376

Анонимен

преди 5 години

В 20.00ч. застъпи на смяна моралният стожер, пардон моралният инвалид!

375

Анонимен

преди 5 години

Мъжете превиват гръб да купят хляб за вкъщи, а жените им пушат цигари и протестират...ха. ..ха...ха.

374

Към майките с деца

преди 5 години

Къде са ви мъжете....

373

123

преди 5 години

Простотията е най - големия недъг, но вместо помощи - Райд трябва или тотален игнор

372

био-зоо-ботаниака

преди 5 години

ако говориме за жени, Цециту Цачевата е нъмбър уан, докатао Никол Кидмън (Халилуйнъ Кремокрадлуйна) е нумбер зеро.ихЛиянчиту днес и за орън нестаа, ко ще да се пенями -една виснала кожа толкоз си може! Наско сменяй фурната и си опечи друг вид щерки или ко ти не си ли биологичния таратайко

371

Гергана

преди 5 години

До Анонимен:Прав си ,какво ли се занимаваме,то наистина,капацитета дотам стига-да обиждаме хората,защото са жертвали целия си живот,всичките си мечти,че за тях времето е вкъщи при детето-те незнаят,какво е ,незнаят...

370

Анонимен

преди 5 години

Цялото семейство са с много ниско интелектуално ниво. За тях, такова мислене е нормално, толкова са им възможностите.

369

Анонимен

преди 5 години

Понеже подтът "извирал от съцето" и бил искрен трябвало да сме снизходителни?! Баси арогантността! Ами Илияна, то в това е проблема! Какво се крие в сърцата ни.За да кажеш, че ти се гади от майки, които са имали смелостта и саможертвата да не абортират за "доброто на себе си и детето си" трябва да си много зле и ментално и душевно.

368

Анонимен

преди 5 години

Семейство Раеви не ме интересува.

367

тегавата до 370

преди 5 години

Както писах другаде, впечатленията ми от мои близки в подобно положение са, че се прави възможното според крайно ниския жизнен стандарт тук. Всъщност някой да бъде така добър да драсне 2 реда какви са исканията на майките? Доколкото ми е известно, по-организираните асоциации по типове инвалидност правят много за членовете си и те живеят що-годе пълноценно?

366

Д.Кирилова

преди 5 години

Има една стара поговорка Казана дума , хвърлен камък. Е хубаво е първо да мислим а после да говорим. Няма нужда от втора трета или четвърта статия. Младата дама вече е майка а великата Илияна е баба. Нека бъдат въздържани и смирени. Нека всеки носи своята отговорност и нека Бог го съди!!!!

365

Анонимен

преди 5 години

ГЛУПОСТТА И ПРОСТОТИЯТА СА НАЙ-ТЕЖКОТО УВРЕЖДАНЕ!

364

Анонимен

преди 5 години

Емблематично семейство от простаци. Това е българското ниво в момента. До там се докарахме, най-големите простаци да са капацитети. Дори и по време на комунистическото робство, на спортистите не им се даваше много думата защото се знаеше, че са глупави.

363

Гергана

преди 5 години

Значи ,аз така разбрах последно:Луна-Президент ,а Илияна -Министър-председател...хи-хи-хи

362

Анонимен

преди 5 години

Всеки има право на лично мнение и не е длъжен,да се извини заради него.Всеки който пише в нета,трябва да е гов,след това да приеме и хейтърските реакции.По-добре е,да обясни,но не и да се оправдава,или да укорява тези,които обиждат,това си е за тяхна сметка.Здравомислещите сами ще си направят изводите.Или,изобщо да не се изказва.

361

лапа-хапе-глъта

преди 5 години

ИлЯнъ е гордостта за България, която няма равна на себеси. Немсто всеки да стане поне мъъънияко горнобогоровец, всички вие които плюете по тази бивша красавица се принизявате до нейната партийна позиция която тя използвала да прави действия с мъжки партийни изходни органи свързани с нейната устна кухина. да се провери дали деяни на изкуственни ченета което ще е доказателство че нейната партия са се оплаквали че хапе кога глъта

360

П.Петров

преди 5 години

До тегава история 2Над 46% от продукта на всеки работещ отива за данъци и осигуровки.Има за екскурзии до Ню Йорк, има за Европредседателство, има за обществени поръчки със завишени в пъти цени, а за подпомагане на наистина нуждаещи се от социална подкрепа болни и увредени хора няма?! Така ли ?

359

Гергана

преди 5 години

Само забележете заглавието:,,Долу ръцете от дъщеря ми''...хи-хи-хи-много се забавлявам на това..Бъдещият премиер на България!Тя понеже ,дъщерята е малко инфантилна и не може да се защити,свръх интелигентната мама-Илияна ,скача в защита!Смях:))))

358

Анонимен

преди 5 години

Това се пръква от прости родители-комунисти!

357

Анонимен

преди 5 години

И тя е умствено ограничена до степен на недъгавост. Съжалявам я.