5

Анонимен

преди 5 години

В интерес на истината Сузанита е абсолютно права за това, че скандалът продава! Това обаче е проблем на цялото общество, а не само на въпросното момиче. Ние се превърнахме в общество,което на-ймного обича да мрази, а мразейки я - "купуваме" това, което тя ни предлага!Сузанита пълни дискотеки! Дали за да я плюят или защото и се радват на музикта, простотията й наистина продава!

4

Анонимен

преди 5 години

Сашко статиите ти са със същото качество като песните на Сузанита, себеподобните се мразите май :D

3

Анонимен

преди 5 години

Само не знам защо правите реклама на тази малка разглезена пиклa и я правите модел за подражание!

2

Анонимен

преди 5 години

Сашко е дълбоко потресен, горкото момче, ти на Сузанита и на малкия и пръст не можеш да и стъпиш, не знам кое е по-вредно, самата Сузанита или разни безплодни критици като Сашко.

1

Анонимен

преди 5 години

Да , има и други тийнейджъри , но като завършат , горките отличници, права е майка и на Сузанита, та тези отличници не остават тук , ясно и е ,на Сузанита ,че ако те останат - тя ще е нищо , а сред "истинските фенове" ще е 1 - само че ако Сузанката и тати и , че и майка и ,са в нормална държава ,ще са поставени там ,където действат реалните закони , спрете да пишете какво казва Сузанита, пишете какво казват горките отличници, те са по- важни за страната ни