34

Анонимен

преди 5 години

"Така, както навремето комунистите обещаваха окончателна еманципация на онеправданите и изчезването на класите,"Не са обещавали, ами още в началато го постигнаха, нямаше какво да се обещава повече. Обешаваха обаче светло комунистическо бъдеще както днес обещават светло евроатлантическо бъдеще, но комунистите никога не са лъгали, че ще бъде утре или след 10 години. При социализма нямаше класи и въпреки значителните му недостатъци тогава се живееше много по-добре от сега.

33

Анонимен

преди 5 години

Взеха ни в ЕС за да ни продават германските *** и да разсипят българското производство.

32

мухахах

преди 5 години

"Двойния стандарт" е измислен от про-руската и и анти-ЕС пропаганда. Чета хиляди постове, че запада ни храни с ***. Само, че един такъв продукт не видях написан! И какъв е проблема, аджаба, като "запада ни храни с *** " да купувате български "качествени стоки"?!?!?!? Има ги във всеки магазин! Нещастни ***........

31

Анонимен

преди 5 години

дийче веле е нещо като швейцарски футбалер, само албанци и йозил, чис германец. Искам да повърна, успях.

30

Мене

преди 5 години

Мега жалка статия. Направо противно жалка. И тоя се нарича журналист. Срамота!

29

бивш

преди 5 години

поздрави от Дойчланд , бъдете живи и здрави , и не преяждайте палмово масло , вредно е за здравето :)

28

Анонимен

преди 5 години

Ей, захитрявате ! Почнахте да слагате Шайсе Веле по-надолу в текста :DСтатиийката иначе е материално олицетворение на вкисната боза, смесена с разтройство.

27

Анонимен

преди 5 години

Отдавна българите пътуват по света и разликите са очевадни за храни, перилни препарати, козметика и т.н. Така и не видях в Керфур при закупени две опаковки Сникърс от по 10бр, още една опаковка от 10 бр безпатно ( Три евро за опаковка). А в Белгия ги купувах години!!! Тук бяха по 65ст същите, без безплатната опаковка.

26

Анонимен

преди 5 години

Хаха, тва за нафтата кърти, зер не знаем че ни продават *** като за ***. Айде сега да видим, ще има ли самосезиране за посочен от Дойче веле двоен стандарт и разпореждане за масови проверки по бензиностанциите????

25

Гинка

преди 5 години

Много тенденциозно тази статия. Не е ли редно да сложите, че е платена:)). Защо не отчитане, че Кауфланд примерно правят много по голяма печалба в София, от колкото в Хамбург например. В Хамбург имат три магазина, в София поне десет. В чужбина големите вериги са подложени на строги регулации, в България имат право на всичко. , ако не кажете нещо за условията на труд и заплатите. Но като се сетя кой Ви е собственика, ми е ясно и вие какви сте.

24

Анонимен

преди 5 години

Цената на труда е по-ниска. Цената на земята е по-ниска. Оттам стойността на 1 магазин е по-ниска. Цената на горивото е по-ниска, на логистичните разходи и тн. Проблем не са 2-то лешника по-малко, въпреки че пак е обидно. Проблем е, че на едното място нещото е със захар, а на другото с фрутозоглюкозен сироп. Просто пример. Т.е. едно и също наименование, но различни съставки, а не само различни количества. Или едно наименование, но единият е с хидр.раст.мазнини, а другия е с масло. Трети свят!

23

Анонимен

преди 5 години

Всички стоки в магазините вече са равни и безплатни! Забранява се използването на левове и евро и плащането на данъци и сметки.

22

До сатаНато

преди 5 години

То и на опаковките не пише действително съдържание. Гледаш го, пише едно. Хапнеш го, стомахът ти стане на мнение, различно от това на опаковката. А лаборатория като се произнесе, а тя все някога се произнася, пък ти се прище фотосинтеза, като схванеш какво ядеш всъщност.

21

NoName

преди 5 години

А колкото до Веселина Йорданова... Вие също продавате Българския интерес. Както ние, така и вие ще продължаваме да се храним с млечни продукти без мляко, колбаси с КАРТОФЕНО нишесте (което лично съм виждал как влиза в България с ТИРОВЕ, ХИЛЯДИ ТИРОВЕ годишно) и ще си мажем Филията с хляб (в която не искате да знаете какво има, а и не бива... страшно е) с лютеница (отново пълна с КАРТОФЕНО НИШЕСТЕ) Поклон г-жо/г-це Йорданова!! Поклон.

20

Мафия

преди 5 години

Не трябва да се забравя ролята на нашата си мафия, която не позволява на бабата от село да си продава доматите от градината на кварталния пазар на по-ниска цена от вносните домати от Македония. Както там няма пазар, така и мафията на други нива не позволява да се продават други стоки на по-ниски цени. Например, бензинът в бензиностанция в Белгия е на по-ниска цена отколкото в България. Доводът за количеството и транспора не е верен, т.к. цената на труда в България е по-нисък. Този анализ не стру

19

СатаНАТО

преди 5 години

Дорук НИКОЙ, НИКОГА и НИКЪДЕ не е представил доказателства за двоен стандарт. Стандартът е един - всичко е написано на опаковката. Каквото пише, това купувате.

18

NoName

преди 5 години

Поредната платена марионетка... Даниел Смилов, съжалявам, но вие сте национален предател!

17

СатаНАТО

преди 5 години

Никакъв двоен стандарт няма и няма как да има при тоя отворен пазар. Всичко е пропагандна кампания на анти-ЕС троловете. Разбира се на маниаците-конспиролози това им е дюшеш.

16

Анонимен

преди 5 години

Австрия, Швеция и Финландия са държави със същото население като нашето, защо големите фирми продават там качествено, а в една 40 милионна Полша в която има повече потребители от гореизброените държави взети заедно, се продава същата нискокачествена продукция като при нас. Тази лобистка статия, писана с пари на Кауфланд-Лидъл Груп, е несериозна.

15

Анонимен

преди 5 години

Тези европейци искат да ви уморят от глад май.