30

Анонимен

преди 5 години

Да ви светна, балъчета, че света днес с нищо не е по-различен от света през 30те години на миналият век.Сталин, Хитлер, Мусолини не са били по-различни от Трумпета,***,Матео Салвини Ердоган и т.н.Знаете какво се е случило тогава, сещайте се какво следва сега.Милост няма да има за никой.

29

Анонимен

преди 5 години

А налагането на интересите на една общност над друга става със всички средстваИлийчу, а бре ти жЮвотно ли си!С всички средства - това включва и ако се наложи убийства, тралала тралала!!

28

ген. Луко Христов

преди 5 години

Африканските мигранти от кво бягат.Белите бягат от южна африка щото ги трепят.А черните от кво бягат или бягат след южноафриканците да ги трепят и в други държави.Я да си таковат африканците!

27

Анонимен

преди 5 години

До западно европеецНе отиват в Русия защото в Русия е *** ! Youtube - Жизнь в России

26

House M.D.

преди 5 години

Г-н Тръмп е разумен човек, който не позволява да го лъжат, че Бернар Лама е потомствен французин.

25

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

I love Ivanka Trump:))

24

до Анонимен 16

преди 5 години

https://dnes.bg/usa/2018/06/21/prinuda-deca-razdeleni-ot-roditelite-im-v-sasht-na-psihotropni-veshtestva.379954Това глупост ли е ? Статията е :"Деца разделени от родителите им в САЩ - на психотропни вещества. " А сега вземи прочети в Google какво представляват психотропните вещества и до какви поражения водят! А това са малки деца.. . Ако ти оправдаваш тези действия, не си човек . Плюс това си невеж като 90% от тази отиваща си нация .

23

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Тук става въпрос за африкански емигранти!А Тръмпела е нищо повече от един уяден, разгонен, психясъл нерез!

22

западно европеец

преди 5 години

Абе много ми е чудно защо имигрантите предпочитат лоши страни като САЩ ,Канада и страни от западна Европа ?! Светът е толкова голям , напр. в Русия има място да се заселят десетки дори и стотици милиони емигранти ! Населението на русия е едва 140 милиона души , а територията й е прекалено голяма ! Защо не отиват в Русия ?!

21

Анонимен

преди 5 години

"Фекалии заляха плаж във Варна"Поздрави от Лайнеморие на Боко-тиквето.П.П. Няма ли някоя статийка (платена разбира се) колко е яко в Бг на морИе?!

20

Анонимен

преди 5 години

Браво Домалд тия сополивите първи хващат пищовите и влизат в бандите на по 12-13 години.Сега хленчат ама само 5% работят почтено.

19

Мда

преди 5 години

Тая бъркотия само Йелоустоун може да я оправи.Окончателно,тъй да се каже...Може би трябва да му се помогне?

18

Анонимен

преди 5 години

Браво на Тръмп.Де да имахме и ние такъв управник,а то само дупедавци.

17

Факт!!!

преди 5 години

Либералният свят отива кадето му е мястото на бунището на историята заплют и захвърлен за да знаят бъдещите поколения никога да не се обръщат назад.А граница се защитава само по един начин с кучета тел и автоматично оръжие.Който иска да влиза и излиза има КПП.

16

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

Тръмп е политик!Той защитава интересите на избирателите си.Следователно средствата които ползва са одобрени от мнозинството.-Това е логиката!!А налагането на интересите на една общност над друга става със всички средства!!!!Тук място за чувства няма!И Тръмп в случая посочва ,че се използват такива чувства против политиката от неговата администрация!Нормално!

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Хитлер е баба ти!Психотропните препарати явно ти ги пиеш щом не осъзнаваш каква глупост си написал.

14

Анонимен

преди 5 години

До БарселонаТози,ако ти отмаа какалашката очите ще ти изскочат като на жаба кекерица!

13

Анонимен

преди 5 години

Не са измислени истории! С очите си видях клип в Туитър в който майка вижда 4-годишното си момченце след 1 месец през който са били насила разделени. Тя плачеше и го прегръщаше а то първо я гледаше с безжизнен поглед, а после започна да плаче, но без звук.... Сигурно защото като много деца е било третирано с психотропи които притъпяват сетивата и то просто почти е забравило за майка си..... Срам за Щатите, това са варварски методи, използвани от нацистите. Тръмп е новият Хитлер.

12

Бай Иван

преди 5 години

Като женят децата си на 12 години и им се търси сметка ,либералите казват,че това е част от културата им ,ами Тръмп въвежда нова култура -под ключ на всеки нелегален и потомството му ;) !!!

11

анонимен

преди 5 години

тьпата иванка се разрева за уж отровените сирииски деца и хоп 58 ракети кьм сирияами сега що не реве за мексиканските деца лицемери гад-ни