодно.Българите трябва да разберат че миленковци с чуковете СА САМО ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА ПОВЕЛИТЕ НА ФИРОМСКИТЕ "УЧЕНИ"!!!!

48

Анонимен

преди 5 години

А бе , Гонзо кога го избраха за президент на Северна Македония

47

много лъжеш

преди 5 години

До Анонимен 44Явно си форумен ***,не си интересен!Айде,кон ти бръз...

46

Анонимен

преди 5 години

истинското име е , Република Коминтерн

45

Анонимен

преди 5 години

"приключили са сръбските интереси" в повардарието?? В ГОЛЯМА ГРЕШКА СТЕ-Сърбия изпраща УДБАШ/ДЪРЖАВНАТА СИГУРНОСТ/НА ЮГОСЛАВИЯ а.к.а на Смърдия ЗА ПОСЛАННИК В СЕВЕРОЗАПАДНА МАКЕДОНИJA!След референдума ще получат покана за преговори за НАТО членство.След промяна на конституцията им за която "македонците"искат две години а гърците настояват за 1 и 1/5 ще получат дата за започване на преговори за ЕС!Я камилата,я камиларя.Гледам по "б"тивито и на Хекимян му паднало въодушевлението.ИЗТРЕЗНЯВАНЕ!?

44

ха

преди 5 години

До СимитлиДядо ми е тракиец,майка ми е тракийка,аз също съм тракиец!И съм 100% българин!Моя кум е македонец,жена му е македонка,и са чисти българи!Защо не искаш да си българин?От нещо срам ли те е,или си просто комплексар!?

43

Анонимен

преди 5 години

Това на снимката не са потомци на българи,това са потомци на сърби,власи и сърбомани които се гаврят с българската история и с паметта на БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ родом от географска Македония ЦЯЛАТА не само "северозападната и днешна част"!Президентът им днеска пак чупи тъ,,мера говорейки за македонската идентичнот споменавайки "думи на Делчев" А ВСЪЩНОСТ ХУДОЖЕСТВЕНА ИЗМИСЛИЦА ОТ ТРИЛОГИЯТА НА ДИМИТЪР ТАЛЕВ-ПРЕСПАНСКИТЕ КАМБАНИ,ИЛИНДЕН,ГЛАСОВЕТЕ ВИ ЧУВАМ!!!!Тъ,п като гъбено семе е Джордже!!

42

Анонимен

преди 5 години

МАКЕДОНЦИТЕ ИМАТ ПРАВО ДА СИ СЪЗДАВАТ ДЪРЖАВА НО ИСТОРИЯ ПРЕДИ ОСВОБОЖДЕНИЕТО ОТ ТУРСКО РОБСТВО НЯМАТ :D ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!И СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ Е МНОГО ПО ХУБАВО ИМЕ ОТ ЮГОСЛАВСКА МАКЕДОНИЯ!КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СЪРБОМАНИ МОГАТ ДА СЕ ПУКНАТ ОТ МЪКА НО РЕФЕРЕНДУМА ЩЕ ПОКАЖЕ, ЧЕ СРЪБСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В МАКЕДОНИЯ СА ПРИКЛЮЧИЛИ!

41

Pesho

преди 5 години

Отивай и си живей в Македония кат си македонец. Какво ми мрънкаш тука.

40

Анонимен

преди 5 години

от Кочериново надолу е Македония

39

София

преди 5 години

До Благоевград - Да оставим на страна измислиците ти. Всеки има свещенно право да се определя за какъвто си иска както и ти, НО няма право да фалшифицира, крие и манипулира историческата истина, а македонизма прави точно това.

38

Благоевград

преди 5 години

Защо е тая омраза от българите към нас македонците ???? Защо толко ни мразите. ??? Вие българите сте лицемери !!!

37

София

преди 5 години

Натъжавам се като гледам потомците на някога гордите българи от областа Македония - днешните объркани и молещи се някой в света да ги признае за антични. До къде ли ще ги отведе глупоста и тази измама - Македонизма?

36

Благоевград

преди 5 години

Тодор живков и ДС вкараха по белене и по затворите сума ти македонци от Пиринска Македония само затова че са македонци а не българи и колко още македонци избиха ДС

35

Анонимен

преди 5 години

На президенто им името как е бе ,...Георге Иванов .......е ....ми типично македонско си е.....

34

Анонимен

преди 5 години

Благоевград, искай си, няма лошо. Ама не се знае дали ще ти се даде.Първо и измислете име на държавата, че така просто ви няма на световната карта.С КОГО СМЯТАТЕ ДА СЕ СБИЕТЕ, ЗА ДА НАЛОЖИТЕ ИМЕТО?Ако е с Гърция, от която зависи името - ще ви опатка за два часа.

33

Анонимен

преди 5 години

До 29 Цяла Румъния и Сърбия,Албания са били част от България!И какво нямат ли право на съществуване?

32

Благоевград

преди 5 години

Искаме Автономия на Пиринска Македония , границата на Бараково .

31

Анонимен

преди 5 години

И като гледам снимката - изтипосали един българин, който винаги е смятал, че е българин от Македония, и който е отишъл да се бие за освобождението им и реват, че са македонци. Ей, поне да си траят. То може да си ***, ама толкова не бива.

30

Дано да поправят!

преди 5 години

Дано да поправят грешките на Борисов и Захариева, защото Северна Македония е най-неприемливото има за нас! А за подписването на гроба на цар Самуил, на това ние не можем да влияем!