7

ПРЕПОДАВАТЕЛ

преди 5 години

"....Светлана няколко месеца е уредник в Историческия музей". Завършила политология, а става уредник в музей. Колко ли историци, завършили в СУ не могат да си намерят работа-но виж, щом си учил политология-може.Дажи си мисля, че по номеклатура се иска историческо образование. От изнесената справка личи, че без да влезеш в някакви политически структури, не можеш да растеш нагоре. За кой ли път този факт се доказва.

6

Я па ти...

преди 5 години

До Д-р Хаус 2 Докторе , хич не си прав. Европейското "блато" започа от 89-та година и ГЕРБ не са основатели на блатото. А за пустинята та БСП какво ще кажеш. Ама БСП са добричките , а ? При тях живота беше мед и масло. ***.

5

Кръвожаден веган

преди 5 години

Светлана е пич.

4

Анонимен

преди 5 години

Само вижте какви психично болни индивиди управляват държавата.Тези са още на етап Батман .......

3

Анонимен

преди 5 години

Sigurno ba taja prosta4ka i trabva morkov toja bes kosato moje bi i e malak ridninata na pertiikaa tatjana don4eva gabrivzite komunjagi segs gerb ujas nagada4i slagat boiko

2

Д-р Хаус

преди 5 години

Отворено общество, да личи си твоя Томиславчо какъв е - ***! А ти - при оня предател и престъпник Кошлуков! Е не върви на спътничката на соросоида да говори тъй срещу унтер-меншен ман-га-ли-те! Знаеш ли Светланке, че на персийски думата ман-гал означава разбойник, измамник, крадец! А на създалата се ситуация, се сърди на мъжа си, защото той и такива като него, превърнаха България в това вонящо еврогеьовско-соросоидно блато, каквото е сега. И само чичко Адолф е в състояние да оправи нещата.

1

Анонимен

преди 5 години

Браво Светлана, намерила си готина *** с остроумие