20

Анонимен

преди 5 години

На гърците никой не им е унищожавал елита през 1944 г., затова имат политици. Тук след 1944 г. няма политици, а червени мижетурки.

19

Анонимен

преди 5 години

Крадците на история надделяха!

18

Анонимен

преди 5 години

Не знам как точно се налага да се впишат в нашата история, след като категорично Македония не се намира на север от България. Ако тррябваше да се вписват в нашата история щяха да се казват Западна Македония. Но те не се казват така. Името е препратка с областта Македония в Гърция, т.е. по някакъв начин заявява, че Македония се намира само в Гърция и позволява евентуални претенции в по-късен етап. Македонците не трябваше да се съгласяват с него, нито българите. Но...ЕС, какво да се прави...

17

Анонимен

преди 5 години

България е странна държава след 1944 г., но след 1989 г. поне има надежда, и си мисля, че умирайки комунистите все пак след 15 г. ще останем без комунисти и България ще тръгне да се оправя.Разбира се имаше и по кратък път, пътя на Румъния, но българите се оказаха недостатъчно мъже.

16

Анонимен

преди 5 години

Тоя от къде изпълзя ? Вихреше се едно време през 90-те, хората го намразиха и вече реши, че са забравили ?

15

Сашо Смрадливеца

преди 5 години

Македонска крава стъпила на испанска ливада и казала:- Ке паса!Не ни прави чест политически да си траем, когато се проправя път за конфронтация с нас.Гръците и Сръбете (не се пише така) си оплетоха кошницата, а косоварите потриват доволно ръце-коридора на Турция към Европа скоро ще е факт, достатъчно е още две наши области да кръстят "северна"!Путин пита Бойко:-Пуснаха ли турците тръбата и тече ли газ до ваша територия?-Газ няма, но по тръбата Ердоган е пуснал танкове.

14

ха

преди 5 години

до 16 - ама не може да има македонци, които да протестират, защото никой не ги признава за македонци(освен България и тн). Значи са самозванци. Имаме вече Реупблика Северна Македония, ще се проследи историята на тези земи, откъде е дошло населението. Съответно ще се види албанския произход(според тяхната история), славянския произход, азбуката и тн. Нищо сложно и нищо дарматично. А по някои въпроси ще има спорове, ще се пишат книги и ще се продават. Така са нещата.

13

!!!

преди 5 години

До Анонимен /16Ти май не си много запознат какво точно значи геноцид - важното е да дрънкаме простотии под новините.

12

Анонимен

преди 5 години

Снощи пред владата в Скопие са протестирали много македонци , които са против промена на името . Полицаите са пребили деца, жени . Погазено е основното човешко право на самоопределение което го имат всички народи . За пореден път се извършва геноцид над македонския народ . Да има Бог и да гледа кой е душманин и кой иска човешки права .

11

Анонимен

преди 5 години

Византийски подли номера!Днеска Северна македония..утре ще е Северна Гърция!Натам отиват нещата!

10

Анонимен

преди 5 години

До Македонецзатова ви харизаха на шиптърите./не се притеснявай като напънат отзад бързо ще се сетите какви сте/. Всички ви го казват в очите, ама *** ви тикви не задържат информацията, камо ли да анализирате и разберате за какво иде реч/гърците ви побългариха, комшиите ви от албания и те, даже сърбите не ви щат.

9

Анонимен

преди 5 години

Отношението на гърци и македонци пролича на подписването на брега на Преспанското езеро - не беше поканен нито един български политик. Отнесоха се с нас като с вулгари-татари, нали знете че така ни викат в македония и гръцко

8

Анонимен

преди 5 години

Аналитикът , завършил Шуменското училище за начални учители !!! Ашколсун !!!

7

Шопо

преди 5 години

Тоя кашелот е даскал на дечица от първи до четвърти клас ! Нека да не се прави на много умен ,а да си харчи откраднатите от народецо парички !!!

6

Анонимен

преди 5 години

Сашето пак изпълзяло. Няма ли нещо за Поптодорова

5

Анонимен

преди 5 години

Българският национален интерес не е защитен и не се защитава. Личните нападки към Йорданов са едно, но в случая той е прав.

4

Щирлиц

преди 5 години

Още един *** се изниза.

3

Анонимен

преди 5 години

Е точно тоя *** ли намерихте да дава акъл ,експерт ли е ,какъв е?

2

Krom

преди 5 години

Разбира се. В "духа" на цялата ни външнополитическа "доктрина" отново чакаме да ни кажат големите батковци и каки дали да защитим интереса си. Тези клоуни (македонците) в момента в който влезнат в НАТО, ще започнат масово да се конфронтират с нас на историческа тематика. Не, че сега не го правят. Но, гърците просто ги сложиха на място и точка. Ние обаче, чакаме друг да оправи кашата. Това споразумение е лошо за България.

1

на 20-ти декември

преди 5 години

На 20 декември 1943 г. по заповед на дядото на Александър Йорданов, подпоручик Константин Йорданов, войници разстрелват на шосето край село Ястребино (западно от Омуртаг) 18 души, включително двама старци и шест деца от 7 до 12 г. Децата са Надежда на 12 г., Иван на 9 г., Стойне на 7 г., близначките Ценка и Цветанка по на 13 г. и Димитринка на 11 години.