57

Анонимен

преди 5 години

Искахте Боко-чобанина?!Няма да мрънкате сега.!!!Държава НЯМА!!Всеки да се оправя сам.

56

Анонимен

преди 5 години

Платените избиратели трябва да се пазят, избори идват.Имам един въпрос и не мога да си отговоря. Защо господа депутати не отнемете оръжието на полицаите след като не позволявате да го използват. Поне ги облечете с ватенки и каски за да можете по дълго да ги използвате. Пагона е закона но не и в България.

55

Анонимен

преди 5 години

Валери Симеонов защо не е отишъл да им спре музиката?

54

Анонимен

преди 5 години

полицаите трябва да бъдат наказани за това, че със своето бездействие са позволили увреждане на държавна собственост. Сега пак ние ще плащаме ремонта на пареулките.

53

Анонимен

преди 5 години

Ботевградчани ще го търсят Пелов ама късно

52

а интеграция де

преди 5 години

Па добре че не са "обидили" полицайте!Е нема такава държава!Толерирайте ги още!

51

Анонимен

преди 5 години

Така е когато измислени патриоти-националисти са във властта. Сега дегенератите гласували за тях да си спомнят какво им обещаваха Болен-руснака, дебелия от ДС и бургаския скрападжия. Вместо това, имаме вилнееща ромска престъпност, а оня ходи да спира музиката на туристите по плажа. *** долни и гнусни!

50

Анонимен

преди 5 години

Положението е тежко! Няма вече държава.

49

Анонимен

преди 5 години

Това не са полицаи а пъдари. Стреляйте не смъртоносно, как искаме да си вършат работата като нямат право да се защитават?

48

Анонимен

преди 5 години

А защо не е имало стрелба по време на инцидента? Виновните полицаи да се установят и да се накажат като платят щетите по служебното имущество, което не са опазили от развилнелите се манггали! Тези пистолети не са за красота. Следващият път да ги използват по предназначение!

47

Анонимен

преди 5 години

Станишев е виновен.Нали, Баце?!

46

Анонимен

преди 5 години

Връщаме се в тъмните времена на прехода, когато всеки ден ставаха убийства, безчинства, побоища, изнасилвания... СРАМ!

45

ognyanz

преди 5 години

Добре е, че полицията е отишла да въдвори ред. Нека сега ги издирят тези, които са хвърляли камъни по полицията и да ги съдят по късата процедура. Такива случаи не трябва да се оставят без последствие, иначе махалата решава, че всичко и е позволено.Бойко много се пенявеше по телевизията докато беше главен секретар на МВР, а сега дума не обелва за битовата престъпност.А гербаджии и патриоти с пяна на уста разправят, че проблеми със сигурността няма. Да им верваме ли?

44

Анонимен

преди 5 години

Патриотите нали обещаха справяне с вилнеещата ромска престъпност. Нали сега са във властта?!!! Мошеници!

43

ognyanz

преди 5 години

До 46: Много елементарно обяснение си си измислил за всичко. Крадяха, и продължават да крадат тези, които са имали възможност да го правят. Бяха всякакви - в това число седесари, подкрепаджии, гербаджии и какви ли не. По времето на Филип Димитров синдиката "Подкрепа" назначаваше и уволняваше директори на държавни предприятия. Назначаваха и уволняваха директори и общинските съвети. И тези хора знаеха че са временно. И източваха.Но това няма връзка с темата. Полицията трябва да си върши работата

42

Анонимен

преди 5 години

Държавността се разпада, като през първата половина на 90-те.

41

До 45

преди 5 години

Вече четвът век плащаме най-голямата сметка - тази, на Драгалевския ром и крадливата му чета!

40

До 36

преди 5 години

"В държавата на 3лaтkите и 3лaтkовците Е ТАКА". Мафиотите, мутрите и чалгата се пръкнаха от БКП/БСП след 1990. То не бяха рекети и убийства при тяхното управление. Разграбиха държавата с червените куфарчета, разбиха и ограбиха предприятията, разграбиха здравната каса и пенсионния фонд, изнесоха парите в офшорки и т.н. Сега са милионери с хотели по морето и из цялата страна, станаха рентиери и работодатели... Комунистите научиха народа и ци.***.ите да не работят и да крадат.

39

Анонимен

преди 5 години

Съвсем нормално е да е така. Ромите са обединени и задружни, а ние българите се спасяваме поединично. Докато не се обединим и не принудим управляващите банди да променят нещо, все ще е така и по-зле ще става.

38

данъкоплачещ

преди 5 години

В Ботввград отдавна няма държава: Ня *** съд,няма проОратура,няма полиция, няма кмет.Само НАП-джийките работят усърдно...за себе си и за тиквеното пра вителство.Една моя близка беше потърсила про кОратурата за съдействие и знаете ли какво и беше казала една тамошна про кОрорка:"Няма кой да ви помогне гос пожо, държавата се е разкапала". Представяте ли си,това го казва симво ла на самата държава!