11

Искам и аз така

преди 5 години

Работливи ама ги мързи да слагат дори предпазните колани в патрулките,говорят по мобилните си телефони , карат без включени светлини ама работливи !!

10

Анонимен

преди 5 години

Присъствието на тази мъжка калинка във властта, изказванията му, логиката му, са предизвикателство за всеки, прочел повече от една книга.

9

Анонимен

преди 5 години

Полицаите работят много усърдно но на глобичките за било и не било , всичко останало като работа им е на късмет. Реформа иска МВР докато не е късно.

8

Анонимен

преди 5 години

Работят...мдаааааа - като си пуснеш брада и ставаш невидим за тия търтеи!

7

Роб на влаЗта

преди 5 години

Закриване на МВР....На един редови полицай се падат 10 села или около 15000 души за това пък му се падат 2ма административни служители да му търсят кусур и да му обясняват как се работи ....

6

сега

преди 5 години

Цирк МВР представлението продължава...

5

факт

преди 5 години

Стига вече глупости,всички виждаме и знае ме че полицията не работи,неодобрението е огромно на народа му писна да плаща на една група търтей.

4

реалист

преди 5 години

Полицаите са демотивират единствено от некадърния министър, който няма мотив да продължи да бъде такъв. Оставка!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Като са толкова работливи, ще си намерят работа и в частния сектор. Направо разтуряй седемдесет хилядната банда щатни тюфлеци и потомствени некадърници,струваща над два милиарда лева годишно.

2

Анонимен

преди 5 години

Работят, ама за кого?

1

Анонимен

преди 5 години

Дрън-дрън... Работили били полицаите. За съжаление, няма как да повярваме, защото те са на улицата, сред нас и ние виждаме колко много "работят" . Както се казва - много работят, ама не им спори. Преди време една жена каза по телевизията - МВР е един голяяям почивен дом! Ходят на работа, отчитат присъствие, чакат си заплатите в края на месеца и това е - всички го виждаме вече 30 години.