101

бсп

преди 6 години

Омръзна ни Борисов 3 искаме Борисов 4

100

Анонимен

преди 6 години

97, ГЕРБ имат принос, но с едно условие - те не са десни. В най-добрия случай са център-дясно. Лидер на дясна партия никога не би казал "Аз съм *** и вие сте прости, затова се разбираме". Десните се гордеят с образованите си и успели избиратели. Ако някой десен немски политик каже нещо такова, от утре ще е на трудовата борса.

99

хайде сега

преди 6 години

До Анонимен 95За една диня ще гласувам за БСП,така ли!?Диня през юни месец?Що ми мяза на "светлото бъдеще",дето 50 години го обещавахте!?

98

до 93

преди 6 години

През 2013 след като беше свален от власт Борисов отиде в САЩ и им обеща и майка си и баща си, да му дадат едно рамо да се върне във властта. И те му дадоха с условие, да спре руските енергийни проекти. Тогава тук дойдоха и американците, които натиснаха да спрем ЮП. По същото време и Брюксел натисна. Всичко беше съгласувано.По-късно Борисов вече като Премиер се похвали как е обещал на американците докато е на власт да няма руски енергийни проекти у нас.

97

Уфцете гласуват

преди 6 години

Ще оцелее само като им се каже на Уфцете думата ''партиот'' и Хипнозата е вързана в кърпа , ще ходят като ударени с лопата по главата към Урните да гласуват , така е от Комунистческо до днес

96

Анонимен

преди 6 години

Ако не оцелее избори и Борисов 4

95

До 86

преди 6 години

"Защо Борисов не излезе да изреди какво е направено?" Ами всеки ден виждаме какво прави ГЕРБ. Стандартът ни непрекъснато расте. Какво беше при комунистите. БКП/БСП управляваха 10 г. и какво се случи? Фалираха държавата - спомнете си Луканов, Виденов, Станишев, Нинова... Пълен крах - дефицити, немотия, нямаше нищо - бензин, стоки от първа необходимост, огромни опашки, мутри, убийства през ден, озверели от глад хора. Там е работата, че десните партии трупат пари за държавата, левите само харчат

94

точно така

преди 6 години

До до циркаА защо нямате подкрепата на народа!?

93

Анонимен

преди 6 години

Бсп ако доиде на влас братушките веднага ще ни обърнат внимание и ще ни оправат и заплатите и пенсиите и ще смъкнат цените надолу може ли днес ходих на пазар и дините да са 1.69кг. Това само при Бойко е така

92

до цирка

преди 6 години

Опозицията се изнася от НС, когато има подкрепата на народа.Ако сме истински народ отдавна да сме всички заедно пред НС и пред МС.Тогаво вече има смисъл опозицията да напусне НС. Не искате да си мръднете з.ците от телевизиите и лаптопите, но Нинова ви виновна за всичко.

91

До 85

преди 6 години

"Само заради Южен поток трябва да е в затвора.400 мил евро годишно загубихме от транзит и сега ще ги взима Турция.Народен съд и сатър." През 2014, премиерът Орешарски (управляваше с БКП/БСП) спря Южен поток, защото руският проект не отговаряше на европейските стандарти. Проектът можеше да продължи, след отстраняване на всички забележки. Вместо да направи това, Русия се обиди и каза, че се оттегля. След това каза, че ще прави Турски поток. Това беше възможно, защото Турция не е член на ЕС

90

цирк под прикритие

преди 6 години

Ако са истинска опозиция,вдигат си з..ците и се изнасят от НС.Но де тоя кураж.Келепир има в тая работа Хората пари натрупаха.

89

Анонимен

преди 6 години

Театро.

88

Анонимен

преди 6 години

OT 84както си и мислех не знаете...

87

Анонимен

преди 6 години

Спор няма кабинета на ГЕРБ ще оцелее и народа ще продължи да блее.Депутатите от всички партийки ще си спинкат сладко други ще хвъркат в небесата. Опазицията БСП ще отчете дейност пред електората. ДПС са си във винаги във власта, тех им е все едно и ще са и с когото и да е било щом има гювеч и султан кебап.

86

Анонимен

преди 6 години

Патриотите и те, които преди изборите плюха по ГЕРБ, а по АЛФА Сидеров всеки ден изреждаше провалите на ГЕРБ, и заради тия му приказки народът гласува за тях, сега са се кротнали и обслужват ГЕРБ. И какво - напълниха си сметките, Сидеров ще прати един ден синчето да учи в Оксфорд. А българските деца ще носят дрехи втора употреба, ще учат от учебници втора употреба.За Марешки е ясно, той си беше *** на Герб, но влезе в НС с ниската цена на бензина.

85

Анонимен

преди 6 години

То ако Южен поток беше станал, този на снимката и подобни му какво лапане щяха да му ударят... И накрая пак ти щеше да платиш сметката, as usual :)

84

Анонимен

преди 6 години

Защо Борисов не излезе да изреди какво е направено?Защото не стъпва в НС?Като му е толкова противна Нинова и не иска да я вижда има поне три национални телевизии, които ще се скъсат да му *** краката. Да отиде там и да се отчете пред народа. Досега няма нещо, с което да се похвали.

83

Анонимен

преди 6 години

Само заради Южен поток трябва да е в затвора.400 мил евро годишно загубихме от транзит и сега ще ги взима Турция.Народен съд и сатър.

82

Анонимен

преди 6 години

До 83И като дойде БСП какво ще стане по-точно?