32

до до 30

преди 5 години

Само с късмет не се минава през два цикъла , не се отива на големи форуми , не се излиза от групите там и не се правят равни на Аржентина.Нещо друго има , но явно ти убягва.

31

до 30

преди 5 години

Ами с много късмет и най-вече с ритане на топката далече от собствената врата.Напред и нагоре. Това не е футбол. За мен поне.

30

до до 24

преди 5 години

Попитах те точно и ясно как според теб се класират на два големи форума , не ми разгъвай локуми.

29

Анонимен

преди 5 години

Браво на отбора на Исландия. Вие сте северни герои. Браво Европа. Много ми хареса как успяха на задържат резултата и да зарадват малкия си народ.

28

до 27

преди 5 години

Каква ледена кралица от Исландия бълнуваш.Там жените са фригидни, а мъжете импотентни.

27

Жо

преди 5 години

До наблюдателМОЖЕ БИ искаш и Ледената кралица от Исландия Асдис Ран:)

26

наблюдател

преди 5 години

Дайте да се подадем молба да се присъединим към Исландия. Така като сме една държава ще ходим на световно и европейско по-лесно, а исландците ще идват тук на почивка.

25

Анонимен

преди 5 години

Като чета коментарите оставам с усещането, че за някои нашенци мачът който свърши е бил футбол.Жалко.

24

до 24

преди 5 години

Ти воъбще гледа ли мача ?И според теб ритането на топка от страна на исландците беше футбол, така ли ?То за футбола освен да си здрав и глупав се изискват и още някои неща, които явно тия нямаха.

23

Жо

преди 5 години

ИСЛАНДИЯ показа как се удържа отбор от световни звезди. Никакво персонално пазене на Меси, Агуеро, Ди Мария и другите. Силна колективна игра. Какво искате от отборче от държава с население колкото Варна. Според мен е нормално да играе защитно и да прави редки контраатаки. Щеше да е тъпо от страна на треньора, да приложе тактика, да се надиграват с гаучосите. Ами аржентинците, като са толкова велики, два пъти световни шампиони, да бяха ги били тия скромни исландци.

22

до 23

преди 5 години

И как според теб исландците се класираха на два поредни големи форума след като не могат да играят ? То да не става с писане зад клавиатурката от панелката и попръцквайки на дивана ?

21

Анонимен

преди 5 години

Аржентинците са класи над тези северни ритнитопковци.Не стига че са импотентни а и футбол не могат да играят.

20

Анонимен

преди 5 години

каквото и да се пишем исландия е световно футболна сила. малката испания е смешна и на рончо му беше мн лесно да им вкара 3ка. ако на негово място беше жужето щеше да им набута 10ка.

19

Анонимен

преди 5 години

Такива ***, които само рушат футбола и го лишават от красотата му, въобще не трябва да се допускат до световното.

18

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Мачът беше интересен! Контурите на исладците бяха много опасни. Играха тактически правилно. Знаеха, че не могат да се надиграват с Аржентина. Това е тяхната тактика. Аржентина игра безидейно и безлично. Месито като не му е ден и Аржентина са гола вода.Пожелавам на исладците, да стигнат най-малко до четвърт. Заслужават го заради изключителната дисциплина!!!

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17Ма мн си ***, бе.

16

Анонимен

преди 5 години

Пуснаха съдиите един реален мач и децата възмутени. Друго си е да гледаш Криси как пищи и дузпа, или голове от засада, Меско с поредна стотна дузпа, Буси как циври че са го погледнали, Алвеш как пада от полъх, Неймар как се мята по гърбовете от 3 метра...Много ви промиха представите за футбола последните години. То затова онези двамата ги имате за велики. Футбола е мъжка играе и всеки може да бие фаворита при нормално съдийство

15

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

4 пропуска от 7 ? Защо по деволите му давате да бие дуспи? Добре огромна звезда е, но явно няма психика за дуспи.Единствено за Роналдо знам, че няма пропуск. Бие ги винаги по един и същи начин, няма олавяне!

14

Анонимен

преди 5 години

Тия смешници исландците имат общо с футбола, колкото индианец с пишешща машина.По-грозен мач не бях гледал.Събрали се отзад и ритат само нагоре.Смешници.

13

Анонимен

преди 5 години

Тия бяха по-зле и от българите. Опълченците на Шипка.Въобще на това Световно са стигнали големи пародии на футболисти.Половината отбори дори не знаят от коя страна се рита топката.