52

Путкин

преди 5 години

Най накрая да вземат някакво правилно решение.

51

К

преди 5 години

Спрете Ангелкова докато не унищожи туризма и курортите! Със законопроекта, който изготвя .кое щяло да бъде за отдих кое за курорт да решавал кмета.кой.. ? ценко чоков ли?. всяка село с два хотела, джангър до сутринта.. !

50

Gobe

преди 5 години

Поредно отвличане на внимание! Никой не коментира гражданската, проблемите на превозвачите и тираджиите, падналия вертолет който се ремонтира за 5 милиона от патриота Каракачанов. Иначе върви народе възродени!!!

49

Анонимен

преди 5 години

Патриотите си надвиха над масрафа (нарочно с тази формулировка), че тръгнаха да решават проблемите с езика в админстрацията, дето така или иначе повечето служители са полуграмотни и владеят 0.5 езика и ще кирилизират СМС-ите...

48

Анонимен

преди 5 години

На чия земя от кои прадеди си бре, сюртук! Дядовците ти дойдоха от Анадола с обезобразени пениси и разхлабени сфинктери да сеят простотия наоколо. Я да си слагаш синьото таке, да си грабваш бохчата и да те няма от тази свещена земя на Българи!Ще я почистим тази земя на Българи!Българинът може да търпи,проверено до 500години, но накрая кипва.Вервай ми!

47

опа

преди 5 години

150ТЕ СИМВОЛА А НА КИРИЛИЦА 70 СИМВОЛА КАК ЩЕ МИ ВРЪЩАТ ПАРИТЕ БАНДИТСКИТЕ ОПЕРАТОРИ ДЕТО СА КРАДЕНИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ?СЕГА СЕ СЪБУДИХА "РОДОЛЮБЦИТЕ"ПО АНГЛОСАКСОНСКИ -ПАТРИОТИ КАТО СЪМ ИМ ДАЛ ЗВЕЗДИЧКА ОЩЕ ПРЕДИ 10Г.ЗА ТАЗИ КРАЖБА И УНИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРЩИНАТА И БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК.АКО НЕ ГО ПРИЕМЕТЕ ЩЕ ДОКАЖЕТЕ ЧЕ СТЕ ПРОДАЛИ БЪЛГАРИЯ НА ЕДИН ДРУХ ЕТНОС КОЙТО СЕ НАМИРА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ПАЛЕСТИНА!!!!

46

Анонимен

преди 5 години

Този дето е в земята на дедите си да ,да го открехна, че дедите му дойдоха от Анадола сразхлабени сфинктери, и нека си ходи обратно там с куфари или без, кой го е грижа?

45

Анонимен

преди 5 години

Напълно подкрепям идеята.Омръзна ми мобилният ми оператор да ми пише на маймуница!

44

Handel

преди 5 години

Тая тъпнотия почна да ми прилича на тъпнотията и комплексите на франсетата. ако някой чужденец не знае български какво ще го правим? Ще го опандизим ли? А ако производителя на софтуер му дреме на шишарката за българския какво ще правим? Ще си попшълваме и смятаме на ръка ли? В Франция има същата гнусотия - в резултат на което францетата си купуват онлайн софтуер и игри от Германия, защото са забранени за продажба във Франция поради липса на френски превод.

43

Анонимен

преди 5 години

Заминавай си в турцияВеликия Ататурк е обещал те да дойдатако ни гонят

42

Анонимен

преди 5 години

Турците да си говорят турски в 🦃,но по добре да си ходите във вашата странаТука вие сте ЕМИГРАНТИ.Не сте от нас и си ходете в вашата страна

41

Анонимен

преди 5 години

Борисов ако продължава да слуша тия рас.сти май ще докара турската или руската армия за омиротваряване

40

Анонимен

преди 5 години

като не разбираш български, с куфарите и се прибирай в анадола.Анадола не сьм бил, дядо ми не е бил, пра пра дядо ми не бил, някога някой може да е бил , то е като твоите , някога отнякьде .Обидно е, не мислиш ли да те имат за чуждо с твоята идентичности с труда да градиш

39

Анонимен

преди 5 години

До 45, българският вече е от официалните езици в ЕС, така че не сме длъжни да пишем и на английски. Ако беше станало година по-рано нямаше да сменяме и номерата на колите.

38

Анонимен

преди 5 години

Ние турците сме в земите на дедите си и сме равноправни граждани на БГ ако българите не ни искат може спокойно да емигрират

37

хюго бос до 34

преди 5 години

не сме длъжнуи да се съобразяваме с башибозука. Демокрация- мнозинството казва. Иначе е диктатура. Заминавай си в турция- там няма българи, няма диксриминация, какво стоиш тук? Куфарите и откъдето си изпълзял.

36

Анонимен

преди 5 години

"Кажи го на македонски, та да те разбере цел свет". Какъв е проблема да е дублирано?Български и английски.Ако не е в час този с побелялата коса, ние сме в ЕС.Те също трябва да ни разбират.Или не е така?

35

Анонимен

преди 5 години

Българите са най гадното племе в света и затова Господ ги прибира преждевременно на изчезване са и няма да липсват на никого

34

До турчин

преди 5 години

В Кърджали бързо, бързо ще научат булгарски като им спрат помощите, особено кто почнат да глобяват държавните служители с хилядарки, така че може само да си мечтаеш за твоята османска империя във филмите! Ти си никой и е крайно време да го разбереш! Мразихме ви преди 89 и се га продължаваме да ви мразим, понеже не сте от нас! Вие сте окупатори!

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29В Америка хората с различни езици не са проблем. Там даже съм чувал и за хора които почти незнаят английски понеже си контактуват основно с хора от тяхната националност на техния роден език. Също има и испанци работещи в испански фирми където има наети само испанци.