130

Анонимен

преди 5 години

До не й отива на имиджаЕзикът кости няма , но кости троши !Нищо чудно ромите да й теглят един бой ! Но аз лично се съмнявам ,че биха го направили защото не знаят как и не са толкова умни и образовани за да знаят как да я проследят , как да разберат дали около нея в радиус от 100 метра има цивилни мъже които вероятно са й охранители ! Не знаят как да елиминират охранителите й ,ако има такива ! Такъв вид наказание е сложно за изпълнение ,особено от необразовани хора като ромите !

129

БГ

преди 5 години

Госпожо Дончева, не извинявайте за своето изказване. 90% от хората мислят като Вас. Време е да се гледат не само правата, но и задълженията на ВСИЧКИ жители в тази ***. Поздрави че, най-после някой се престраши да спомене за тоягата. Въпросът е че, само с приказки не става. Ударете чеълът в масата и накарайте по-тихата си полвинка да направи нещо официално. Политик който реши този въпрос заслужава пожизнено преизбиране за министър председател.

128

До Александра 66

преди 5 години

Права си за всичко, госпожо, но грешиш в едно отношение. След като ти работиш и плащаш данъци, а предполагам, че и добре възпитаваш и образоваш децата си,няма логика те - твоите деца да са равнопоставени с децата на онези, които от рождението си са само тежест на хазната, даром хрантутени, безнаказано нарушаващи законите и произвеждащи тълпи от деца, ненаучени да говорят български, да ценят образованието, да спазват законите и да уважават Родината си.Твоите деца трябва да бъдат толерирани!

127

Анонимен

преди 5 години

139 AKUD, как можа да изпишеш толкова глупости в един пост бе ? ДПС е създадена от българските продажни ком'унета / БКП / в това число и сегашните управляващи от ГЕРБ, защото те всите са ком'унета и наследници на дърти шумкари я мижави ятаци на шумкари, разгледай им биографиите и ще се убедиш, а България ще умре последният ком'уняга на планетата, десетилетия след като предпоследният е умрял в Русия ! Целият български народ още не е осъзнал, че ГЕРБ са като ДПС все създадени от БКП !

126

akud до 143

преди 5 години

АЗ бих добавил, че хора който не плащат никакви данъци, нямат образование и се издържат само от помощи НЕ могат да имат повече от едно дете, сори БХК но аз нямам данъци за чужди деца

125

Patrik

преди 5 години

Българина е изключително толерантно същество към другите народности.Спомням си Бургасв началото на 2 хил.година.Убит шофиорна такси.Убийците българи убития арменец.Десетки хиляди българи в спонтанно демонстрраха срещу убийците пред кметството и областното.Това че убития е от друг етнос няма значение.Българина е срещу насилието и не спазването на правилата.*** в цял свят имат незавидната слава на непоправими лентяи и крадци.Без заначение в коя държава живеят.Не се намери техния Бен Гурион.

124

Анонимен

преди 5 години

Проблемът не са ромите, а липсата на държава, която да гарантира спазването на ЗАКОНА и равенството пред него, както в правата, така и в задълженията, а Дончев е част от този проблем!Социални майчински до 2 деца, при трето и повече само отстъпка от данък общ доход. Ако децата не ходят на училище, се отнемат и отиват в приемно семейство.

123

Анонимен

преди 5 години

Искам да попитам г-н Дончев, защо една негова съгражданка, завършила ПМГ една година след него, не може да практикува специалността си -ангиология в България, при условие, че дипломата ѝ е преведена и легализирана и че от тази специалност има 10 -ина специалисти в Бг, трима от които чужденци? И вече повече от половин година не работи по трудов договор. От опита си в Германия мога да кажа, че ако там се явиш на интервю за работа заедно с немец, шансът да те назначат на работа е нищожен.

122

шматка

преди 5 години

Ха такаБХК иска оставкаТова не е ли намеса във вътрешните работи на организация финансирана от чужбшнаДа вземат да си ходят ще е най добре

121

akud

преди 5 години

АЗ пък ще ви кажа кой стой зад създаването на ДПС и всички организации тип БХК и защо ромския етнос е създаден да измести Българския, ромския еднос и неговите ПРАВА , без задължения са разработени и подкрепяни от КРЕМЪЛ с една цел. ромския еднос трябва да замести всички БЪЛГАРИ който подкрепят ЕС и не се кланят на селяните от кремъл. Това си е мое мнение, също и мое мнения , че всички Българи трябва да направим невъзможното за да се интегрират и образоват ромите, докато започнат да мислят самос

120

Александра 66

преди 5 години

Браво на г-жа Дончева! Права, но и задължения! До кога някои ще имат само права? До кога многодетни майки от малцинството ще взимат помощи, за каквито етническите българки и техните деца не могат и да мечтаят? След като работя и плащам данъци, искам децата ми да са равнопоставени пред държавата с ромските деца.

119

дядо ставри

преди 5 години

бхк трябва да бъде закрит, а членовете му подложени на гонения

118

Анонимен

преди 5 години

Абе хората в цяла България са послушвани,заплашвани,че и по-лошо,но за тях никой не пише и не вдига аларма.

117

Анонимен

преди 5 години

129 - И в България се наказва с толкова ;)

116

Анонимен

преди 5 години

На мен ми се струва,че преиграват с театъра,стават банални!Преди време едно момче беше напсувало ББ и дигнаха всички служби да тормозят момчето,при положение,че всеки в България псува за всичко.

115

Анонимен

преди 5 години

Реват на умрело гадовете! Назначете я тая за шеф на МВР! Такива кадри ни трябват!

114

Клати се микрофонЪ

преди 5 години

кво сте се накачили на тази Светла. Невиждате ли че я са я изковали да подкопае Томиславчо. тя е неприлежаща за това което е направила. има грях, чрез който са я обработили. Томислафчо го чака светло безработно бъдеще и яко кресло в новия кабинет.Ромът, Сливовицата и Корвоазиетата да жувеът!

113

Анонимен

преди 5 години

Браво на Светлана!

112

ДС

преди 5 години

В САЩ заплахата за убийство в някои щати значи 3 години затвор.

111

Анонимен

преди 5 години

За пръв път в 47 годишния ми живот срещам думата "вирулентен",какво е това?