37

Гробокопач

преди 5 години

Много добро отиграване на подаденият от мен пас. "Борисов 3" е Пътник. Тряб аме слушате, ако искате победа, поне за престиж,з ащото идва Сър ГЕЙ, а те с Бойко много се либят! Евреи са!

36

Анонимен

преди 5 години

33- ДРУЖЕ ДО 1988 Г АБОРТА БЕШЕ ЗАБРАНЕН, ТАКЪВ МОЖЕШЕ ДА НАПРАВИШ САМО ПО МЕДИЦИНСКИ ПОКАЗАТЕЛИ. ТОГАВА ИМАШЕ САМО ГУМИЧКИ АМА СЕ КЪСАХА, ИМАШЕ И ПРОТИЧОЗАЧАТЪЧНИ, АМА БЕЗ РЕЦЕПТА НЕ СТАВАШЕ, А НИКОЙ НЕ ТИЯ ДАВА АКО НЯМАШ ДВЕ ДЕЦА- ТАКА ЧЕ НЕ МИ ДАВАЙ ТИЯ ЦИФРИ. ЖИВЯЛА СЪМ ГО ОНОВА ВРЕМЕ, НЯМА ДА МЕ УБЕДИШ КОЛКО ГОТИНО Е БИЛО, ТОГАВАШНИТЕ И СЕГАШНИ КОМУНИСТИ СТАНАХА НЕЗНАЙНО КАК МИЛИОНЕРИ.

35

Анонимен

преди 5 години

ЕС е прекрасно място за живот - даже малките деца носят смартфони и са облечени от моловете. Във всеки дом има компютър или лаптоп, задължително кабелна, по хипермаркетите хората бутат пълни колички, във всеки двор по две коли макар и втора ръка, във всяка стая телевизор, на всеки етаж хладилник, на всеки празник границите се задръстват западни коли а пенсионерите меткат хилядарки през балконите.

34

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ и ОП се присмиват на недоволните и стачките и се страхуват реално само от постоянна антифашистка съпротива или народно въстание.

33

Анонимен

преди 5 години

Аз съм на четри хилки при демокрацията!

32

Анонимен

преди 5 години

Никой никога не е бутал Боки от власт! Той самият като усети, че е в безизходица се спасява по този начин. Идва някакво временно правителство и той след това всичките неуспехи ги препише на тях, като едва ли не всичкото направено от него е разрушено и така се почва втора, трета серия и т.н.

31

Анонимен

преди 5 години

Когато бяхме с Москва пенсионерите в Бъглария не ровеха в кофите за огризки.

30

Анонимен

преди 5 години

29, ЕХ АМА И ТИ- АМИ ДО СКОРО БЕШЕ ОПОРНА ТОЧКА ПОЛИЦЕЙЩИНА- СЕГА НЯМА ПОЛИЦИЯ, ДО СКОРО АСФАЛТ НЕ ЯДЕМ, СЕГА НЯМА ПЪТИЩА, АДИ ПО СКРОМНО И СИ УТОЧНЕТЕ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ, ЧЕРВЕН КЪНЧО ВИ ГИ ЗАДАВА, АМА ВИЙ..........

29

ЕвроатлантизЪма

преди 5 години

1945 България 5.9 милиона1989 България 8.9 милиона2017 България 5.4 милиона

28

Анонимен

преди 5 години

Нито Москва нито Вашингтон ще ни разрешат проблемите в страната. Престанете да си мислите, че великите сили едва ли не само България с население 7 000 000 ги интересува. Много сме малки за да си мислите, че можем да сме гео играчи в световен мащаб. Проблемите са си наши и за тях са виновни кратуните дето избираме.

27

Жоре Стъкмисто

преди 5 години

Щом двамата Кънчовци изпълзяха от дупките, значи ще има жега скоро. Така беше когато бутаха Боки през 2013 и сега нещата удивително започват да си приличат. Друг важен момент е посещението на Корни в посолството на САЩ....само с преводач и никой друг от партията. Май май на Боки му кроят шапката ама да видим...чичо Сам не е доволен от заигравката с Масква..

26

Анонимен

преди 5 години

29, НАПРОТИВ ИСКАМЕ ГИ ВСЕКИ ДЕН ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА- ПРОПУСНАЛ СИ БАРЕКА И ДЮДИКОФ, НЕКА ГОВОРЯТ- ТАКА ОТВРАЩАВАТ И ОТБЛЪСКВАТ ХОРАТА ОТ СЕБЕ СИ.

25

Анонимен

преди 5 години

Трябва да сме слепи, че да не видим, че страната ни не се развива както трябва. Тук не е нужно да се плюе против ГЕРБ, а само да се изисква от тях да правят реформи и да взимат адекватни решение, които ще доведат до видими и трайни резултати. Като гилотина ни висът проблемите в здравоопазване, МВР, инфраструктура, икономика, доходи, работна ръка, образование, корупция и т.н. Къде сме добре се питам? Защо една Румъния може, а ние не?

24

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

23

Обез Верен

преди 5 години

Тенджерата ври, ама недоволството тихо къкре. Защо:1.Краднинова не е алтернатива!2.Държавата е опоскана и политиците са изчерпани;3.За сега още има дребни и средни честни данъкоплатци,като всеки издържа 5 неработещи;4."Бизнеса" е собственост на банки и вече не е коректив на властта;5.Тотална липса на кадри-всеки иска да е вожд(или шаман);6.Все още децата пращат пари от чужбина;7.Корекция в чипа не се очаква;8.ЕС спря парите;9.За ортак никой не ни ще;10.Мързи ни даже да недоволстваме!

22

Анонимен

преди 5 години

Кънчо Социолога....Хахахахахахахахахахааааааа!

21

Анонимен

преди 5 години

Тенджерата може да си ври,но акъла на червеното недоволство още не е уврял. Подсетете да го проверим след 300 години,за да видим дали е същия *** или е поразмекнал малко.

20

анонимен

преди 5 години

гробищата навсякьде са препьлнени вече не достигат трябва да се строяткрематориуми и хората да си получават урните докато решат кьде да ги сложатняма здравеопазване няма образование

19

Анонимен

преди 5 години

Пак ли тоя Кънчо? То не бяха голф игрища, трюфели, европроекти и т н и той все е представян като социолог и анализатор. Този човек е бизнесмен.

18

АЗ

преди 5 години

Кънчо, тенджерата може да ври, ама ако не кипне нищо няма да стане! Щото сега мутрата се е взела на сериозно и си въобразява че е фактор от значение. Докато няма "окървавена София" отново, тоя ще се репчи и ще ни натяква за герберските си "успехи".