39

Анонимен

преди 5 години

То и писането на много коментари си е психично отклонение. Гледам има много сериозни лидери във форума.

38

Анонимен

преди 5 години

"същевременно собствениците на игрите печелят"Е колко печелят? Дори платените ММО-та са със смешни такси като за България, задния двор на Европа.

37

Анонимен

преди 5 години

Не са само мъжете ,просто това е пристрастяване към бягството от реалността и същевременно собствениците на игрите печелят

36

Анонимен

преди 5 години

В златната ера на Старкрафта корейските шампиони ги наемаха за милиони долари, слагат ги в една "гейминг" къща заедно с други като тях и по 12-14 часа тренировки. Та тези деца /масово бяха 15 до 20 годишни/ станаха милионери от договори, реклами и шампионатски трофеи. Сигурно са били много болни и пристрастени, горките.

35

Анонимен

преди 5 години

90% от мъжете, които не играят компютърни игри в свободното си време го допълват с алкохол, дрога или комар.

34

Анонимен

преди 5 години

Целта е колкото може повече хора да са "болни", за да ги "лекуват", срещу пари. По добре се замислете защо толкова хора искат да живеят в измислен свят, а не в истинския. Това е основния проблем.

33

Анонимен

преди 5 години

Един "геймър", познат от мрежата от Финландия, ръчка онлайн покер. При 8 часа, все едно е на работа, казва че за месец може да изкара 2000 евра. Само че направо се съсипва - т.е. не е лесно. Без да е висшист /около 20г е/ се беше хванал и изчел сума ти неща от теория на вероятностите и други неща от математиката за целта. За Финландия това са малко пари. Много пъти му говорех да спре с глупостите и да си намери нормална работа. Утре ще затворят кранчето и ще се озъби.

32

Ghost Gamer

преди 5 години

Мамо!Тате!Аз съм геймър!Ето направих го.Казах го.Сега да си направим няколко НПОта в защита на дискриминираните геймъри,да спретнем един геймър прайд.и да искаме да се узакони брак между геймър и компютър.

31

Анонимен

преди 5 години

Неможе да се каже 4е са психо но 4е са зомбита сто процента е истина.

30

Бате Гойко

преди 5 години

"До колко това пречи на нормалния живот тепърва ще се изяснява."????Ами да изяснят колко пречи на нормалния живот половата неопределеност. Май ще да е повече от игрите. Сзо-то отиде в кюпа на озхо, вада и т.н.

29

Анонимен

преди 5 години

Абе проблем си е,но нали това е целта на игрите.И там се плаща

28

Анонимен

преди 5 години

Игри не съм играл от 10 години. CS 1.6, Warcraft III TFT, Rome Total War ми бяха любимите. След това открих жените и вече само с тях си играя ;) Моето поколение успя да изживее пълноценно детство без компютри, при нас дойдоха по-късно. Първия ми компютър беше когато станах на 14. Дотогава денонощно съм се скитал навън, футбол, народна топка, спорт до откат с цял рояк от лапета. Кожа и мускули. Съчувствам на малчуганите сега. Това не е детство да киснеш във фейсбук.

27

Анонимен

преди 5 години

Подобни диагнози и заболявания, без да има патология на орган, етиология и биомаркери за доказване са несериозни от медицинска гледна точка.

26

Анонимен

преди 5 години

Положението със смартфоните е същото. И вече виждам възрастни мъже и жени на по 40-50 години си ровят в телефоните в някое заведение вместо да разговарят с тези на масата.

25

Наистина ли?

преди 5 години

Навремето са говорили подобни неща и за книгите и хората, които четат много...

24

Цецо

преди 5 години

В ерата на компютъризацията и глобалния интернет всички хора са с диагноза, това е положението!!! Говоря за хората, а не за ***... :)))

23

Лимонад

преди 5 години

Кога започват ТЕЛК-овете на тази коварна болест ... може да врътнем и една организацийка за защита на индивидите с такова заболяване. Това е голяма болест - да знаете . Намаляване на работоспособността на 100%. Цял ден ми се играе и работата не върви...

22

Victimized

преди 5 години

СЗО се доказа като поредната световна организация която пише анализи на базата на политическите настроение, вместо на реални научни трудове. Няма да коментирам гейминга, аз играя също, и като цяло играя доста, но когато сравниш гейминга с всяко друго хоби, и после го сравниш с хомосексуалността и трансовете , оставаш с едно странно впечатление противоречащо на логиката. Няма да коментирам, че джендърите са подели кампания срещу STEAM, защото им отказаха да свалят игри които те смятат за обидни

21

Анонимен

преди 5 години

Друго си е да си *** или транссексуален, нали? Ако си мъж, който се облича като жена, нямаш психично разстройство, обаче, защото "можело да е травмиращо". Бааахти гадния извратен ненормален свят е това!

20

Ерих Фром

преди 5 години

Скоро трабва да признаят и друго психично състояние: "смартфон разстройство". Пристрастряване към мажене с пръсти по смарфона. Хората, които имат това разстройство изпитват невъзможност да контролират честотата, интензивността, продължителността и контекстът на навиците им при ползването на смартфон.